HondenPage baasje tim wehrens

Wat schreven de vrienden van tim wehrens op het forum

honden page profiel NathalieNathalie schreef in Anaalklier open?
Hoe gaat het intussen met je hondje ? Wij zijn deze morgen uit voorzorg nogmaals naar de DA geweest, omdat ik best wel vond het het anusje er gewollen uitzag, maar alles was normaal, zwelling was nog door de ingreep en dat littekenweefsel gaat moeten genezen. We gaan verder met de AB en ook nog enkele dagen de Rymadil. Isha gedraagt zich momenteel normaal, ze eet en slaapt goed, en speelt ook af en toe, niet zo vaak als anders, maar toch, dus heel veel zorgen maak ik me momenteel ook niet, maar ben toch nog bezorgd, normaal hé.
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Anaalklier open?
Isha had de eerste keer dat ze dit had, een 40-tal graden temperatuur, en de DA sprak toen van een "lichte verhoging". Maar toch was ze er al vrij beroerd door.
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Anaalklier open?
Ik lees hier een heel herkenbaar verhaal, net nadat ik zelf een bericht heb gepost over bijna net hetzelfde. Mijn teefje, Isha, heeft vandaag onder narcose een spoeling gehad van de anaalklieren na een tweede abces in 5 weken tijd. Net zoals jij het beschrijft, ze had ook koorts, was ziek en zichzelf niet. Volgende week gaat de DA mij aanleren hoe ik anaalklieren moet leegmaken, want ik zou het dan heel regelmatig moeten doen. 5 weken geleden was het even accuut als nu, terwijl ik het nu zeker in de gaten hou, en toch, gisteren ochtend niks, gisteravond een bult, met blijkbaar een dieper liggend vrij groot abces. Vorige keer opengesneden zonder enige verdoving, zeer pijnlijk,maar gelukkig kregen wij pijnstillers mee en dit keer ook weer. Hoe gaat het nu intussen ? Ik hoop dat we dit hier geen derde keer moeten meemaken !!
honden page profiel NathalieNathalie schreef in anaalklierabces
Hondje is onderdanig, kan dit daarmee te maken hebben ?? Ontlasting is altijd stevig, daarom vind ik het ook vreemd, zo ineens. Ze is 4 jaar oud en nog nooit problemen gehad tot nu.
honden page profiel NathalieNathalie schreef in anaalklierabces
Isha heeft voor de tweede keer op 5 weken tijd een abces door verstopte anaalklieren gehad. Deze morgen hebben ze onder verdoving haar anaalklieren gespoeld met antibiotum, en moet ze een kuur volgen. vijf weken geleden, uit het niks een bult op haar anus. Glimmend en stond op openbarsten. Had echt op voorhand niks gemerkt. Die hebben ze opengesneden en leeg geknepen, heel pijnlijk voor Isha. Ze moest toen een kuurtje van 3 weken antibiotica volgen. Sedertdien hield ik haar achterwerk toch wel in de gaten, en gisteren kwam ineens weer zo een bult opsteken, dit keer de andere zijde. Ik zeg het, echt op een paar uur tijd staat die daar. Maar ze liet zich niet meer zo makkelijk behandelen en maar spartelen en grommen, het lukte niet meer, toen besloten we dat ze alles grondig zouden doen onder verdoving. Het is goed gegaan maar voor hoelang ? Heeft iemand hier nog ervaring mee ? Ik mag volgende week op gratis nabehandeling, en dan gaat de DA mij aanleren hoe ik anaalklieren moet uitknijpen, en moet dit dan wekelijks doen. Is dat wel goed ? Ik ben eerder voorstander van het volledig verwijderen ervan, maar mijn DA wil dat niet zomaar doen...
