HondenPage baasje Joram van Doorn

Over Joram van Doorn

honden foto van Joram van Doorn Hoi, ik ben Joram, de eigenaar van Django een Bordeauxdog. Ik kom uit Roden en ben 35 jaar. We hebben Django nu sinds 2 weken en hij is 12 weken oud inmiddels. Hij groeit ontzettend goed en is inmiddels ook zinnelijk. Ik ga op zaterdag met hem naar puppycursus in Leek bij Caren Appelman. Erg leuk hoe zij het doet. Wij geven Django Hoogwaardige kwaliteit droogvoer voor honden van Husse. Hier doet hij het gigantisch goed op. Ik kende het merk niet. Voorheen ook honden gehad maar nog nooit van Husse gehoord. Ze bestaan sinds 1987 en het merk komt uit Zweden. Per 01 januari zijn ze na 45 andere landen ook actief in Nederland. De concentratie vlees in hun droogvoer is enorm hoog. Namelijk meer dan 50% met een verteerbaarheid van 90% of meer.

Krabbels aan Joram van Doorn

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker schreef om 03 februari om 15:46
Ik zag je reactie in een topic en mijn blik viel op je geweldige profielfoto van Django. Hoog *smelt* gehalte. Zo kwam ik op je profiel terecht om wat meer foto's te zien en lees nu dat je een dorpsgenoot bent. Geniet van Django :-)
honden page profiel Joram van DoornJoram van Doorn schreef om 31 januari om 12:01
Hoi! Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Joram, 35 jaar en woonachtig in Roden. We hebben een Bordeaux dog pup Django die nu 12 weken oud is. Hij groeit ontzettend goed en is binnen 2 weken zinnelijk geworden. Heerlijk! Er niet meer 's nachts uit gelukkig.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Joram van Doorn heeft 63 ontvangen.

Berichten en online status
Joram van Doorn was voor het laatst online 5 jaar, 8 maanden, 2 weken, 5 dagen, 13 uur, 29 minuten, 34 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^