HondenPage baasje laura Diva&Nova

Wat schreven de vrienden van laura Diva&Nova op het forum

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in boomer( kanker terminaal ) en chloe"s verhaal ( cushing of ... ? )
nog sterkte cinneke..Wat kan je ze missen he.
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
" Het klinkt heel makkelijk maar helaas is het naar mijn ervaring vaker niet dan wel effectief. Als ik op het moment dat ik een andere hond zie ga stil staan, mijn aangelijnde, gemuilkorfde hond naast mij laat zitten en dat vervolgens vraag, krijg ik de opmerking terug dat hun hond vriendelijk is of wordt ik genegeerd. Die paar mensen die wel luisteren hebben vaak weer een hond die niet luistert dus dan zit ik nog steeds met hetzelfde probleem.   " Penny Ik vind dat ook niet jou taak(jij doet al genoeg ..je hond loopt aan de lijn en heeft een muilkorf en je staat stil), maar de hond die losloopt moet onder apel staan.Gezien de ruimte gedeeld wordt. Er zijn duizenden redenen waarom mensen liever even andere honden uit de weg gaan...kan ook zijn ivm recent operatie of epilepsie ect ect. Hier in het losloop park is ook 1 smal pad bv.(geen uitweg) Als iemand met aangelijnde(evt gemuilkorfde) hond aankwam.. wees ik mijn honden naar 1 zijkant.(de kant waar het mens liep) en moesten ze stilstaan tot ze voorbij waren..en dat deden ze ook...de hond werd compleet genegeerd. Ik had ze ook terug kunnen roepen maar dat had weinig toegevoegde waarde.(ivm met zijn 3 alleen maar meer ruimte nodig voor passeren) Vergeet niet ik had zelf ook redelijk veel last met waldo met zijn kennelsyndroom die ook veel last had honden...dus was me heel bewust van mijn omgeving.(wat u niet wil dat u geschied..doe dat ook een ander niet) Het klopt dat veel honden niet onder apel staan (en dus niet los zouden moeten lopen) Die baasjes die zeggen"hij doet niks hoor" of ze zoeken het zelf wel uit...zijn de pest..ondertussen zag ik dan die hond zijn dikke neus aanhoudend in waldo's bips blijft steken terwijl waldo  met staart tussen de benen probeerde naar mij te komen als hij de kans kreeg.(was altijd maar meter of 10 hooguit bij hem vandaan dus liep ernaar toe en tilde hem op.) Meestal riep ik hem al van te voren even aan de hiel...of deed hij dat zelf al. Waarom mensen hun hond niet terugroepen of ingrijpen  ..als iemand dat vraagt of ze zien dat het niet oke is...geen idee. Daarom loop ik ook niet graag in de losloop parken hier...veel te veel van dat soort mensen/honden. Met Mootje ook niet ivm drukte een aanval kan triggeren. Hij loopt sowieso veel vaker aan de lijn ivm doof.        
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
" Bravo dat iedereen in jouw buurt hun hond kan laten loslopen. Ik heb eenmaal een puber, die laat ik niet los in aanlijngebieden. Bovendien moet hij leren dat hij niet met honden kan/mag spelen aan de lijn in aanlijngebieden. Ondertussen komen er loslopende honden in aanlijngebieden mijn hond uitdagen om te spelen. Er naartoe en snel wegrennen 'pak me dan!'. Dat vind ik een stuk asocialer dan een hond los laten lopen in een losloopgebied.  " Danielle Dan vraag je het baasje even de hond bij zich te roepen?Doen ze dat niet is dat inderdaad niet netjes. ...voor jou een perfect train momentje zou ik zeggen. Leren gaat toch echt gepaard met ervaringen. Of vaker aangelijnd laten lopen in het park..en pas laten spelen als hij braaf negeert wat er ook langs komt waaien. Ik vind dit een beetje draaikont gedrag dus. een losloop plek betekent ook geen losloop verplichting immers...dus daar je hond niet even terugroepen op gewenst moment is ook niet netjes...als je hond luistert is aanlijnen ook niet nodig op zo'n moment...even stil staan of hem gewoon laten doorlopen en andere hond negeren is afdoende... Als je wil dat mensen rekening met je houden, moet je zelf ook rekening houden met anderen.      
