HondenPage baasje marlykee

De laatste reacties in het hondenforum

marlykee heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto hier is dina tOen ze nOg klein was 
ze lag te slapen in haar mandje samen met een varkentje en een hOndje (knuffel) lief hé honden foto Dinake een chihuahua is een beetje moe . haar oogjes zijn bijna toe ! slaap goed zegt ze x.x honden foto hier zie je dina als ze een beetje ouder was fel gegroeit ! honden foto dina speelt graag met een tutje zoals je ziet . honden foto we gingen buiten spelen in de zand ooh wat was het toch plezand xxx honden foto hier zie je dina samen met haaar nonk ! schattig .x.

Verhalen van marlykee in het Dogboek

buiten spelen
vandaag hebben ik en dina samen buiten gespeeld ik was dina (chihuahua) aan't proberen pakken en i

Wedstrijdfoto's

Dina kijkt wie er daar is maar laat de cavia's niet alleen waar zOu myn prachthOndje naar kijken? laat Ons eens denken (denk denk denk)
ik weet het naar mij ! kijk eens aan in haar mandje in't zand wat is dat tutje lekker dinake in haar  mandje x op het ijs  dit is een chihuahua ,het is een vrouwke . Zij houdt zo fel van tutjes ! 
hmm lekker zegt ze altijd . eventjes in de hoek gaan staan want ik was stout waar zou dinake naar kijken ?

ik weet het naar een vlieg. kijk eens naar het vogeltje schattig Geen Beschrijving dit is een chihuahua , het is een vrouwke .
ze is dol op buiten spelen zoals jullie zien ze is heel speels en een pracht van een hond

Clubs

marlykee is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^