HondenPage baasje 3 muisjes

Wat schreven de vrienden van 3 muisjes op het forum

honden page profiel KeesKees schreef in Fientje plast niet buiten
Gewoon geduld hebben, en mocht ze per ongeluk een x buiten plassen dan belonen. Komt vanzelf als ze goed gewend is is mijn ervaring.   En als ze niks gedaan heeft, naar binnen gaan en direct weer naar buiten naar een váste plek dichtbij. 
honden page profiel KeesKees schreef in Mijn Pomeriaan vertoont steeds vaker vals gedrag
Hoe corrigeer je hem als hij in jouw ogen iets fout doet? En hoezo zit hij fout als hij gromt? Hij zal er een reden voor hebben. Pijn of ongemak misschien.   Verder is het nooit slim een hond te (laten) aaien als hij dat niet uit zichzelf komt vragen.      Ik weet niet hoe hij geaaid wordt, maar veel dwergkeesjes hebben hoofdpijn, en zullen gaan grommen als je aan hun kop of nek zit.   Is hij door de dierenarts nagekeken? Dat zou ik eerst eens doen.
honden page profiel KeesKees schreef in Diabetes insipidus
" Klopt! Het heet diabetes maar heeft niks met suikerziekte te maken maar met de concentratie van de urine door een te kort aan bepaald hormoon. Billy krijgt nu 2x daags 0,1 Desmopressine. Bijna alle honden doen het goed op 0,2. Waarschijnlijk is voor Billy 0,1 genoeg. Dat is nog even afwachten. Het kan ook zijn dat hij minder heeft gedronken waardoor de urine iets meer geconcentreerd was. Gelukkig houden we alles laagdrempelig goed in de gaten. " Eveliene Ja joh daar twijfel ik ook niet aan, je was er mooi op tijd bij.
honden page profiel KeesKees schreef in Diabetes insipidus
" Ik laat het besluit van de enting dan aan de dierenarts. In zijn boekje zie ik inderdaad dat er 2 entingen afgewisseld worden. De 23456 en het type 678 In ieder geval bedankt voor je advies. " Eveliene Het is geen suikerziekte, de da weet wel wat hij doet.   Qua tabletten kun je tzt nog even kijken of je met een halve of 3kwart.per x toe kunt. Moet je wel een goede pillensnijder hebben.
honden page profiel KeesKees schreef in Diabetes insipidus
Wat fijn!
honden page profiel KeesKees schreef in Tika
Ach wat ontzettend verdrietig, heel veel sterkte Mila.
honden page profiel KeesKees schreef in Houdbaarheid gedroogde snacks
" Top! Dan ga ik daar alles gewoon naar toe brengen, het is niet veel maar er kunnen vast wel wat mensen mee blij gemaakt worden. Weet iemand of ze toevallig ook rauw voer aannemen? In de ochtend voor Penny's overlijden had mijn moeder nog eten voor haar gekocht, drie worsten Energique nierdieet. Ik vind het zonde om dat weg te gooien en de dierenarts mag het niet meer aannemen. " Penny Er staan vast wel contactgegevens op de site.
honden page profiel KeesKees schreef in Gedroogde snacks
" Oh sorry, ik ben nieuw op het forum en dat had ik niet gezien. Dom van mij.. Ik zal de reactie verwijderen als ik niet een gesprek mag starten op een oude topic. " Sterre Geeft niks. Het mag wel hoor, maar in een oud topic is de vraag meestal al beantwoord.   Jij welkom hier!
honden page profiel KeesKees schreef in Houdbaarheid gedroogde snacks
" @Anouk: waar is die voedselbank precies? Ik dacht dat jij in Amsterdam woont en dat is voor mij heel dichtbij.  " Penny https://www.saz.amsterdam/
honden page profiel KeesKees schreef in Gedroogde snacks
" OUD topic, reclame? " jantien Heb m al gemeld bij de moderators.
honden page profiel KeesKees schreef in Houdbaarheid gedroogde snacks
Als die geopend zijn zullen ze minder lang houdbaar zijn. Weggeven op een Facebook site? Doneren aan een asiel?   Of hier bij vraag en aanbod, zo lang het geen medicatie is.
honden page profiel KeesKees schreef in Houdbaarheid gedroogde snacks
Heel lang. Ik zou ze luchtdicht verpakken en op een donkere plek bewaren. Als je ze weer gaat gebruiken even checken op beestjes.
honden page profiel KeesKees schreef in Vergiftigd door slakkenkorrels
Och jeetje wat erg, gecondoleerd! Heb je contact met de fabrikant gehad? 
honden page profiel KeesKees schreef in Kanker?!