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
" nee hoor, mijn beide honden zijn niet agressief en vertonen geen uitval gedrag.   ik spreek juist heel veel baasjes van "normale" honden die het bloedirritant vinden dat alles maar op ze afvliegt.   daarnaast, heel veel zogenaamd "sociale" honden zijn helemaal niet zo sociaal als mensen wel denken. ze komen ongevraagd opdringerig in de persoonlijke ruimte van de uitvallende hond of zijn baas en hebben geen oog voor de signalen dat dat helemaal niet gewenst is.   " Joop kan je de woordjes "de meeste" niet lezen. Daarnaast ga je voorbij aan mijn betoog dat een normale sociale hond negeert en signalen leest van de andere hond...daar begin ik notabene mee Dus snap je reactie niet  op mijn reactie.  
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
" Deels mee eens. Wat ik proef uit hoe mensen reageren hier op mij, denken velen dat Nero speels is maar niet sociaal. Niet is minder waar. Hij is conflictvermijdend en heeft snel door welke hond wel met hem wil spelen en welke hond niet.   Tegelijkertijd vinden dezelfde mensen hier dat hun hond sociaal is ondanks dat die uitvalt naar andere honden. En dan zeggen dat hun hond daar wel een reden voor had. Bijvoorbeeld een houding die hem niet aanstond. Of hij zal wel verkeerde energie hebben gegeven. " Danielle Dat bedoel ik dus...jij kreeg een sneer dat je zng een perfecte hond aan een flex had..die ook speelt. Terwijl je duidelijk aangeeft dat Nero niet op iedere hond afstormt. Hun eigen onvermogen wordt goed gepraat ...inderdaad hun hond heeft altijd een goede reden...  Als je hond echt wordt belaagd snap ik dat.. Maar inderdaad zij lopen met een hond met gedragsstoornis    
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
Een sociale hond leest een andere hond en  geeft ruimte. Ik denk ook dat spelen als volwassen hond aangeleerd gedrag is...(ze blijven een beetje pup) omdat ze de ruimte hebben ivm geen andere zorgen. Op zich niks mis mee als ze andere omgangsregels ook beheersen. Mijn honden geven ook automatisch ruimte. de vorige speelden nooit(spanjaarden) ..nu 1 die wel speelt en ruim 16 is..meestal speelt hij zelf met een tak of bal(en nee hij is niet jaloers als een andere hond die afpakt)...heel soms met een bepaalde hond van zelfde maat..al vraag ik wel of het oke is aan dat baasje...anders lijn ik hem even aan. Ik vind het geen enkel probleem mijn honden even halt te laten houden op afstand bij naderen van iemand met minder sociale hond...of aangelijnde hond.(ook fijn als mensen even aangeven als ze meer ruimte nodig hebben) Waldo was angstig en ik had ook graag dat mensen hun drukke hond uit zijn buurt hielden ivm opjagen...een ander heeft misschien een hond die net geopereerd is of epilepsie aanval heeft gehad ect ect. Het is gewoon druk in Nederland ..en veel plekken moeten we delen Ik vind het wel opvallend dat meeste kritiek uit de hoek komt van mensen wiens honden uitval gedrag vertonen. Dat is net zo goed een gedragsafwijking en als alle twee je honden dat doen heb je echt iets niet goed gedaan...een normale hond negeert en is conflict vermijdend.... en maar zeuren dat de hond van een ander niet perfect is. Of aan de lijn moet ivm hun eigen onvermogen hun hond te controleren.En als je zo nodig een kistkalf moet die je niet eens kan houden...tja dan is goed socialiseren en opvoeden helemaal noodzaak. een kleine hond kan je nog optillen in nood. Ik kom ze ook niet graag tegen in een rustig bos waar ze loslopen.(grootste ellende kom ik meestal tegen op dat soort plekken) Dan roep ik mijn hond(en) wel even terug...die negeren al...maar ik ga er maar vanuit dat een ander zijn dier niet onder controle heeft..gezien ik het kaliber slachtoffer heb in maat.. Waar ik mijn honden los laat lopen is mijn zaak...net als zorgen dat een ander er geen last van heeft. Maar met je hond met uitvalgedrag in honden losloop park gaan lopen aan de lijn is natuurlijk wel vragen om problemen. Een andere heeft een jonge hond en die hond beheerst misschien nog niet alles. Gewoon beetje respect in de omgang of even iets kort aangeven scheelt al een stuk.  
