Over Brigitte, Zebee & Zabaa

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa Zoals de titel al zegt, wij zijn Brigitte, Zebee & Zabaa uit Zuid Limburg. Zit al mijn hele leven tussen de honden waarvan de laatste 35 jaar steeds 2 of 3 honden van mij (ons) zelf.
Honden is mijn passie en heb ook jaren cursus gegeven.
Mijn vorige honden zijn dik 2 jaar geleden gestorven. Ik heb voor hun jaren mijn leven stop gezet omdat ze beide ernstig ziek waren maar met intensieve verzorging nog heel goed konden genieten van hun leven. Ons Zyrko had een slokdarm verlamming. Kon wel het eten pakken maar de slokdarm geleidde het niet naar beneden. Gaf heb 6 keer per dag eten en dan moest ik hem 20 minuten rechtop op mijn schoot pakken zodat eten naar beneden zakte. Een hele opgave over jaren maar hij was verder speels en fit. Ons Zorky had een levertumor waardoor bij een tik tegen zijn buik hij inwendig dood zou bloeden. Anderhalf jaar heb ik hem als een moederkloek beschermt. Hij leefde een gewoon hondenleven met wandelen, spelen en genieten.
Diverse bloedingen gehad waarvan 1 keer in coma maar iedere keer kwam hij er weer bovenop en genoot van zijn leventje.

Zebee & Zabaa zijn 2 Spaanse zwervertjes die nu ongeveer 2 jaar bij ons zijn. Zebee was meteen een spontane hond maar Zabaa was zwaar getraumatiseerd. Met haar heb ik een heel moeilijk jaar achter de rug......MAAR DAT HEEFT ZICH GELOOND !!!!!!!!!!!!!!!
Vertel later wel eens het hele verhaal van mijn meiden. 

Tja, wat vertel ik nog meer.........
Bij vragen stel ze gerust.
Groetjes
Brigitte en de meiden

Krabbels aan Brigitte, Zebee & Zabaa

honden page profiel Sophia AltenaSophia Altena schreef om 19 februari om 21:53
Hi Brigitte, Ik zag je foto bij de topic over reizen in het vliegtuig met je hondje, en ik heb hetzelfde soort hondje als jij. Ik merk dat ik het erg spannend vind om een reistas voor handbagage uit te zoeken voor mijn hondje. Ik heb er nu 1 maar vind die zo klein ogen. Dat maakt me een beetje ongerust of hij wel op z'n gemak zal zijn. Die ik nu heb is 40x26x24cm, zoals voorgeschreven. Mijn Scooby is 5kg, en is een vuilnisbakkie, maar het meest te vergelijken met een Havenezer.  Ik vroeg me af van welk merk jouw reistassen voor jouw hondjes zijn. En wat de afmetingen zijn? Ik hoor het heel graag! Groet, Sophia
honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace schreef om 19 september om 12:29
Hey brigitte, heb je mijn pbtje trug wel ontvangen? :)
honden page profiel Mila & MaraMila & Mara schreef om 23 juli om 13:38
Wat las ik nou? Dat je MAAR zwerfhonden hebt? Doe niet zo mal, jouw hondjes zijn hartstikke leuk!
honden page profiel tovketovke schreef om 13 februari om 13:16
wat een speciaal hondenmens ben je! en nu genieten van je spanjaarden
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 27 januari om 17:01
:-) forumspook haha.
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 25 januari om 10:50
Leuk hé....mekaar zo goed aanvoelen :-)
honden page profiel xMiekexxMiekex schreef om 18 december om 01:07
Wat mooi dat je zo voor je diertjes hebt gezorgd.... Ook knaap! En prachtig dat je weer 2 vriendjes hebt... Tegelijk gekomen? Fam van elkaar? Bedankt voor je lieve reactie....
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 28 oktober om 15:31
Bedankt voor je troostende woorden voor mijn Kazan . Zoiets begrijp je toch niet ? zoveel onkunde .
honden page profiel Bert NieuwenhuisBert Nieuwenhuis schreef om 10 augustus om 19:25
Het geweldige van dieren, met name honden, is toch dat ze zo puur reageren op onze stemmingen? Dit is misschien wel de oorzaak dat wij zoveel voor onze dieren over hebben. Maar dat kunt u denk ik alleen maar beamen. Trouwens, het is niet zo moeilijk om honden die kopjes hebben zoals de uwe in je op te sluiten.
honden page profiel KeesKees schreef om 08 juli om 16:10
Vrienden zijn op hp houdt op zich niet zo veel in. Voor mij is t dat iemand me aardig lijkt, en dat je kunt volgen in welke topics hij of zij actief is.
honden page profiel KeesKees schreef om 08 juli om 00:43
Leuk dat je nu een profiel hebt. En wat een schattige hondjes!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Brigitte, Zebee & Zabaa heeft 18597 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Brigitte, Zebee & Zabaa zeer positief gewaardeerd bij 366 waarderingen.

Berichten en online status
Brigitte, Zebee & Zabaa was voor het laatst online 1 jaar, 3 maanden, 3 dagen, 12 uur, 23 minuten, 49 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^