Over Christel & Pepper

honden foto van  Christel & Pepper


Ik ben Christel..eerste keer fiere eigenaar van ons klein deugnietje Pepper. Ik heb 2 lieve dochters van 17 en 19 jaar oud en heb ook nog ergens een hardwerkende man rondlopen die steeds voor ons in de weer is.. :-) Mijn terrein wordt ook nog onveilig gemaakt door 2 stoere katers..partners in crime als het op muizen aankomt die vertoeven in de stal van ons paard Gust. Gust heeft dan weer gezelschap van onze 2 cavia's ,bibo en bumba die bij hem naast de stallen staan. En op deze kleine knaagdieren is onze Pepper dan weer gek. :-) 
Zoals je leest is het bij ons een gezellige beestenboel waar wij elke dag volop van genieten. En ik hoop dat dit nog heeeeel lang mag duren.

Plaats deze hond op je profiel

.//^ ^ 
(/(_•_)) om te laten zien
._/''*''_ dat je TEGEN
(/_)^(_) DIERENMISHANDELING bent !!! 

Krabbels aan Christel & Pepper

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 23 oktober om 14:00
Zag net een foto van je prachtige paard, wat een mooierd !! En Pepper mag er ook zijn !!
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 18 oktober om 13:47
Welkom als vriendje Pepper :-) Leuke profielfoto, misschien eerst draaien voor hij opgeload wordt... maar als je wil wijzigen dan gewoon naar Instellingen en profielfoto wijzigen.
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 18 oktober om 12:38
Leuke naam :-)
honden page profiel  Christel & Pepper Christel & Pepper schreef om 18 oktober om 12:03
@Bert ..Als je het maar weet dat ze kan snurken..maar dat is dan ook een zalig geluid omdat je dan weet dat ze zich thuis voelen. Soms als ze geen lawaai maakt,ga ik eens kijken of ze wel in orde is :)
honden page profiel Bert NieuwenhuisBert Nieuwenhuis schreef om 18 oktober om 11:57
Gezellig, warm, thuiskomen en dan genieten van leuke dieren, met name een fijne hond. Wat een mooi leven! Als je dan ook nog het geluk hebt dat jouw pup naast je gaat liggen snurken, val je zelf ook vredig in slaap.
honden page profiel  Christel & Pepper Christel & Pepper schreef om 18 oktober om 11:06
Goh..Mijn lieverd noemt Pepper..En ik ben nog niet super vertrouwd met de instellingen van dit forum. Zo heb ik gisteren het fotoalbum ontdekt . En ik had graag mijn profielfoto veranderd maar dat moet ik ook nog eens uitzoeken hoe ik dat moet doen. Komt allemaal wel in orde :)
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 18 oktober om 00:38
Dat ziet er een echte lieverd uit :-) Nog veeel plezier en geluk gewenst. Maar heeft je hondje ook een naam ? ;-)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Christel & Pepper heeft 325 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Christel & Pepper zeer positief gewaardeerd bij 4 waarderingen.

Berichten en online status
Christel & Pepper was voor het laatst online 4 jaar, 8 maanden, 3 weken, 5 dagen, 14 uur, 16 minuten, 51 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^