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
dubbel
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
" Marley is ook een vrolijkerd die naar iedereen toe waggelt. We oefenen dan een tijdje met de lange lijn, vervolgens gaat het even goed , maar een paar weken later doet hij het weer  ach het blijft een proces " Lotte & Marley met waggelen heb ik geen probleem...da's wat heel anders dan komen aanstormen.
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
" blijkbaar is een losloopgebied een vrijkaart om je hond maar te laten gaan. " Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 Dat dus... Al vind ik het niet zo erg als een hond op beschaafde manier nadert en ook weer weggaat als er geen animo blijkt. Maar dat is een minderheid...helaas.
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
" Het probleem is dat Dagmar haar situatie vergelijkt met de situatie van Danique. Terwijl het er totaal niet mee te maken heeft. Zover ik lees, ging het bij Danique heel anders. Ik geef Danique gelijk, je vraagt gewoon of je een koekje mag geven. Tenzij je je oprecht bedreigt voelt door een hond en met koekjes strooit om hem weg te lokken. Of als die blijft springen, maar na dat je al andere dingen hebt geprobeerd.  " Danielle Eens...je bent verantwoordelijk voor je eigen dier..en als jou hond iemand lastig valt dan heeft die persoon het recht om die situatie op te lossen...of het nu aanlijn gebied is of niet. Je hond hoort geen mensen of dieren lastig te vallen....nooit niet.
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
" die heb ik ook niet, maar die zoek ik dan wel.  Excuses heeft iedereen wel  Waar een  wil is, is een weg. En uiteraard lopen dingen fout, maar hoe je daar mee omgaat, bepaalt meestal het verdere verloop.  Lopen schreeuwen tegen mij, bereik je over het algemeen niet veel mee, met veel mensen niet gok ik zo maar.  Ga je even op een vriendelijke en niet beschuldigende toon aan de slag, kom je over het algemeen veel verder en onthouden mensen dit ook vaak en nemen ze het mee in de toekomst. Nu ja, genoeg er over gezegd denk ik, ik zal het hier bij laten  " Dagmar Dan zou ik de stad uit moeten dus geen optie om elke dag te doen.(geen auto en destijds ook nog geen bakfiets en 40 uur werk) Ik ben het eens dat je verder moet kijken naar geschikte opties..maar dat is voor iedereen anders en ken genoeg plekken waar het behoorlijk lastig is zoiets te vinden. Ik had hier overigens prima oefenruimte hoor waar niemand last van had...en omheind door water met 1 ingang. Ik snap je schreeuw betoog niet...volgens mij geef ik een doodnormale reactie. Maar goed ...  
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
" Mijn jongste is de 1ste 6 maanden lang aan de lijn gebleven. Hij peerde hem zodra hij los was.  Het trainen gebeurde op omheinde (privé) stukken, daarna met bekend volk erbij, daarna bekende honden, daarna open vrije stukken zonder mensen, daarna omheinde stukken met vreemde mensen en vreemde honden. Daarna het strand.     " Dagmar  Niet iedereen heeft omheinde prive grond tot zijn beschikking. Het is wel handig om te beginnen op plek met weinig impulsen. Als de plek overzichtelijk is kan je aanlijnen voor er kans is op contact met andere mensen en honden.  