Heel veel sterkte!
honden page profiel KeesKees schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
Ik bedoel het niet zo letterlijk. Ik bedoel, de reden dat ik mijn honden verzeker is niet voor vergoeding van consulten.   Ik zit bij Ohra. Hiervoor zat ik bij Proteq geloof ik, daar betaalde je tien jaar geleden al een vermogen aan premie.    Verder leg je me nu van alles in de mond, geen zin om daar verder op te reageren. Ik heb de petitie getekend en gedeeld, fijne dag verder 
honden page profiel KeesKees schreef in karin vlijmen
" Bedankt voor de tip. Ik geef mijn inschattingsfout toe. Ben geen afblaffer. Ik heb de website opgezocht. Bizar en erg confronterend. Ziet er onwijs zielig en triest uit! Dit is precies hoe ik br**fok voor mij zie, Kan zeggen dat het er hier toch wel anders uitzag. Er was 1 nest op het moment wij de eertse keer kwamen. Nestje in de woonkamer,  in huiselijke kring.  Sociale omgeving netjes en schoon. zaten achteraf wel veel in de bench vermoed ik?  Mijn schoonvader heeft al zolang als ik hem ken mechelse herders. Reuen. Die hij met stamboom vaak showhonden heeft aangekocht als pup, de gehele bloedlijn is terug te traceren. Zo ook bv een zoon van aangenomen. Van een hond die hij al had. Dus schoonvader heeft de dekreu opgevoed in huiselijke kring. Vader en moeder kern gezond. Alle checks volgens de wettelijke regels 2 jaar terug op zeer jonge leeftijd door vele epileptische aanvallen in moeten laten slapen. Nog 1 was wat met zn ogen. Geheel andere bloedlijn. Het zegt niet altijd wat... bij de allerbeste fokker kan er ook een "defect" zijn of ontstaan. Nogmaals bedankt voor de tip. Mijn ogen zijn beter geopend.           " vdLB Een allerbeste fokker geeft geen garantie op een gezonde hond. Maar de dieren leven in goede omstandigheden en worden niet elke loopsheid gedekt. De nadruk ligt op goed en gezond, niet op GELD VERDIENEN DOOR VAAK ONTVERANTWOORDELIJKE VERMEERDERING.   Oh sorry, ik schreeuw een beetje.
honden page profiel KeesKees schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
"   Dat verdient geen lachende emoticon.   Een huisdierenverzekering sluit je ook af om de consulten incl. specialisten vergoed te krijgen.   Mensen die met moeite de premie kunnen betalen, maar de verzekering afsluiten om hun huisdier de beste medische zorg te kunnen geven, komen alsnog voor hoge kosten te staan zeker als door een chronische aandoening regelmatige controle door een dierenarts nodig is. " Loesje Het leven wordt nu eenmaal duurder. Ik zit zelf in de bijstand. Ik heb de hondjes niet verzekerd voor consulten. Wel voor als er een keer iets groots moet waar ik het geld niet voor heb.   Die emoticon zette ik er neer omdat alles nu gebruikt wordt om af te geven op hogere consulten, terwijl de vergoeding dus al jaren gemaximaliseerd is.   Ps de maximale vergoeding per jaar is wel omhoog gegaan, in die zin volgen ze de markt ook gelukkig.  
honden page profiel KeesKees schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
" OHRA Huisdierenverzekering vergoedt naar aanleiding van de absurd hoge tarieven voor consulten (incl. specialisten) nog maar maximum bij een Basispakket € 100, Pluspakket €150 en Toppakket €200 per jaar. Andere verzekeringmaatschappijen zullen volgen bijv. Inshared welke dekking je ook hebt maximum vergoeding consulten €100 per jaar. " Loesje Dat is al 2 jaar zo bij Ohra 
honden page profiel KeesKees schreef in Oudjes klets topic
Ja dat twijfelen is herkenbaar. Wat als. Maar het is een keer op. Penny was oud en op en heeft haar rust echt verdiend. Jammer van dat appartement maar ik kan me voorstellen dat je daar nu even geen zin in hebt.   Rustig aan meis, het kost tijd.
honden page profiel KeesKees schreef in Vraag over uitvallen wandelen savonds
Je gaat de goede tijd van het jaar in, het blijft steeds langer licht.   Ik had 1 hond die in het donker waakser was. Ik oefende met hem net voor dat het ging schemeren. Dan ga je in t licht weg en komt je in het donker terug. Dat werkte bij hem beter, maar er bleef wel altijd verschil tussen licht en donker.
honden page profiel KeesKees schreef in karin vlijmen
Baasje is al weer weg. 
honden page profiel KeesKees schreef in Tips om medicijnen te geven?