honden page profiel NathalieNathalie schreef in steeds alle speeltjes kapot bijten
Bedankt voor de reacties en tips. Ik ga zeker alles bekijken. Een fles bijten ze inderdaad ook direct in stukjes. Apart een bot geven, dan willen ze liever samen zijn en bijten ze ook niet op het bot, omdat ze elkaar zoeken. En samen zetten met elk een bot... zoals ik al zei, ruzie. Als ik het speelgoed weg doe en pas op bepaalde tijdstippen geef, maken ze er ook ruzie voor, want dan is alles nog begeerlijker. Ik heb de site van sterkhondenspeelgoed bekeken, en ga iets bestellen bij wijze van test... O-)
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Ruzie met man over mijn hondjes
Liefde is met alles er op en er aan. Liefde is in voorspoed en tegenspoed. Liefde is iemand nemen zoals hij/zij is. Liefde is NOOIT iemand afdreigen en voor de keuze stellen. Eerst de honden buiten, daarna misschien je oudste dochter ? Draai de rollen om, zeg tegen hem: Het is tijd om een keuze te maken, neem me zoals ik ben en zoals ik was toen je me leerde kennen, ik, met mijn honden. Indien je dat niet wil kan je gaan. Heel mooi gezegd vind ik dat. Ik heb ook geen partner, maar wel mijn 2 hondjes. Als er ooit iemand in mijn leven zou komen die mijn hondjes niet kan hebben, mag die weer vertrekken. Spijtig dat er een kind in betrokken is, anders zou het veel makkelijker zijn..
honden page profiel NathalieNathalie schreef in steeds alle speeltjes kapot bijten
Mijn Billy was vroeger vrij destructief, maar mijn 2 huidige jacks verslaan toch alles. Nieuwe speeltjes kopen, en ze dezelfde dag al kunnen weg gooien... dat is hier schering en inslag. Ik weet niet meer wat ik ze nog moet kopen, de meest stevige speeltjes gaan er gewoon aan. Ze "spelen" er meestal niet mee, ze kauwen erop tot er stukken af gaan. Ze vreten hun speelgoed letterlijk op. En net als ik denk, yes... dit is het ultieme onverwoestbare speelgoed... dan gaat het wel 2 weken mee (heel lang !!) maar ineens vind ik weer overal afgevreten stukjes. En zonder speelgoed kan ik ze ook niet laten, dan gaan ze misschien aan mijn spullen zitten. En als ik dan kauwbotten of mergpijpen koop, kunnen ze niet samen, want dan maken ze er ruzie over. Al is dit het enige wat ze niet kapot krijgen. Zijn er nog baasjes met zo'n destructieve honden ? En hoe lossen jullie dit op ?? ]0
honden page profiel NathalieNathalie schreef in zomertijd
Ik ben gisteravond ook laat gaan slapen, of zeg maar deze morgen. (-_-)zzz Moest vrij vroeg weer opstaan want straks gaan we naar mijn ouders. De hondjes hadden nog geen zin. Ze vonden het nogal "onnatuurlijk" om zo uit hun slaap gerukt te worden, en de neusjes ging zo weer de dekentjes onder :-D
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Isha's afleidingsmaneuvers
Ik heb een zeer gewiekst teefje (tja een vrouw hé) en een recht door zee reutje. Meestal, als ze met een speeltje bezig zijn, wil de ene wat de andere heeft, en omgekeerd. Zorro is de rang hogere, en ontleent zich dus het recht om altijd het speeltje te krijgen wat hij wil. Maar hij is naiever dan Isha, die dan weer uiterst bijdehand is. Zo heb ik enkele afleidingsmaneuvertjes geobserveerd, die Isha gebruikt, om Zorro om de tuin te leiden, en toch zijn speeltje afhandig te maken, zonder ruzie of getrek. Ze blaft een paar keer dreigend naar het venster of de deur, zonder dat er een aanleiding is. Zorro schrikt op, en gaat mee "waken" en laat dus zijn speeltje liggen. Isha pakt het zo vlug als de bliksem van onder zijn kont, en is ermee weg :-D Ze gaat met haar speeltje op de sofa zitten, en duwt het vrij demonstratief op de grond. Zorro, die alles wil wat los zit, haast zich om haar speeltje te bemachtigen. Intussen had Isha haar blik al op zijn speeltje, en zodra hij het achterlaat, springt ze erop, en het is van haar :-D Meestal krijgt Zorro dan toch zijn "eigendom" zonder morren terug, maar intussen heeft mijn meisje toch weer haar slag geslagen. Wat is ze toch slim O-)
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Ethisch dilemma
De vraag is, kan ik een mens wel zijn "leven redden" ? Stel dat ik in ijskoud water moet duiken en zelf kopje onder ga. Stel dat ik een brandend huis in moet lopen... Dat is iets voor deskundigen. Ook iemand met een hartaanval, ik weet niet hoe je dat moet doen, dus is het veiliger om voor de mens de hulpdiensten te bellen. Dat kan ook levensreddend werken. En mijn eigen honden ben ik verantwoordelijk voor, en zijn mijn alles. Dus toch mijn honden... als ik op dat moment nog helder zou nadenken, want in een noodsituatie reageren mensen anders.
