HondenPage baasje Patricia Duits

Wat schreven de vrienden van Patricia Duits op het forum

honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Opzoek naar hondenfotograaf!
Ik ben bij Paul Croes geweest met Aiden en Odi, en die levert zo'n 200 foto's voor 125 euro. Geloof dat hij wel een wachtlijst heeft, maar zijn foto's zijn prachtig.
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Betekenis uitslagen
Bij het ene ras is 40% inteelt heel goed, omdat ze altijd veel hoger hebben gezeten, bij een ander ras is 40% veel... Tsja. Het is indd net wat je zelf goed vindt voelen.   Die van mij hebben allebei 0% inteelt. (oke oke, Abby heeft 0,91%), waar ik me prima bij voel. Ik zou nooit een hond aanschaffen met inteelt hoger dan 30%, maar dat is puur mijn gevoel. Met uitzondering van herplaatsers of asielhonden, want dat is voor mij geen bewuste fok meer (als in: ze worden niet gefokt omdat ik ernaar vraag)
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Dag Vigo!
Heel veel sterkte met het verlies van Vigo 
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Dag lieve diva
Doei, lieve Diva. Je hebt veel harten veroverd met je allerliefste karakter.    Sterkte Laura, ook voor je vriend en voor Nova. 
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Spoed
Neeeeee, arme Diva!   Heel veel sterkte vanavond, knuffel haar nog maar flink... Aiden's eerste liefde, ze zal altijd herinnerd worden...   Mocht je van je af willen praten, je weet me te vinden.
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Nova heeft lymfeklierkanker
Ik denk dat je nu vooral moet doen wat voor Nova goed is. En daarbij ken jij haar het beste.   Hier ook een hond met een tumor gehad en ik heb hem (voor mezelf te snel) losgelaten. Maar het was geen leven meer voor hem, al wilde hij zelf nog wel 100 jaar bij mij blijven.
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Heeft een van jullie ervaringen met deze fokker?
Ik heb de website even globaal bekeken, even wat tekst gelezen.. Maar ik zou deze fokker zeker niet zomaar aan de kant schuiven... Klinkt mij zeer goed in de ogen en ik zou er zeker een bezoekje aan wagen. Een bezoek betekent niet meteen dat je vastzit aan een fokker of aan een pup he....   In ieder geval gaat ze naar mijn idee goed en serieus te werk en zijn de testgegevens gewoon niet helemaal up to date. Ik zou wel willen weten hoeveel nestjes ze per teef doet, dat kan ik niet helemaal terugvinden.
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Op weg naar zijn carriere als dekreu!
" Nee dar zal idd niet nee wat ik gewend ben is dat mensen pas reageren echt als de pups geboren zijn dat is in ieder geval bij mij zo. " Rick Wij gaan pas over op een dekking als we een minimaal aantal mensen op de wachtlijst hebben, anders gebeurt de dekking niet. Ik denk dat dit met een wolfhondras ook wel nodig is, aangezien er veel mensen voor ze gaan vanwege het uiterlijk. We willen geen herplaatsers binnen ons ras, dus we willen mensen echt goed screenen voordat ze een pup krijgen. Dit is gewoon fijner om vooraf te doen dan wanneer de pups er al zijn.   Het is een werkwijze die binnen de Tamaskan erg goed werkt, we hebben echt een minimaal aantal herplaatsers. En de herplaatsers die er zijn, moeten niet weg vanwege gedrag maar vaak vanwege prive omstandigheden.
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Op weg naar zijn carriere als dekreu!
" En hoe staat het ervoor is er al een dekking geweest. " Rick Nee nog niet. De teef zou in augustus loops worden, dus we moeten nog even geduld hebben! De fokker is nog druk met pupeigenaren zoeken, want dat is ook nog niet zo gemakkelijk met alle nesten die op komst zijn!
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Hond bijt kat dood.
Ik zou me doodschamen en me zo enorm schuldig voelen, ookal was het een rotkat. Mijn huisdier heeft gewoon een geliefd huisdier van een ander vermoord! Dus ja, ik zou betalen. Ik heb met Odi vaak bijtincidenten meegemaakt (met mensen) en heb altijd gewoon betaald. Via de aansprakelijkheidsverzekering. Altijd 100% vergoed, dus ik heb er niets van gevoeld in de portemonnee. Scheelde wel een heleboel gezeur en uiteindelijk scheelde het ook een verplicht ritje dierenarts of erger - inbeslagname.   Dat je hond een ander dier doodbijt is al niet echt oke. Dat valt voor mij niet meer onder verdedigen. Ik was er niet bij natuurlijk, maar ik zou me de ogen uit mijn kop schamen en de pijn van de andere eigenaresse willen verlichten.
