Over Elizabeth

Elizabeth heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan Elizabeth

honden page profiel ElizabethElizabeth schreef om 16 juni om 23:21
Siberian Husky Algemene informatie De Siberian Husky of ook wel Siberische Husky genoemd, is een vriendelijke zachtmoedige hond. Deze hond moest ook wel zachtzinnig zijn, omdat hij de kinderen van het nomadenvolk Tsjoektsjen warm hielden. Als het extreem koud was liet men de honden binnen slapen bij de kinderen. De Husky is zeer aanhankelijk en hij kan niet goed tegen alleen zijn. Hij heeft regelmatig contact nodig met zijn baas. Graag leeft deze hond samen met andere honden. De Siberian Husky is door de Tsjoektsjen eeuwenlang geselecteerd op snelheid, uithoudingsvermogen en op vriendelijkheid tegenover mensen en honden. Wel moet er rekening mee houden, dat als de Husky los loopt, dat zijn passie voor de jacht los komt. Men moet er dus rekening mee houden als men met de hond in het bos wil lopen en als de hond los loopt in de tuin. History In het meest noordoostelijk deel van Rusland aan de kust van de Beringzee, ligt Tsjoekotka Autonoom district. In dit gebied ligt de baker mat van de Siberian Husky. Dit deel van Siberie bestaat uit extreem koude toendra's, die altijd bevroren zijn. Het nomadenvolk Tsjoektsjen hebben de Husky het langst zuiver gefokt, zonder inmenging van andere Russische honden. Tijdens de Eerste Wereldoorlog werden er in Frankrijk Husky gebruikt om de bevoorrading te verzorgen van munitie en voedsel in de Vogezen.
honden page profiel ElizabethElizabeth schreef om 16 juni om 23:19
Ik ben geen Honden Fokker :)
honden page profiel ElizabethElizabeth schreef om 16 juni om 22:58
Probeer deze een Bio teken- en vlooiendruppel op natuur basis naar advantis en Frontline ben ik hier op over gestapt , omdat ik problemen had nou mijn huisdieren problemen kregen , dit werkt zo goed en stukken goedkoper , maar je wilt het beste voor je beest dus ik ben zo blij dat ik dit gevonden heb , een aanrader ..

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Elizabeth heeft 40 ontvangen.

Berichten en online status
Elizabeth was voor het laatst online 8 jaar, 10 maanden, 3 dagen, 4 uur, 3 minuten, 59 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^