HondenPage baasje Riny, Tessa & Abbey (Lady R.I.P.)

Over Riny, Tessa & Abbey (Lady R.I.P.)

honden foto van Riny, Tessa & Abbey (Lady R.I.P.) Ben een man van 60 lentes en helemaal Golden Retriever- gek, maar kan van alle honden houden (meer als van mensen).
Na het overlijden van mijn Golden Lady werd ik gek en heb toch weer een Golden pup aangeschaft "Tessa" (zie profielfoto's).
Hoop hier nog wat wijzer te worden dan ik al ben maar heb de instelling "een mens is nooit te oud om iets bij te leren, dus doe ik dat graa.

Hieronder het plekje van onze Lady in de woonkamer.

Krabbels aan Riny, Tessa & Abbey (Lady R.I.P.)

honden page profiel Riny, Tessa & Abbey (Lady R.I.P.)Riny, Tessa & Abbey (Lady R.I.P.) schreef om 12 maart om 12:47
Rianne, dank je wel. Dat is het minste wat wij kunnen doen voor een bijzondere vriendschap. Kunnen mensen nog van leren, geldt niet voor allemaal natuurlijk.
honden page profiel rianne rianne schreef om 10 maart om 19:29
Wat een mooie foto en ik heb ook een hoekje voor mijn overleden hondje.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Riny, Tessa & Abbey (Lady R.I.P.) heeft 371 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Riny, Tessa & Abbey (Lady R.I.P.) zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Riny, Tessa & Abbey (Lady R.I.P.) was voor het laatst online 3 jaar, 6 maanden, 3 weken, 1 dagen, 9 uur, 20 minuten, 33 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Vriendin knipt en verzorgt Lady † honden foto Hondenbedjes. honden foto Mijn achtertuin. honden foto Daisy honden foto honden foto Lady lekker in de tuin.
Riny, Tessa & Abbey (Lady R.I.P.) heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Tessa & Abbey, Lady is nu in de regenboog Hemel.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^