HondenPage baasje Marina

Over Marina

honden foto van Marina Ik ben een dieren fan en heb mijn hele leven altijd honden en katten gehad. Momenteel heb ik Jacky, en mengsel van een terriër met nog wat, en Boy, een husky pup van acht maanden. Boy is in zijn pubertijd en wil de baas zijn. Dat brengt wel eens strubbeling met zich mee, maar o, wat hou ik van deze ondeugende Siberian Husky! Het is een uitdaging voor het leven die je af en toe de moed in de schoenen doet zinken. Maar ik heb één voordeel: ik heb al eens eerder dertien jaar lang een husky gehad!
Jacky is een pittige reu van ongeveer acht jaar. Hij laat de kaas zich niet van het brood eten en dient Boy zo nodig van repliek. Het is een sensitieve hond die heel goed oppikt hoe zijn baas zich voelt. Hij is er als de eerste bij om je te troosten als er iets loos is... fantastisch om mee te maken!

Krabbels aan Marina

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky schreef om 13 mei om 19:11
Boris is leuk! (Heb een zwak voor 't ras maar dat begreep je al ;-) )
honden page profiel MarinaMarina schreef om 13 mei om 16:23
In deze aandoenlijke hond schuilt een gevaar: je smelt voor hem, maar hij heeft een strakke (maar liefdevolle!!!) opvoeding nodig. Een moordhond!
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 13 mei om 14:57
Welkom! Wat een mooie pup!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Marina heeft 142 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Marina zeer positief gewaardeerd bij 6 waarderingen.

Berichten en online status
Marina was voor het laatst online 3 jaar, 2 weken, 5 dagen, 10 uur, 42 minuten, 11 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^