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Wat is dit?!
Ziet er niet echt uit als brandnetel... Aiden heeft dit ook gehad als pup, nadat hij vol overgave in de brandnetels sprong.. Hele buikje vol met kleine rode bultjes.   Dit zijn wel hele grote plekken! Ziet er meer uit als berenklauw, maar dan een mildere reactie. Misschien niet de hele vervelende stukken aangeraakt, waardoor het milder blijft?Of een pollenallergie ofzo....   Ik ben benieuwd wat de dierenarts zegt!
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Huskies met katten.
Kijk ook vooral goed wat de fokker doet in de socialisatie met katten... Ik heb een Tamaskan in huis die voor 50% uit Husky bestaat, zij is vanaf dat haar oogjes zijn geopend al in aanraking geweest met katten. Ik kreeg haar met 4 maanden in huis en zij heeft nooit naar de katten omgekeken. Ook niet om te spelen of iets. Ze vindt ze gewoon normaal, maakt verder geen contact met ze. Mijn reu heeft dan bijvoorbeeld bij de fokker geen contact gehad met katten en vond (en soms nog steeds vindt) ze erg grappig om mee te spelen. Als een kat dan op de vlucht slaat, kan een jachtinstinct zo aan gaan. Onze katten zijn hier gelukkig relaxed in en ik vertrouw mijn reu met ze, maar wanneer hij een Husky was geweest, had ik hem niet meegenomen bij de fokker. Zonder socialisatie met katten staat je kat al met 1-0 achter.
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Oppas Malti en Noah
Ik zou mijn moeder kunnen vragen, die past ook op mijn boefjes. Dus die is heel wat gewend. Ze heeft alleen wel katten, ik weet niet of dat een probleem is?
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in De bende van 5 (De relteckels samen met de 3 musketiers)
" Welkom en dank je!   Sara de poes heeft ook een fantastische plek gekregen bij Coby, Wanda, Mathilde en Sofie. " Kees Wat fijn! Dat zal hem gerust stellen daarboven, dat ze allemaal gelukkig zijn.
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in De bende van 5 (De relteckels samen met de 3 musketiers)
Ik volg ook mee.   Ik heb gemist dat Hein is overleden, maar ik ben heel erg blij dat zijn honden zo goed terecht zijn gekomen. Die waren echt zijn wereld. Fijn!   Ik ben benieuwd naar de avonturen van je bende van 5!
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Mijn hond is agressief in de trein naar andere honden, ben ten einde raad.
Hier een hond die zulk gedrag vertoont op de hondenschool. Alleen de hondenschool. Alle andere honden waren fout, en wanneer we het veld af liepen, was alles weer goed. Geen vervelende dingen meegemaakt ook. Hij was er erg bij gebaat dat ik gewoon zei waar het op stond. "NEE, je gaat deze dingen niet controleren. ZIT en BLIJF." Hij vond het dan heel fijn dat ik duidelijk vertelde dat hij zichzelf niet hoefde te beschermen, maar dat ik dat zou doen. Wanneer hij rustig bleef zitten, kreeg hij ook gewoon een aai over zijn bol of gaf ik hem een kleine massage.
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Op weg naar zijn carriere als dekreu!
" May, ze bedoeld dat zij een pup opvangt (dus in huis neemt) totdat ze naar de nieuwe eigenaar gaat die over de grens woont.  " Pascale&Kahlúa Precies dit!   Er zou dan een pup naar België gaan! 
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Op weg naar zijn carriere als dekreu!
" Mooi stel zeg. Begrijp ik het goed, Nuna is niet jullie hond toch?  Word je dan wel betrokken bij de dracht en het nest, als Aiden zijn taak heeft volbracht? " jantien Nee, Nuna is niet onze hond, maar we blijven nauw betrokken.    Als er genoeg pups geboren worden, mogen wij er zelfs eentje opvangen van 8 tot 15 weken tot hij/zij de grens over mag!   We mogen ook altijd langskomen en knuffelen, hele lieve fokker! 
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Op weg naar zijn carriere als dekreu!
