HondenPage baasje Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

Wat schreven de vrienden van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo op het forum

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace schreef in Hp's grote Frustratie topic
" Oooo wat vies!! Stilte zegt inderdaad al genoeg hahaha.   Vandaag sprak ik de buurvrouw over Marley. Ze vroeg naar hem en ik vertelde dat het een lieverd was maar hij nog wat training nodig had qua met andere honden omgaan... Kreeg gelijk een hele preek dat je " zo iets" niet in huis moet halen en die honden vaak al niet echt meer te helpen zijn blabla... pfffffff ik moest me even inhouden haha.    Heerlijk zo een frustratie topic!! Fijn om het even ergens te kunnen uiten haha. " Lotte & Marley Oef ik kan daar totaal niet mee omgaan hahaha ik heb echt moeite om me in te houden in zulke gevallen en doe dat vaak ook niet (een ach hou je bek Karen wat weet jij nou, floept er zo uit) wat weer tot frustratie leid bij mijn partner die wat meer conflict vermijdend is.  Wel fijn dat je het tenminste hier ff kwijt kan!    
honden page profiel KeesKees schreef in Frustratie bij lekkers op tafel
Ik heb geen salontafel. Heb dat probleem dus gewoon niet haha.   Ik zou je hond ook wat lekkers geven op zijn plaats of in de mand. Of zoals Bulleke t doet, das ook duidelijk.
honden page profiel KeesKees schreef in Fysiek niet goed geworden en mentaal na halen pup, help.
Fijn zeg! Lekker genieten van elkaar!
honden page profiel KeesKees schreef in Nood aan raad, buitenlandse pup of Belgische
" Sorry maar ook de buitenlandse pups zijn onverantwoord.  Ook die ouders zijn nergens op getest en is hoogstwaarschijnlijk helemaal geen achtergrond bekend van beide ouders. Zo steun je dat ze buitenlandse pups / honden maar blijven transporteren. Vaak genoeg gezien dat ze dan in asiel belanden vanwege dat rugzakje wat ze al hebben. Maar combi DH / Golden zou ik ook niet echt doen als beide niet getest zijn.  " Anja en Naika, Shiva en Flynn Een goede stichting levert nazorg en neemt een hond terug voor herplaatsing als t echt niet lukt.  Als een geadopteerde hond in t asiel belandt klopt er iets niet.
honden page profiel KeesKees schreef in Nood aan raad, buitenlandse pup of Belgische
" Hoe weet je of een dergelijke pup niet uit de intrieste broodfok uit roemenie komt......dat zou ik zeker ook niet willen steunen. " ientje Dat hangt van de stichting af. Een goede stichting werkt met bekende vrijwilligers, die weten waar de honden vandaan komen.   In dit geval zitten de pups in een asiel, daar verdient een broodfokker niet aan.
honden page profiel KeesKees schreef in Hond braakt van eten
" Ja, dat doe ik ook hoor! Sinds november zijn we daar al mee bezig en gaat is het eigenlijk niet meer mis gegaan. Maar ik vraag me gewoon af of het kan dat honden alleen daarop reageren en hoe dat dan kan.. het ligt dan namelijk niet aan het diersoort. Ik zit namelijk nu te twijfelen of ik haar gewoon alle Renske bakjes weer zal geven. " Lola Het kan aan de hoeveelheid liggen. Of aan hoe t bewerkt is. Ik zou helemaal geen kip geven. 
honden page profiel KeesKees schreef in op zoek naar malamute x husky pup
" En toch blijf ik denken dat het kruisen van 2 zogezegde rassen echt een Nederlands dingetje is. Zie je hier echt minder in België en bovendien worden ze dan gewoon kruising genoemd zonder er een ras te willen opplakken. Ook die zelf ontworpen naampjes kom je hier niet tegen.   Ik heb werklijn springers. Er is een heel groot verschil in karakter tussen werkspringers met stamboom en die zonder. " luz https://dogzine.nl/nl/nieuwsartikelen/belgie-opent-jacht-op-designerbreeds-als-pomsky-en-labradoodle   http://pomsky.be/pomsky-nestjes/   https://www.facebook.com/groups/2148126272114658/?ref=share   Enzovoort.
