HondenPage baasje Of Devoted Dogs

Wat schreven de vrienden van Of Devoted Dogs op het forum

honden page profiel lotte en sieplotte en siep schreef in labrador x ????
" Dit is een red-fox retriever. 100%. Ze zijn behoorlijk zeldzaam.  Ik heb er zelf ook 1, die is nog net iets roder. Hoger op de poten(schofthoogte is zo'n 65 cm),brede borstkas, de langere oren en hanglippen.  Bizar dat de mijne precies zo zit als die van jou op de foto. Groetjes "  We zijn er inmiddels uit inderdaad, hij is nu 4,5 jaar. In Nederland zijn ze inderdaad wat zeldzamer, maar in Engeland en Amerika zijn ze erg populair. Volgens mij zijn dat wel typische kenmerken van een Red fox lab. Leuk om zo 3 jaar later nog reacties te krijgen :)
honden page profiel lotte en sieplotte en siep schreef in Graag jullie mening, kruising of niet.
Zonde, want ze zijn zoveel mooier slank! (en natuurlijk veel gezonder ook) .ik vind wel dat een lab een beetje vet moet hebben, dan vind ik ze het mooist, maar te dik is idd echt niet mooi en zielig
honden page profiel lotte en sieplotte en siep schreef in Wie vind z'n hond nog meer lekker ruiken na t slapen?
siep ruikt ook altijd lekker, behalve na het zwemmen en viespeuken, hij ruikt vooral lekker als je na een lange dag school weer thuis komt
honden page profiel lotte en sieplotte en siep schreef in wondjes op de buik
ik weet niet of je een lompe hond hebt, maar als dat zo is kan het ook gewoon door het stoeien zijn. onze hond zit ook helemaal onder de plekken en wondjes, en dat jeukt ook nog wel eens.
honden page profiel lotte en sieplotte en siep schreef in Graag jullie mening, kruising of niet.
misschien een lab x goldy, die zijn smaller gebouwd en hebben een langere snuit
honden page profiel lotte en sieplotte en siep schreef in Graag jullie mening, kruising of niet.
geen volledige lab. labradors zijn stevig gebouwd, deze is smaller
honden page profiel lotte en sieplotte en siep schreef in labrador x ????
Nou heb ik wat onderzoek gedaan op internet haha en blijkt dat heel vroeger de Labrador er juist zo uitzag ongeveer met die hanglippen. En door de fok de Labrador is zoals nu. Of dat zo is, geen idee hoor haha. Zie er geen Rhodesian Ridgeback in btw haha :p heb ook ooit zoiets gehoord. hij lijkt heel veel op een Rhodesian ridgeback die wij wel eens in het bos zien, vandaar de gedachte. ik zag foto's van een andere hond op het HF die echt heel veel op Siep leek dat was een Fox-red lab bedankt!
honden page profiel lotte en sieplotte en siep schreef in labrador x ????
heey, 1 jaar geleden hebben wij siep genomen, een labrador. maar wij zelf en mensen die wij tegen komen denken allemaal dat siep geen 100% labrador is,  hij: is veel groter dan de andere labradors (staat vooral hoog op zijn poten) is donkerder dan de andere labradors heeft hanglippen 3x zo'n lange oren dan andere labs we hebben hem via MP gekocht, omdat we per se een hond van de boerderij wilden (daar had mijn moeder goede ervaring mee). omdat de advertentie is verlopen en we het mailadres kwijt zijn kunnen we geen contact meer krijgen met de eigenaren van de moeder van siep, (dit waren (zover wij weten) geen broodfokkers, hier hebben we echt op gelet, ze hadden twee kleine kinderen die heel veel met de hondjes speelden, en de mensen waren ook niet zo van 'geef je geld maar en dan wegwezen.' we kregen gewoon iets te drinken enzo.) nu proberen we er dus achter te komen wat voor een kruising siep is. we hebben al gezocht en zijn op de volgende rassen gekomen: Rhodesian ridgeback Deense/Duitse dog Fox-red labrador  herkennen jullie er iets in? /foto/foto/356285.jpg groetjes!