" prachtig koppelnuna lijkt meer op een soort husky.... is dat een outcross? " May Ja klopt! Nuna is een Malamute :) 
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Op weg naar zijn carriere als dekreu!
    Intussen hebben we weer een toekomstplan!   Het verlies van zijn twee baby's valt me nog steeds zwaar soms, maar ik kijk enorm uit naar de baby's die hij met Nuna gaat maken!   Nuna is een goedgekeurde outcross voor de Tamaskan.  Ze is een prachtige en lieve dame, die goed luistert en het zelfs op de hondenschool super doet.  Aiden is natuurlijk een grote knuffelbeer, ietwat eigenwijzer dan Nuna, maar wel motiveerbaar.    We verwachten zulke leuke pups!!   De wachtlijst is nog niet vol, maar we hebben nog tot augustus om leuke puppyeigenaren te vinden! 
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Het grote TROTS zijn topic!!
Trots op Aiden!   Hij heeft een tijd moeilijk los gekund. Hij rende graag weg, op avontuur. Daarnaast vond hij dat hij alle honden die zich misdroegen op het rechte padje moest krijgen waardoor hij soms in moeilijkheden kwam.    Hij is nu 2 keer in een losloopgebied geweest, los dus ook, en ging niet verder dan 3 meter bij me weg.  Daarnaast vond hij honden vooral leuk om even aan te snuffelen of mee te rennen en ging hij daarna weer met mij mee.    Hing zelfs een podenco in zijn kraag (vastgebeten) en het interesseerde hem niet zo. Trots op mijn man!! 
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in HP doggydate 2.0 *Dit keer in Baarn*
Goed dat ik nog ff dit topic lees hahahaha.    In juni is het waarschijnlijk te warm voor mijn duo om echt te wandelen, maar als het eind mei is kunnen we nog wel mee. 
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Outbreeding/outcross
Stuur maar een  pb :)   Wij doen wel al outcross, maar kan zeker helpen. 
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Wel of geen verzekering?
Nee, geen verzekeringen.  Ik zet vanaf dat ze in huis zijn geld apart op hun eigen spaarrekening. Nu is dat 20 euro per maand, en het is al een flink bedrag.    Tot nu toe (afkloppen) hebben ze nooit iets. Hooguit een gekneusd ego, maar daar doet een dierenarts toch niks aan.   Ik vind het dan zonde om dat geld wat nu naar de spaarrekening gaat, dan aan een verzekering te betalen waar we geen gebruik van maken. 
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in HP doggydate 2.0 *Dit keer in Baarn*
" Ik laat deze passeren. Veel rassen door elkaar vind ik niet erg ontspannen wandelen.  " Liz Tot nu toe gaan er alleen Borders en Aussies mee? Ja, en mijn druiloor. Maar die valt niet op. 
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in HP doggydate 2.0 *Dit keer in Baarn*
Naam: Tamara   Ik neem mee: Abby (Tamaskan Dog)    Ik kom uit deze regio: Arnhem / Oberhausen   Ik kan in het weekend meestal op deze dagdelen: Alle   Camera: Ja
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in HP doggydate! 7 april Soest (nabij Utrecht)
 Ziet er super gezellig uit!   Abby houdt zich aanbevolen voor de volgende keer, ze wil graag iedereen eruit rennen, haha! 
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in HP doggydate! 7 april Soest (nabij Utrecht)
Wij kunnen helaas niet meer mee.  Ons fosterhondje wordt morgenmiddag opgehaald door haar nieuwe baasjes...    Ik hoop dat er snel een herhaling komt! 
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Op weg naar zijn carriere als dekreu!
" Ach jeetje wat een heftig nieuws! Weten ze hier de oorzaak van?..    heel veel sterkte :(  " Mila en de hondjes Kaylo & Tika Ene pupje was niet compleet ontwikkeld en heeft het gezonde pupje waarschijnlijk vergiftigd.    De natuur is soms zo enorm hard. 
honden page profiel Tamara, Aiden & AbbyTamara, Aiden & Abby schreef in Op weg naar zijn carriere als dekreu!
Helaas...  Vandaag zijn de pups doodgeboren. We zijn er allemaal kapot van. Ze hadden zoveel vreugde moeten brengen, maar het kon niet zo zijn...   Moeder is aan het bijkomen en heeft flink antibiotica mee naar huis. 
 

Vrienden van Patricia Duits

honden foto van Tamara, Aiden & Abby

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^