HondenPage baasje KRISTEL

Over KRISTEL

honden foto van KRISTEL Hoi, Ik ben Kristel en 33 jaar. Ik heb 2 honden Zino en Lana. Zino is een bordeaux dog van 5 jaar en hebben we bij een fokker gehaald. Hij was blind aan één oog en niemand wou hem. Ondertussen hebben wij zijn oog laten verwijderen omdat het steeds groter werd.

Lana is 3 jaar en hebben we geadopteerd uit Spanje. Haar moeder was een bordeaux dog en vader onbekend. Zij was 3 maanden toen ze bij ons kwam. Ze zijn de beste vrienden!

Ik heb ook nog 2 katten.

Groetjes

Krabbels aan KRISTEL

honden page profiel GreetjeGreetje schreef om 20 februari om 14:49
Hoi Krista, Bedankt voor je krabbel! Je zult ook wel op onze website gezien hebben, dat wij ook een Lana hebben ;-) Mooie honden heb je!! groeten, Greetje.
honden page profiel sorayasoraya schreef om 19 februari om 13:10
Grappig hoor,dan komen ze ook nog uit het zelfde gebied,Mila komt ook uit Malaga,Andalusië.Ik ben zelf niet zo topografisch aangelegd ,dus het zegt me niks.Mila was superbang!!!!Voor alles behalve andere honden,als we die tegen kwamen en ze kon er ook nog ee spelen,zag je een hele andere hond.Ik heb haar nu dik anderhalf jaar en ze is voor 95% bijgetrokken,maar heeft her en der een bang momentje als er enge mannen achter ons lopen of schreeuwerige pubers of een lawaai klap op straat of zo.Maar het gaat echt heel goed nu,ik heb ook een hoop moeten leren(en heel veel via deze site!!!!Supersite)om met haar angst om te gaan,ze is mijn eerste eigen hond en ik wist heus niet alles van honden laat staan over hoe je om moet gaan met een bange hond.En gaande weg heb ik geleerd dat zij zich moet kunnen optrekken aan een sterke Alpha,dus dat probeer ik zo goed mogelijk voor haar te zijn,haar het gevoel geven dat zij niks te vrezen heeft en zelf geen moeilijke beslissingen hoeft te maken(in de honden wereld).Ik ben supertrots op haar en blij met mezelf dat het me toch is gelukt om haar haar zover te krijgen.Het was simpeler geweest als de organisatie haar goed hadden gesocialiseerd,maar ja het is niet anders,en anders had ik ook niet zoveel geleerd.Groetjes en knuf voor je mooie hondjes.Soraya&Mila
honden page profiel sorayasoraya schreef om 18 februari om 19:16
Grappig dat Lana ook een Spaanse hond is,die hebben toch iets extra's (vind ik ) in de uitstraling.Mila is overgevlogen.Komt van Arca Noah,is daar geboren en tot 5 maanden oud daar gewoond en toen verhuisd naar NL.Groetjes Soraya&Mila.
honden page profiel sorayasoraya schreef om 16 februari om 14:58
Wat is Lana een mooie kruising!!!!Wat een lief hoofd!(bij mij andersom,haha---->)Zino mag er ook best zijn;)Groetjes Soraya&Mila.
honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel schreef om 07 juli om 16:56
Super lief zijn ze :-) groetjes Thea
honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel schreef om 12 juni om 18:00
Ja ja eindelijk iemand met een BD, een beauty :-) en Lana mag er ook wezen :-) groetjes Thea high5 Rebbel
honden page profiel shennashenna schreef om 27 mei om 18:05
dank je. gr
honden page profiel shennashenna schreef om 23 mei om 11:44
mooie honden zeg!!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

KRISTEL heeft 196 ontvangen.

Berichten en online status
KRISTEL was voor het laatst online 8 jaar, 6 maanden, 7 uur, 14 minuten, 47 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^