" Haha! Lees nu je woordgrap goed   " Jolanda
honden page profiel KeesKees schreef in Tips om medicijnen te geven?
" Ja, maar rodi is dacht ik rund? En moet zeggen dat ik rodig qua geur behoorlijk mee vind vallen. Dan zal ze moeten kijken naar lamspens, maar die is denk ik enkel via internet verkrijgbaar? Of je moet een diervoeder hebben die wel een ruim assortiment aan rauw verkoopt. " UkkePuck Oh ja wat een rund ben ik haha, hij mag geen rund.    Sorry Jolanda, even over heen gelezen.
honden page profiel KeesKees schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
Haha wat grappig.
honden page profiel KeesKees schreef in Tips om medicijnen te geven?
" Gemalen pens een optie? Van een diersoort wat de hond wel mag hebben? Elke dag een klein beetje, daar de medicatie in en dan hopen dat de pens sterker ruikt dan de medicatie. " UkkePuck Daarom zei ik die Rodi hamburgers pens en hart. Stinkt als de hel maar daar spuit je makkelijk een beetje vloeistof in. 
honden page profiel KeesKees schreef in Hond met heel veel energie
Ach wat schrikken met zo'n club honden naast je, maar verder toch super!!! 
honden page profiel KeesKees schreef in Tips om medicijnen te geven?
" Ja niet helemaal, de 50mg/ml gaat niet goed en de 20mg/ml wordt in Utrecht alleen gemaakt voor dieren. Maar vloeibaar in capsules gaat ook niet (vloeistof zorgt ervoor dat omhulsel capsule week wordt) dus ik moet een apotheek vinden die de capsules openmaakt en die op maat maakt voor Abel..  " Jolanda Ok, misschien heb je wat aan yoops tip, je kunt ze dan per x maken.
honden page profiel KeesKees schreef in Tips om medicijnen te geven?
" Net Utrecht zelf gebeld die doen het nog niet omdat de mankracht er niet is, maar schrijft het wel op in geval er meer vraag naar komt en zij gaf inderdaad ook jouw tip, dus ik ga dat even proberen.  " Jolanda Ik zou gewoon je eigen apotheek even vragen, het is een humaan medicijn. 
honden page profiel KeesKees schreef in Castratie: hoe lang voordat er verandering is
Je hebt deze keuze gemaakt met de beste bedoelingen en dat is prima. Je sluit het testeron gestuurde gedrag uit, en dat geeft ook gewoon rust. De angsten blijven natuurlijk gewoon, dus daar zul je mee moeten dealen/hem ondersteunen.   Als bij Paddy de stress te veel wordt gaat hij nog steeds rijden, dat gaat ook niet weg, hij is nu 10. Ik probeer vooral dingen te voorkomen en dat gaat over het algemeen goed.    
honden page profiel KeesKees schreef in Castratie: hoe lang voordat er verandering is
Ik denk dat er wel een half jaar overheen is gegaan. Het is al weer even geleden.   Ik gaf hem wel een supplement wat heel goed werkte voor zijn prikkelgevoeligheid, LTO 3. Verder krijgt hij graanvrije voer van Britt Vetenary. Hij reageert in gedrag en in jeuk heel erg op tarwe.   https://www.drogist.nl/lucovitaal-l-theanine-omega-3-210-capsules.htm?channable=004ab6696400313236343833fd&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwncWvBhD_ARIsAEb2HW-zYiKVFopTF8OE7fE7Y3yccn_bvuWao4ec85vvkPxQjAPeIrd2QtIaArxvEALw_wcB
 

Vrienden van 3 muisjes

honden foto van Lizzie en Sterrehonden foto van Leonie, Senna en Nikkie*honden foto van Keeshonden foto van Mila & Marahonden foto van Patricia/Kenjihonden foto van Doortje & Tibbehonden foto van Nadine honden foto van Nadine honden foto van Sharon, Harley & Bonohonden foto van ilovedogs?honden foto van Aedon & Senán honden foto van koerthonden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^