HondenPage baasje Marga

Over Marga

Bruce onze Belgische herplaatser van net 5 jaar:-) 
Paspoort zegt golden retriever en hij heeft ook de echte golden retriever looks. Maar de dierenarts zegt dat hij veel te klein is voor een Golden reu. (Hij is ook kleiner als onze labrador teef was).  Bruce heeft bij ons zijn 3e baasje gevonden, en bij ons mag hij blijven.
Hij heeft hiervoor twee baasjes gehad en tussen die 2 in ook in het asiel in Gent gezeten. 
Hij was gevonden in juli 2013 in een park met een ijzeren ketting om zijn nek. Bleek wel gechipt maar de geristreerde nummers en adres kregen ze geen gehoor. Dus over zijn achtergrond is niets bekend. Vorige baasje had hem geadopteerd maar vanwege tijdgebrek  en studie moest hij ook daar weg.

Wij hebben 291 km gereden om hem op te halen en gaan er alles aan doen om hem een leuk leven te geven. Hij is bang voor nieuwe  dingen maar verder harstikke lief.
Hij kwam hier met een vergevorderde  oorontsteking  en klitten in vacht. We doen hondencursus en privétraining  met hem. En 2 mei gaat hij naar de trimsalon. Dat word nog wat want dat is nieuw en toen hij hier kwam wilde hij absoluut niet geborsteld. Nu met veel geduld is me dat gelukt en ondertussen kan ik hem helemaal borstelen maar trimsalon is dus ook weer helemaal nieuw. 

Ons lieve labrador Dusty is 12 januari j.l helaas overleden ze was bijna 14 jaar.

Krabbels aan Marga

honden page profiel MargaMarga schreef om 14 april om 11:16
Hoi! Dit is Bruce. Hij is 23 maart 5 geworden:-) Wij hebben hem pas sinds 22 februari bij ons. We zijn zijn 3e baasje en hij heeft tussen de 1e en 2e baas in het asiel gezeten... Hij heeft alle uiterlijke kenmerken van een Golden maar hij is heel klein. Dierenarts zegt dat hij een kruising moet zijn maar waarmee weet ze niet.. Het is een lieverd. Beetje bang voor nieuwe dingen maar hier al helemaal gewend.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 14 april om 10:41
Ach wat een leuke Golden !!! Hoe oud is zij of hij en wat is de naam ? Prachtige hond en het lijkt me echt een lieverd !!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Marga heeft 81 ontvangen.

Berichten en online status
Marga was voor het laatst online 2 weken, 5 dagen, 15 uur, 52 minuten, 58 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^