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Brokken niet in 1x op
een  avondwandeling kan ook helpen ..en dan klein ommetje in ochtend. Nu heeft ze weinig beweging tussen avond en ochtend eten. Als je het s'middags  weer aanbied heb je kans dat ze in de avond weer slecht gaat eten. Iets later in de ochtend aanbieden een optie?(dus wel maar 1x en desnoods ook in avond iets later) De bedoeling is dat ze echt trek krijgt in eten ..tussen de maaltijden door. Als ze leert dat het na 20 min(hier 10)weg is leert ze ook om goed te eten als het er staat. Het is echt niet erg als ze een paar keer een maaltijd overslaat ...het zal haar helpen te leren goed te eten als het er wel staat.Hoe radicaler je het aanpakt...hoe duidelijker het voor haar is
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Brokken niet in 1x op
Ik zou het zelf altijd weghalen na 20 min...dan eet ze misschien paar dagen te weinig maar dat wordt vanzelf beter. (uitzonderingen pup,oudje,of zieke hond...al zou ik het dan nog niet laten staan maar vaker aanbieden kort moment) Continu kleine beetjes eten is niet goed voor de stofwisseling(die constant actief blijft) en is super slecht voor het gebit ivm het tandglazuur niet kan herstellen. Gezien die kleine hondjes toch al vaak gebits problemen krijgen zou ik het niet promoten Wandel je wel in de ochtend voor de maaltijd?Dat is wel belangrijk. Zowel in de ochtend als avond wordt hier eerst gewandeld en dan gegeten. Je kan wel bv wat later op de ochtend pas voer aanbieden om te zorgen dat ze beter door eet.    
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Kruiden die epilepsie triggeren
" Is er ook ergens een overzicht te vinden om welke kruiden het gaat? Zo te horen zijn het er veel meer. Ontlastingonderzoek is een goede optie idd. " Marianne Gerritsma https://wormbestrijding.nl/ Hier kan je ontlasting onderzoek laten doen. Voor lijst met kruiden zou ik zoeken op sites voor mensen met epilepsie hier staan er een aantal ook etherische olieen mocht je die gebruiken  Denk ook aan kruidenplanten   https://nl.minotauromaquia.com/blog/epilepsy/2018-05-06-3-ways-to-naturally-ease-symptoms-of-epilepsy.html    
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
" Brownie heeft weer gedronken en paar mini stukjes kipfilet op! Nog wel erge diarree, maar zo fijn dat ze in ieder geval weer gedronken heeft. " Brownie fijn,het begin is daar.
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Foute fok in Nederland.
" Net met Thara de dijk op , komt een vrouw aan met een JRT pup  16 weken oud , dus ik zeg.  Zo , in deze tijd nog een pup kunnen kopen ? Vele fokkers moeten nee verkopen . Bij welke Fokker komt de pup vandaan ? Nou   , we keken al een tijdje op MP en we kwamen een adres tegen , ze hadden wel 4 nesten,  en we hadden mazzel . Ze hadden nog 1 pup,  dus hup gelijk erop af . Eind rijden , bij de Belgische grens . Maar eindelijk we hebben een pup . Maar wat zijn die pups duur he ? Oh ja , wat moest je betalen dan ? Nou , men zei dat 2500 € momenteel een normale prijs is gezien de vele aanvragen  Juist  nou   , het is nog een klein ding , maar wat een enorm kromme mismaakte voorpoten  Een vrolijke pup , Nou nee , niet echt . Maar heb je de JRT club niet gebeld dan? Nee hoor , dat duurt zo lang,  en daar wilden we niet op wachten . Maar vind je gezondheid en eerlijke FOK dan niet belangrijk? Oh maar men heeft ons gezegd dat de pups kerngezond zijn hoor . Oké nou veel plezier dan maar he met je pup . Echt he ? Ik wordt hier zo moe van  " Thara 2500 euro voor een JRT pup met scheve poten en zonder papieren ook nog.. Sommige mensen zijn echt niet goed bij hun hoofd. Alle alarmbellen zouden toch wel moeten rinkelen zou je zeggen.  
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
" Ik ben nu kipfilet aan het koken! We bieden idd steeds een beetje aan. Bah wat maak ik me zorgen om lieve Brownie. Gisteren was ze zo super vrolijk en deed ze het super goed en vandaag ineens zo ziek. " Brownie Ja kan ik me voorstellen dat je je zorgen maakt. Maar kan best zijn dat ze vandaag echt niks wil en morgen gewoon weer eet. Ze voelen dan gewoon dat hun lijf rust nodig heeft. Dus probeer te relativeren als ze dat ook niet wil vanavond.(ze voelt je stress)
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in lilly is doodgebeten WAARSCHUWING !
Wat een afschuwelijk bericht , heel veel sterkte met het gemis en verdriet. goed dat het onderzoek loopt. Ik woon in Amsterdam en zal het in ieder geval delen in de hondenapp groep hier.
