Over Bianca

honden foto van Bianca Mijn naam is Bianca en ik werk als dierenartsassistente. Samen met mijn vriend woon ik in Emmen (Drenthe). Mijn grootste hobby zijn dieren en vooral honden. Ik ben opgegroeid met Border Collies en dit vind ik echt een geweldig ras. Wij zelf hebben een Australian Shepherd 'Jessie', dit leek ons ook een geweldig ras. In veel dingen toch wel te vergelijken met Border Collies. Nu ben ik hier wel op terug gekomen, haha. Jessie is een schat van een hond, maar O wat is hij druk en enthousiast naar alles en iedereen. Dit was en is nog steeds erg wennen voor mij!
Hij is nu een dik jaar geweest en samen zitten wij op behendigheid, hiermee hoop ik over een aantal jaren zo in gegroeid te zijn dat wij aan wedstrijden mee kunnen doen. In de zomer wil ik de sport dogfrisbee met Jessie oppakken.
In de toekomst komt er nog een tweede hond bij, dit word een Border Collie of nog een Aussie.
Wij wonen op loopafstand van de bossen, waar ik iedere dag een paar keer in te vinden ben voor grote wandelingen met Jessie, dit wissel ik af met fietsen en hardlopen.
Ook hebben wij nog twee Ragdolll katten, waar ik ook dol op ben. En wij hebben nog twee tamme pyrrhura vogels.

Krabbels aan Bianca


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Bianca heeft 109 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Bianca zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Bianca was voor het laatst online 6 jaar, 7 maanden, 1 weken, 4 dagen, 17 uur, 58 minuten, 20 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^