honden page profiel KeesKees schreef in Vraagje: stresssignalen-kaart
"   Ooit had een lid een hele mooie kaart gemaakt van de stressignalen, de lichaamstaal met plaatjes erbij. Die was speciaal bedoelt voor kinderen. Hij was zo duidelijk.   Ik kan hem niet vinden. Weet iemand hoe ik hem kan vinden of kan iemand hem vinden?   " Suzanne en Luca Weet je nog welk lid t was?
honden page profiel KeesKees schreef in Kaylin en haar epilepsie deel 2 ( teller weer op 0 )
Arm hondje. Sterkte hoor, zenuwslopend is dit.
honden page profiel KeesKees schreef in op zoek naar malamute x husky pup
" Wat is überhaupt het voordeel van de husky x malamute kruising dan?  " Nicole & Odin Goedkoper in aanschaf?    Ik zou echt nooooit aan deze kruising beginnen, echt zonde van beide rassen.
honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace schreef in Honden reactief naar zwart masker?
Ik heb daar eigenlijk nooit last van en iedereen heeft bij mij een masker.    Mace is een eikel tegen elke hond maar het liefst grote honden want die zijn sneller bang voor hem, andere kleine kut keffers die gaan terug blaffen zijn veel minder leuk om uit te schelden. 
honden page profiel KeesKees schreef in Alles van straat eten
Ik ben een beetje vreemd denk ik, maar ik ruim geregeld dingen op tijdens t lopen. Meestal ben ik sneller dan mijn honden.    Maar t is verder compleet normaal, elke jonge hond doet t, en hoe meer je er een probleem van maakt hoe groter t probleem wordt.
honden page profiel KeesKees schreef in Willow is 1 jaar
En jij 10 jaar ouder?    Gefeliciteerd met je knappe puber!
honden page profiel KeesKees schreef in Hond al geen epi aanval gehad meer na 5 maanden
Jij kent je hond het beste lijkt me. Je kunt ook eerst eens een hele dag gaan en dan s avonds weer naar huis.
honden page profiel KeesKees schreef in Nieuw hondje!
Ja gewoon met azijn. Ik heb een klein plantenspuitje gevuld met azijn en water. Mellow vergist zich ook nog wel eens.    2 x maar vind ik wel heel knap trouwens!
honden page profiel KeesKees schreef in Op weg naar mijn eerste pup!
" Ik denk dat Lundehundjes, aangezien het oertypes zijn, niet geschikt zijn om mee te nemen op rit met Tordis. Ik denk dat ik toch een wat trainbaardere hond nodig zal hebben. Daarbij vind ik het Lundehund Syndroom erg eng. Dus op basis van gezondheid en trainbaarheid, eigenlijk. Ik vind ze wel nog steeds onwijs leuk, misschien op een ander moment in mijn leven " Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk) Ja snap ik hoor!
honden page profiel KeesKees schreef in Nieuw hondje!
Het verharen kan ook door de overplaatsing komen, het is vaak heel stressvol. Maar even lekker laten wassen kan nooit kwaad. Ik vind haar er erg mooi uit zien.
honden page profiel KeesKees schreef in Nieuw hondje!
" Wat een prachtig hondje heb je zeg! Ik dacht altijd dat hondjes die verharen, niet naar een trimsalon gaan, alleen de hondjes die niet verharen? Maar ik kan het helemaal mis hebben hoor. " Didy Voor een goede ontwolbehandeling (dat de losse onderwol er uit gaat) is t best fijn om t door een trimsalon te laten doen. Zij hebben een goede waterblazer waardoor er veel minder geborsteld hoeft te worden, wat weer beter is voor de vacht.
honden page profiel KeesKees schreef in Castreren
" Ja dat kan iedereen toch lezen dat je dat geschreven hebt. Ging mij over het stukje vermeerderen  bij ongecastreerde reuen. " Bulleke Het gaat om vermeerderen van boomers. Ik weet niet hoe veel jij er tegen komt dagelijks, hier barst het er van. De 1 nog slechter gefokt dan de andere. Prima als dat gestopt wordt vind ik. Mits de hond van ts daar geen nadeel van heeft en daar is t nu nog net wat te vroeg voor. Als t een angstige hond gaat worden zal castratie hem geen goed doen.  
honden page profiel KeesKees schreef in Rox !