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
" Bedankt voor de tip! Helaas wil ze nog helemaal niets naar binnen werken (geen eten en drinken).. ook haar blikvoer met water niet. Vanavond misschien de kip proberen en anders morgen meteen weer langs de DA. " Brownie duim voor je dat de kip werkt straks (of morgen) nog een tip..biedt kleine beetjes aan..meer is zo gepakt en met lauw water erdoor zo op kamertemperatuur als ze niet wil eten gooi het niet meteen weg. Morgen wil ze het misschien wel en je kan het prima paar dagen bewaren in de koelkast in afgesloten bakje.
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in 10 kilo KVV degomeat Lam mix compleet en Eend compleet
Geen lieve vrienden of buren waar je voor een paar weekjes aantal kilo kan droppen? Ken zoveel mensen met half lege vriezers en goed punt is vriezers verbruiken minder als ze vol zijn 
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
" De DA denkt dat het gewoon een maag-darm infectie is (ze had ook wat verhoging). Ze heeft een prikje gehad en morgen en overmorgen een tabletje. Ook hebben we licht verteerbaar voer meegekregen en anders mogen we proberen rijst en kip te voeren. Als ze morgen nog niet veel eten en drinken moeten we meteen weer langs komen... maar ik hoop toch dat ze voor de nacht al wat gedronken heeft.. Ik hoop maar dat ze snel weer opknapt, wat kan je bezorgd zijn om je hondje zeg! " Brownie Kip malen met staafmixer met het kookvocht(evt wat kippenbotjes meekoken als bouillon en verwijderen voor geven) of wat water toevoegen door het blikvoer. Gewoon lekker slobbertje maken dat als ze eet ze ook vocht binnen krijgt.  
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
" Dubbel (volgens mij druk ik geen 3x op reageren?) " Brownie ligt aan je verbinding die hapert of hp hapert zelf iedereen heeft het wel eens
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
" Jakkes wat vreselijk!! Serieus mijn grootste angst zo'n hond (of nja eigenlijk baasje) tegen te komen als ik aan het wandelen ben. Sprak toevallig gister iemand die in een andere buurt in Breda woont, echt slechte buurt is dat ook. en die durft haar hond bijna niet meer uit te laten zonder eerst de auto ergens anders heen te pakken.. Veel scooterlui, veel HR-honden, weinig tot geen opgevoede, laten ze allemaal maar loslopen daar in de buurt. Lachen als er wat van wordt gezegd, je kent het wel. Echt levensgevaarlijk!!    Hier in mijn buurt ook aardig wat stafford-achtigen en akita's maar die zijn vrijwel het best opgevoed van allemaal. Heb echt gelukkig met die andere baasjes hier in de buurt, nooit los, al die honden negeren anderen. Krijgen ook altijd superveel positieve reacties van mensen, waarschijnlijk ook omdat het zo'n schril contrast is met de rest die hier rondloopt. Voornamelijk ouderen met kleine hondjes, die uiteraard bekant allemaal vblaffen, uitvallen, niet . En een groot deel labradors waar kinderen altijd mee lopen te zeulen dusja dan weet je het wel. Vind ik trouwens ook altijd onprettig hoor, als ik zo'n 30 kilo lab aan zie komen, zichzelf bijna ophangend terwijl een 11-jarig gozertje van amper hetzelfde gewicht hem probeert te houden... Das hier ook een bekend tafereel.    Wel handig zo'n buurthonden-app trouwens, slim. Hoop dat het goedkomt met die lab!! en er consequenties volgen voor die vreselijke eigenaar. Zou permanent hondenverbod moeten krijgen, bah! " Vera & Draco Ik hoop ook op consequenties voor die gast. Lab mist een flink stuk huid op zijn kop maar gaat het verder goed mee gelukkig. Ja dat soort buurten kan je beter wegblijven...lijkt me geen pretje daar met hond te wonen. Gelukkig hier in de buurt ondanks best veel hr honden weinig problemen ivm meeste goed opgevoed en lief en baasjes die hun hond serieus nemen. Die app groep kan ik je echt aanraden om er 1 te starten(als je iedereen beheerder maakt kan iedereen mensen toevoegen en heb je zo een hele club bij elkaar) Hier zijn we ermee begonnen ivm we een goede losloop plek erbij willen ivm park veel te druk wordt ivm een nieuwe woonwijk erbij op een plek die veel werd gebruikt door hondeneigenaren.Dus we zijn met de gemeente bezig om te onderhandelen. Maar we gebruiken de app ook bij weglopers(helpen zoeken of opletten),gevonden honden zonder baasje (meestal wel iemand die de hond kent) en flinke bijtincidenten.(signalement hond en eigenaar doorgeven.of als eigenaar doorloopt achterhalen waar die woont) Of als iemand bv ziek is en iemand zoekt om de hond uit te laten. Of medische vraag en er zit ook een gt in de groep. Werkt als een tierelier zo'n app groep  
