HondenPage baasje Ramona, Benji

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Ik hou je in de gaten vrouwtje! honden foto honden foto Was weer eens foto's aan het maken van de honden! Randy zag me zitten en kwam naar me toe gerend.. Snel een foto gemaakt. honden foto honden foto honden foto honden foto Zie wat vrouwtje mij heeft aangedaan! 
KAAAL KAAAL. Al mijn mooie haren eraf.
Ze zei dat het moest omdat ik altijd hyper ben en het heel warm is.

Nou ik ben er niet mee eens! honden foto honden foto Waarom nou? Waarom neem je nou telkens foto's honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto

Verhalen van Ramona, Benji in het Dogboek

Ramona, Benji heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Geen Beschrijving Vrouwtje was weer zo dom geweest om de bal veel te ver te gooien in het water. En ik kon nog niet zo goed zwemmen (paar seconden later wel..) dus moest vrouwtje hem ophalen. Maar samen met haar durf ik wel want ze helpt me als het niet lukt. Zo liggen ze altijd bij elkaar! 2 honden en 1 hart. De enigste foto die we van benji hebben.. Randy lag opeens over z'n achterbenen heen? Tuurlijk ben ik stoer. Voor Benji de eerste keer in het water, supertrots op hem! De 2 vrienden, randy en benji spelen altijd veel met elkaar.. Soms gaat het er een beetje hard aan toe, maar dan geven ze weer even een kusje om het goed te maken.

2 vrienden voor het leven.. Jaa en dan moet je stoppen. Hij komt altijd terug naar vrouwtje. Anderhalf jaar geleden is mijn grote vriend overleden. Ik heb nu mijn eigen kussentje maar lig het liefst tegen mijn baasjes aan. Mijn grote vriend Randy mis ik nog elke dag! We sliepen elke dag samen, ik lekker warm op zijn staart! Mooie close-up hoe ze samen 'iets' aan het besnuffelen zijn!
2 schatjes zijn het ook.. Haha, wij 3en samen op de foto, wel toevallig dat Benji er ook nog bij opstaat Daar komt mijn stoere hond aangerend! Lekker he zo'n bonk Randy!

Clubs

Ramona, Benji is lid van de volgende club(s):
De Boomerhondjes Club
Golden retrievers
Laat hier je mooie bewerkte foto zien van je hond
Honden Fotografie en Foto Bewerkingen

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^