honden page profiel lotte en sieplotte en siep schreef in Welk ras is mijn hond!!
Qua rustschema houden we haar zo rustig mogelijk, maar na het uitlaten  is ze hyperactief en rent 10 rondjes rond de tafel. Ze heeft geen rust hoewel we wel elke keer weer proberen haar rustig te krijgen door te negeren of haar even ind e bench te zetten. En qua bijtgedrag helpt AU! niet meer dan bijt ze alleen maar harder. Deanoods tips?? .alle pups hebben veel energie, dat wordt niet minder door ze in de bench te zetten of door ze te negeren. een hond, EN ZEKER PUPS, hebben veel aandacht nodig, ook als jij er geen zin in hebt.  je moet de hond moe maken, door een eind met hem te gaan lopen, of je moet met hem spelen zodat hij mentaal moe wordt.
honden page profiel lotte en sieplotte en siep schreef in Geboortedatum van jullie honden
Ik heb een kerstkindje. Moby is geboren op kerstavond 2012 .siep is ook op kerstavond 2012 geboren
honden page profiel lotte en sieplotte en siep schreef in speelgoed maken
Werd gisteren meteen creatief na dit topic. https://www.hondenpage.com/foto/foto/355852.jpg Is zo in elkaar gehaakt met van dat textielgaren. Het botje is wel inmiddels twee keer zo lang geworden na een stevig partijtje trekken, maar Bobby vind hem nog steeds geweldig. d(^_^)b super mooi, kan alleen niet haken, zal eens aan mijn moeder vragen hoe dat moet. .
honden page profiel lotte en sieplotte en siep schreef in Het ruil/geef topic!
http://s.s-bol.com/imgbase0/imagebase/large/FC/3/3/8/1/9200000010751833.jpgIk heb dit hersenspeeltje thuis liggen, Bouncer snapt hem helemaal dus misschien wil iemand hem ruilen tegen een ander speeltje? In het midden zit een dekseltje en de groene dingen kunnen schuiven:) hoelang hebben ze daar plezier mee (in het begin)? heb een labrador die veel aandacht nodig heeft, en ook op de momenten dat ik er geen zin in/tijd voor heb.
honden page profiel lotte en sieplotte en siep schreef in speelgoed maken
https://www.hondenpage.com/hondenforum/33313/speeltjes-zelf-vlechten.php hoi allemaal, ik wil graag zelf speelgoed maken voor mijn hond, omdat hij toch alles kapot maakt en als je het zelf maakt is het meestal veel goedkoper en leuker. ik heb ooit eens flossen gemaakt/foto/foto/353745.jpg uitleg hiervoor: https://www.hondenpage.com/hondenforum/33313/speeltjes-zelf-vlechten.php het is eigenlijk een soort scobidooën (ofzo). weten jullie nog andere leuke ideeën om te maken ps: wij hebben een labrador, dus het moet wel een beetje stevig zijn. groetjes! x
honden page profiel lotte en sieplotte en siep schreef in Hondennaam Reu
siep = overwinning tinus = oorlog teun = de onschatbare guus = deze naam kan zijn samengesteld uit de Germaanse stamvormen `Gaut` (behorend tot het volk der Goten) of `Gund` (strijd) en `Staf` (stok, steun). Hij kan echter ook een variant zijn van de oudSlavische naam Gotislav met als betekenis beroemde gast ik hou ook wel van aparte namen, maar vooral van oud-hollandse namen. vind dit ook fijne roepnamen. veel plezier nog!!
honden page profiel lotte en sieplotte en siep schreef in speeltjes zelf vlechten
/foto/foto/353745.jpg echt super leuk om te doen /foto/foto/353747.jpg
 

Vrienden van Of Devoted Dogs

honden foto van lotte en siep

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^