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Kvv voeren met groente
" Ja , Thara krijgt dagelijks groenten  Ik maak eens er 2 weken een groentemix met zo'n 8 a 10 soorten groenten.  Dat vries ik in  Ik voer 5 % groenten  Van bepaalde soorten moet je niet teveel geven  Dat zijn kool soorten, daar kunnen ze last van krijgen ( darm )  Spinazie   , onttrekt calcium  En de nachtschade soorten,  dit kan leiden tot ontsteking reactie  Laatst genoemde geef ik helemaal niet  Groenten zijn erg goed voor o.a de vacht.  En Thara heeft prima ontlasting  En natuurlijk de vitamines  " Thara Groente zit vol waardevolle enzymen die nodig zijn voor de vertering en je hond niet aan kan maken. Ik geef ook geen nachtschade  en natuurlijk geen familie van de ui (ui,prei,bieslook) en max 1 teen knoflook per 10 kg hond per week  
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Stomme webshop
Leuke foto's en inderdaad gemist verzetje. Hier gaan we gewoon lekker naar de dierenwinkel om een snoepje af te troggelen en kvv te kopen en trainertjes en speeltjes uit te proberen (lees bijna stelen) Kluifjes komen meestal met de post ivm dierenwinkel niet alles heeft..maar de doos openmaken en dan iets lekkers krijgen vind ik ook leuk. Soms komt de post en zit er niets voor mij in ..dat vind ik raar.
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Kvv voeren met groente
ongeveer 15% geef ik(10% of 20% mag ook) In principe kan je dat in kvv minderen Dat doe ik niet ivm mijn hond prima op gewicht blijft zo Ik geef het bij de avond maaltijd in 1x
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Hp's frustratie topic
Er loopt hier een man met een jonge pitbull kruizing in de buurt die al meerdere honden heeft gegrepen en flink verwond. Nog steeds loopt de hond los  Van 1 iemand weet ik dat er aangifte is gedaan. De hulphond(labrador) van haar zoon is flink toegetakeld op zijn kop.Want hij houdt vast en breakstick heeft eigenaar niet. Ze had wel telefoonnummer van die man en kreeg volgende dag app of ze het wel had ontsmet... Uhh ja ben bij dierenarts geweest en heb rekening voor je... Toen antwoordde hij niet meer. Gelukkig weet de gt van de dierenwinkel wie hij is ,en hebben we in de buurthonden app groep iedereen kunnen waarschuwen zo dat ze op hun hoedde zijn als ze deze hond tegenkomen. Hij heeft wel een muilkorf (bleek uit buurt app) maar gebruikt deze schijnbaar zelden..net als de riem.  
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Vreemde symptomen mbt
Giardia kan je zelf laten testen bij het woud https://wormbestrijding.nl/wormbestrijding-bij-honden/onderzoek-van-de-ontlasting-hond/
honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en MootjeRoos,Jeff † en Waldo † en Mootje schreef in Brokken combineren met KVV?
" Bedankt allemaal! Ik heb nu Naturis, dat was het enige wat ze hadden bij mijn dierenwinkel. Volgende keer rijden we naar Pets Place ( 20 minuutjes rijden vanaf ons huis). Daar kijk ik dan voor Carnibest.   " urLotte & Marley Fijn dat je wat gevonden hebt in de buurt..altijd handig Mijn honden deden het prima op naturis destijds.  
 

Vrienden van laura Diva&Nova

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootjehonden foto van Baasje van Spaiky†honden foto van Suzanne en Lucahonden foto van Nadine honden foto van .honden foto van nadine honden foto van Tamara met Kenzohonden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.honden foto van Loes

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^