honden page profiel NathalieNathalie schreef in ontzettende noob vraag
Straal negeren, rug toekeren en als je kan wegwandelen. Komen die van mij meestal zelf kijken wat er scheelt, waar BLIJFT nu dat snoepje ... ? O-)
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Argh! Statisch!
Ik heb het hier met Zorro en niet met Isha...
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Hondennamen eindigend op een A...
Ik heb een Isha. Mijn ouders hadden een Zorba (reu).
honden page profiel NathalieNathalie schreef in De staarten competitie.
En dan ook nog Isha en Zorro voor de mooist krullende staarten http://www.hondenpage.com/foto/foto/287217.jpg
honden page profiel NathalieNathalie schreef in De staarten competitie.
Graag wil ik Billy (+) postuum inschrijven voor het kortste staartje als dat mag... http://www.hondenpage.com/foto/foto/4540.jpg
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Cremeren, begraven, of.. niet?
Billy z'n crematie heeft ongeveer 140 Euro gekost. Maar dat had ik voor hem over, na al die jaren trouwe vriendschap was dit nog de laatste dienst die ik hem kon bewijzen. Hij heeft zoveel voor mij betekend. En voor Isha en Zorro doe ik hetzelfde, hopelijk is dat binnen meer dan 10 jaar !
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Cremeren, begraven, of.. niet?
Billy is ook bij de dierenarts achter gebleven, en die heeft voor een individuele crematie gezorgd, waarna ik zijn as in een urn terug kreeg. Alles gecoördineerd door mijn DA, ik heb niks moeten doen, alleen de kleur van de urn kiezen.
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Cremeren, begraven, of.. niet?
Ik heb met Billy gekozen voor een crematie, en zijn urn heeft een plaatsje hier in huis. Zo heb ik nog iets tastbaar van hem. Ik wil hem niet uitstrooien of begraven. Heb daar wel aan gedacht, ook om hem een plaatsje te geven in de tuin, maar heb er het hart niet voor gehad.
honden page profiel NathalieNathalie schreef in hele rare opmerking
Een zwarte kater zal ook wel te agressief geweest zijn zeker ? ]0 Komaan zoiets zeg je toch zomaar niet terwijl je ergens op bezoek bent waar je de mensen niet eens kent.?
honden page profiel NathalieNathalie schreef in in bed slapen
Vroeger sliepen ze allebei in de bench. Nu duikt Zorro automatisch de bench in en verschuilt zich lekker warm onder zijn dekentje (je ziet hem 's nachts niet liggen) terwijl Isha op het voeteinde van mijn bed een eigen "bedje" heeft, met een kussen en een dekentje. Soms komt ze tegen de ochtend wel dichter bij mij liggen, maar het gebeurt zelden dat ze onder mijn dekens slaapt. Billy (RIP) heeft echter zijn leven lang bij mij in bed geslapen onder de dekens.
honden page profiel NathalieNathalie schreef in 1ste foto en laatste foto
Een van de eerste foto's van Isha http://www.hondenpage.com/foto/foto/112297.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/112296.jpg Zorro's eerste foto http://www.hondenpage.com/foto/foto/287213.jpg Toen heb ik hem eruit gekozen uit een nestje van 7 pups http://www.hondenpage.com/foto/foto/287219.jpg op kraambezoek bij de fokker http://www.hondenpage.com/foto/foto/287215.jpg En dit is zo een van de laatste foto's van allebei http://www.hondenpage.com/foto/foto/287217.jpg
honden page profiel NathalieNathalie schreef in castreren voor en na delen???