Oh wat een heerlijk kind, wat zul je genieten!   Groot gelijk dat je haar mooi bij je houdt bij zo'n groep, je wilt haar wel de goeie dingen leren natuurlijk.
honden page profiel KeesKees schreef in Castreren
" Wat is dit nu voor onzin? Alsof iedere ongecastreerde reu zich vermeerderd, ben jezelf bij hè.  Als het medisch noodzakelijk is of vanwege extreem gedrag, oké, maar dan nog zou ik eerst een chemisch implantaat proberen om te kijken of het daadwerkelijk wat doet en ook of het karakter niet ten nadele veranderd. " Bulleke Ts, je hebt nog wel even de tijd. Hier op t forum zul je weinig voorstanders vinden. Ik zou eerst eens kijken hoe je hond zich ontwikkelt qua gedrag. Doe je ook een cursus met hem?     Dat stond er ook nog bij he? Net zo belangrijk.
honden page profiel KeesKees schreef in Rechten als verkoper na overlijden verkochte pup
" Hier kan het juridisch loket veel beter in adviseren, dit is ingewikkelde materie. Persoonlijk als fokker zou ik zelf de autopsie betalen omdat ik zou willen weten waar de door mij gefokte pup aan overleden is en of het al dan niet verstandig is om één of beide ouderdieren uit de fok terug te trekken. " Het Gouden Kwartet & Baasje Oh die had ik nog niet gezien. Ja dat is wel verstandig!
honden page profiel KeesKees schreef in Rechten als verkoper na overlijden verkochte pup
Ach wat een nare afloop. Waarschijnlijk zijn de eigenaren een beetje gek van verdriet, dan doe je soms rare dingen.   Ik zou ze bij een volgend nest een gezonde pup schenken.
honden page profiel KeesKees schreef in Op weg naar mijn eerste pup!
Leuk zeg. Beetje laat maar ik volg graag. Hoe is de Lundehond van je lijstje verdwenen trouwens?
honden page profiel KeesKees schreef in Rox !
Hoe gaat t met t boefje? Je topic was al naar de volgende pagina gegaan, das niet de bedoeling hoor! 
honden page profiel KeesKees schreef in Castreren
" Een hond heeft de hormonen nodig voor opbouw van goede botdichtheid, spieren en ook om in gedrag volwassen te worden. Daarom zou ik niet eerder castreren voordat de hond volwassen is. Dat is bij een grote hond op de leeftijd van ca. 2 jaar.   Mijn reu is 7 jaar en niet gecastreerd. Mocht het medisch noodzakelijk worden, dan zou ik hem alsnog laten castreren. " Loesje We hebben t hier over een boomer. Lijkt me best prima dat zo'n hond niet vermeerderd wordt als t karakter dat toe laat.    Ts, je hebt nog wel even de tijd. Hier op t forum zul je weinig voorstanders vinden. Ik zou eerst eens kijken hoe je hond zich ontwikkelt qua gedrag. Doe je ook een cursus met hem?
honden page profiel KeesKees schreef in Castreren
" Toen we onze hond (golden retriever) net hadden en voor een van de eerste keren bij de dierenarts kwam, zei hij ook direct dat hij vanaf 6 maanden gecastreerd mag worden dus dat we daar maar vast over moesten nadenken.. Ik laat hem trouwens niet castreren, tenzij medisch noodzakelijk (na zijn 2e levensjaar) " Danielle Jij hebt toch niet dezelfde dierenarts?
honden page profiel KeesKees schreef in Spierziekte pup
Ach wat erg zeg, sterkte hoor.
honden page profiel KeesKees schreef in Castreren
Ik zie op je profiel dat je een klein hondje hebt. Dan kun je wel iets eerder castreren maar 6 maanden is wel wat vroeg. Wat vindt je dierenarts er van?
honden page profiel KeesKees schreef in Wat voor kruising is lola?
Ohoh met 6 weken al uit t nest mag niet. Maar goed, zorg er maar goed voor. Ze ziet er lief uit.
 

Vrienden van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

honden foto van Team Black & Whitehonden foto van Liesbeth en de teckelbendehonden foto van Lizhonden foto van Keeshonden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Macehonden foto van Nadine honden foto van nadine honden foto van Brendahonden foto van Larahonden foto van Nadine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^