Over Princess House

honden foto van Princess House Hallo, mijn naam is Melissa Steiger, een 27-jarige beginnende fokker en een liefhebber van het populaire bastaard hondenras de Boomer.

Samen met mijn vriend heb ik Princess House opgericht in 2013. Onze aller, aller eerste Princess House Boomer was Shelley.  De reden waarom we de fokkerij hebben opgericht, is vooral om het Boomer ras op een gezonde manier op de markt te zetten. Dit is zo dat men een gezonde Boomer pup neemt in plaats van een van de vele broodfokkers verspreid over Nederland en België.  Wij willen dit zo snel mogelijk laten stoppen door zelf met fokken te beginnen! ;-)

Mijn grootste inspiratie was mijn oma en haar kleine hondje genaamd Mieke. Mieke was zo wat mijn beste vriendin. Jammer genoeg is Mieke in 2007 overleden aan ouderdom, maar dat hield me niet tegen om nog een hond te nemen! Toen besloot ik om een Boomer fokkerij te openen, na veel informatie opgedaan te hebben.

Bezoek ook onze website, dat waarderen wij zeker!
Princess House

Krabbels aan Princess House


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Princess House heeft 100 ontvangen.

Berichten en online status
Princess House was voor het laatst online 4 jaar, 6 maanden, 1 weken, 4 dagen, 2 uur, 37 minuten, 3 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^