Over Wendela

Ik woon in Rotterdam, getrouwd en 4 dochters. We hebben 2 Flatcoated retrievers waarmee 2 van onze dochters Agility doen.
 
Onze honden zijn gek op buitenleven, omdat we ook een paard hebben zij onze honden ook regelmatig op stal te vinden. Op stal èn in Tsjechië zijn ze helemaal in hun element. Verder zijn we regelmatig bezig met denkspellen.
 
Dat laatste was de oorzaak dat ik -op zoek naar info rond hondenspellen- op deze pagina stuitte. Ik promoot het spelen met denkspellen graag en laat mijn spellen daarom van maart t/m oktober in de vakantiewoningen die ik verhuur. Omdat goed aanleren erg belangrijk is om het spelen leuk te laten zijn maak ik voor de spellen die ik heb een "gebruiksaanwijzing". Basis daarvoor is eigen ervaring en info die ik vind op internet.
 
Recent kochten we een 2e vakantiewoning die ook verhuurd gaat worden. Daar wil ik vooral spellen aanbieden die mensen zelf kunnen namaken. Ook om die reden ben ik nu weer flink op internet aan het rondkijken om ideeën op te doen.
 

Ik heb me hier aangemeld omdat ik hoop hier tips te kunnen uitwisselen.

Krabbels aan Wendela


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Wendela heeft 63 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Wendela zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Wendela was voor het laatst online 6 jaar, 3 maanden, 4 weken, 5 uur, 14 minuten, 17 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^