Over Nanook, Satu & Suvi.....

honden foto van Nanook, Satu & Suvi..... In onze zoektocht naar een leuke gezinshond met een eigenwijs en onafhankelijk karakter zijn we uitgekomen bij de Finse Lappenhond. Via de Finse Lappenhonden Vereniging Nederland hebben we kontakt gezocht met een vertrouwde kennel. 

9 mei 2015 is onze Nanook geboren. Nanook is een heerlijke speelse, eigenwijze en ondernemende jongedame. Ze is vriendelijk voor iedereen en iedereen wordt begroet. Kortom een echte Lap.

16 februari 2016 is onze 2e Finse Lappen dame geboren. Ze heet Satu. Ze is een heerlijk pittig ondernemend dametje, stoeien met haar grote zus en met de baasjes doet ze het liefst ;-)

6 mei 2017 is onze nieuwste familielid geboren in Zweden uit onze droomcombinatie. Ze gaat Suvi heten. Het lange wachten is begonnen totdat ze naar Nederland mag komen. 

In de nazomer van 2017 gaan we ons eerste nestje plannen met Nanook.

Krabbels aan Nanook, Satu & Suvi.....

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef om 16 maart om 18:23
Hey nanook en satu en suvi alles goed met jullie met mij gaat het goed
honden page profiel koertkoert schreef om 03 augustus om 09:20
Mooi hond

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Nanook, Satu & Suvi..... heeft 2936 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Nanook, Satu & Suvi..... zeer positief gewaardeerd bij 63 waarderingen.

Berichten en online status
Nanook, Satu & Suvi..... was voor het laatst online 5 jaar, 2 maanden, 1 weken, 3 dagen, 6 uur, 14 minuten, 8 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^