HondenPage baasje M. van Mokum

Over M. van Mokum

honden foto van M. van Mokum Wij Fokken van tijd tot tijd puppen uit uitmuntende ouders die allen getest en vrij bevonden zijn van erfelijke afwijkingen geheel volgens de eisen van de rasvereniging en de Raad van Beheer. Onze honden zijn niet alleen zeer sociaal en supermaatjes maar bovendien uitstekende werk en show honden. Kortom gezonde geesten in gezonde lichamen. U bent van harte welkom om de ouderdieren en hun nakomelingen te komen aanschouwen tijdens werk, sport en spel. Wij geven tot de 18e maand van de hond een 100% geld terug garantie in geval van erfelijke afwijkingen (bij teruggave van de hond) bij behoud worden we het wel eens over de vergoeding.
Bel gerust met 020-7766410 of mail [email protected] voor meer info op de site van de rasvereniging www.ikelpie.com vind U ook meer informatie over onze honden.

Krabbels aan M. van Mokum


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

M. van Mokum heeft 15 ontvangen.

Berichten en online status
M. van Mokum was voor het laatst online 12 jaar, 3 weken, 2 dagen, 8 uur, 33 minuten, 13 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^