HondenPage baasje Monique en Max

De laatste reacties in het hondenforum

Monique en Max heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Max heeft zijn mandje ontdekt en vind het heerlijk hierin te rusten terwijl wij op de bank zitten. honden foto 1 e kennismaking chico en max maart 2009 honden foto honden foto Max 1e keer op het strand Suzan legt uit dat daar het water is en hij luisterd aandachtig. honden foto oude lobbes chico bijna 13 honden foto chico 7 jaar honden foto Max heeft last van zijn tandjes ( wisselen )

Baasje had zin in een ijsje en Max bedacht dat het lekker was om aan de andere kant van het plop water ijsje te knabbelen om zo een beetje de pijn te verminderen. Terwijl zijn Kong nog aan het bevriezen was in de diepvries.

Verhalen van Monique en Max in het Dogboek

Monique en Max heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Geen Beschrijving Zo nieuwsgierig wat er bij de buren gebeurt. Kijken of de katten er zijn of dat kleine buurman Koen in is voor een spelletje Geen Beschrijving Max luistert aandachtig naar Suzan om ter horen wat de bedoeling is van het strand.

Clubs

Monique en Max is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^