Met Zorro heb ik er toch meer voordeel dan nadeel uitgehaald. Niet alleen dat hij nu handelbaar kan mee wandelen in het bijzijn van teefjes. Maar ook het feit dat hij overal tegen plaste, inclusief zijn zusje Isha. Zo'n toestanden zie ik toch niet meer. Voor de rest heeft het zijn macho gevoel niet aangetast.
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Sommige dingen veranderen niet...
Ze krijgen sproetenbuikjes in de zomer, tijdens de winter vervagen de vlekjes dan weer. Had mijn vorige jack ook, en deze twee dus ook. ;-)
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Sommige dingen veranderen niet...
Gewoon puur toeval, ik heb deze foto's nu pas vergeleken, en gezien hoe ze op elkaar lijken. De hondjes liggen / zitten graag voor de kachel. Vond het leuk om dit te delen :-)
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Sommige dingen veranderen niet...
of toch maar een heel klein beetje... ;-) http://www.hondenpage.com/foto/foto/285631.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/285633.jpg
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Het karakter van je hond.
Mijn twee zijn natuurlijk de grootste schatten van de hele wereld O-) Alhoewel.... Isha is lief en rustig, speels en bijzonder bij de pinken, steelt harten door spontaan haar kunstjes te vertonen, en heel sociaal met andere honden. Ze heeft echter al sedert ze pup is een ware vernielingsdrang, die maar niet overgaat. En ook heeft ze een rare tic, ze draait hoekjes van dekentjes en kussens tot een soort puntjes en zuigt/knaagt er dan gaatjes in. Ze durft dan die stukjes die ze eruit bijt ook opeten. Wat ook minder is, natuurlijk... En ik kan met haar niet langs een drukke baan wandelen, alle oefening ten spijte, ze is te angstig voor auto's en brommers. Zorro is heel aanhankelijk, een knuffelbeertje en een haantje de voorste, al direct de snelste van zijn nest. Hij doet alles voor een knuffel. Maar hij heeft lak aan gezag en regels. Hij is overenthousiast, en gaat dan blaffen, wat vaak de verkeerde indruk geeft. Het is ook een regelrechte dief, krijgt elke kast open en steelt alles wat los zit.
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Help wat moet ik doen ?
We zijn een week verder en alles gaat goed.... we kunnen weer ademen O-)
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Billy schrokt!
Ik had een speciale bak voor Zorro gekocht voor schrokkende eters. Want hij deed dat ook. Ze waren met 7 pups dus zal het wel schrokken voor je leven geweest zijn. Nu doet hij het niet meer. Ik heb de bak staan, als je hem wilt.
honden page profiel NathalieNathalie schreef in Help wat moet ik doen ?
Ze poepen gewoon, heb geen watjes echt gezien. De dag erna, zaterdag dus, was de poep een beetje paars van de rode biet. Ze spelen, eten, rennen, slapen, en hun buikjes zijn mooi zacht. Ik hoop ook dat ik bij toeval nog glas ga vinden, maar ik heb al op mn knieën over de grond gekropen, en al mijn vuilnis letterlijk uiteen gehaald. Zoveel heb ik over voor die twee van mij .... ]0 Ik ben wel iemand die dan gaat piekeren. Mijn DA zei, als er deze week niks te merken is, dan zal het ook niet meer zijn. Maar ja, de week is nog lang O-)
 

Vrienden van tim wehrens

honden foto van Nathaliehonden foto van Roxanne en het bulletje Cupid :D

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^