Over Vero, Marley, Kaya
Hoi, ik ben Veronica en trotse eigenaar van 2 Amerikaanse bulldogs. 
Marley, de oudste hebben we geadopteerd toen hij 4 jaar oud was uit een dierenasiel. Hij heeft van dag 1 onze harten gestolen. Wat een grote boef. Voor Marley hadden wij ook een asielhond, Tommie. Tommie was een kruising cocker spaniel. Het was voor ons ineens heel raar om een hond als Marley in huis te hebben. Veel lomper, slordiger, smeriger dan Tommie :-) :-) maar ook zo ontzettend lief en knuffelbeer.

Het was voor ons geen twijfel meer dat 'once an american bulldog, always an american bulldog' gewoon waar is.

Zo zijn we op zoek gegaan naar een Amerikaanse bulldog pup en zo is ons mega lieve, super brave, ontzettend trouwe Kaya in onze levens gekomen. Kaya is onze eerste pup, opvoeden was voor ons nog een onbekend terrein. Maar wat is ze mooi gegroeid. In alles voorbeeldig. Ook een heel slimme, evenwichtige, gehoorzame en toch speelse meissie ;-) en zonder twijfel, mijn beste vriendin!

Krabbels aan Vero, Marley, Kaya


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Vero, Marley, Kaya heeft 76 ontvangen.

Berichten en online status
Vero, Marley, Kaya was voor het laatst online 1 maanden, 5 dagen, 12 uur, 13 minuten geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^