HondenPage baasje Balousbaasje

Over Balousbaasje

honden foto van Balousbaasje Balousbaasje heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan Balousbaasje

honden page profiel BalousbaasjeBalousbaasje schreef om 03 augustus om 12:03
Hoi mamalique! Bij mij zijn ze 4 en 6. Bij de oudste gaat het een stuk makkelijker. Ik kan goed merken dat ze beter begrijpt hoe ze met de pup moet omgaan. Ze heeft ook wat meer overwicht en balou luistert wel als zij bijvoorbeeld nee zegt. Het is wel echt hard werken, en erg opletten en had zelfs af en toe spijt. Maar merk nu, na 2 maanden, dat ze er ook echt aan gehecht raken en dat hij er al bij hoort. Denk dat je als gezin altijd even je draai opnieuw moet vinden. Lastige keuze hè? Succes hoor!
honden page profiel MamaliqueMamalique schreef om 03 augustus om 10:47
Hoi ik wilde vragen hoe oud je kinderen zijn. Wij twijfelen nog steeds of we het aankunnen, precies om de dingen die je aangeeft. Onze jongens zijn ruim 8 en bijna 6 (tweeling). Hoe ga je inderdaad om met happen/bijgedrag en de drukte van je gezin icm een pup.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Balousbaasje heeft 47 ontvangen.

Berichten en online status
Balousbaasje was voor het laatst online 1 jaar, 1 maanden, 2 weken, 4 dagen, 12 uur, 15 minuten, 8 seconden geleden

Honden Foto's

Balousbaasje heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^