HondenPage baasje 000

Wat schreven de vrienden van 000 op het forum

honden page profiel TamaraTamara schreef in Incontinentie oudere hond.
Onze oudste teef heeft het ook gehad. We kregen enurace voor haar mee maar van de bijsluiter werd ik niet vrolijk. Na een behandeling bij de osteopaat was het probleem opgelost..
honden page profiel TamaraTamara schreef in Bravecto, wie heeft hier ervaringen mee?
Ik zag dat iemand hier de Duitse link over bravecto had geplaatst. Heeft niemand die gelezen?  Er staat namelijk in hoe het middel werkt, het gaat in de vetlaag van de hond zitten dus ook in de vetlaag om de lever, de lever moet hierdoor heel hard werken om de chemische stoffen weer af te voeren, na drie maanden begint dat proces weer opnieuw. Er is totaal niet bekend wat dit betekend op langere termijn. Het lijkt zo lekker makkelijk en uitwendig is het een wondermiddel maar inwendig kun je niet kijken een verzwakte/niet meer goed werkende lever geeft vaak pas klachten als het te laat is...  Ik blijf voorlopig even afwachten wat dit op de lange termijn gaat doen... Als het goed ik ontvang ik deze week barnsteentjes, deze schijnen ook vlooien en teken te weren bij honden, dus een steen aan de halsband, ik hoor er positieve verhalen over dus het is het proberen waard... Hiervan kan ik zeggen baad het niet dan schaad het niet.. 
honden page profiel TamaraTamara schreef in puppy planning From lovely borders *update; echo gehad, helaas leeg ;-(*
Shit wat jammer!!! Het was jullie zo gegund! hopelijk in oktober meer succes..    
honden page profiel TamaraTamara schreef in puppy planning From lovely borders *update; echo gehad, helaas leeg ;-(*
Ik heb hier al een tijdje niet gelezen en nu lees ik dit.... Ik ga heel hard duimen dat de dekking gelukt is!! 
honden page profiel TamaraTamara schreef in Nieuwe kans met haar zwarte prins !
Als er dan ook maar mooie prinsjes en prinsesjes uit voort gaan komen!!
honden page profiel TamaraTamara schreef in Max en agility UPDATE P 14
Super knap gedaan! Wat leuk om dit zo te volgen van begin tot de eerste wedstrijd. Een paar kleine foutjes maar wat wil je op je eerste wedstrijd, jullie zijn een super team en hebben samen lol! Jullie komen we wel!!!  
honden page profiel TamaraTamara schreef in Max en agility UPDATE P 14
Yeah!!! Gefeliciteerd!   Op naar de wedstrijden!!
honden page profiel TamaraTamara schreef in Max en agility UPDATE P 14
Kan helaas geen filmpjes meer zien... Maar binnenkort dus filmpjes van de wedstrijden???    
honden page profiel TamaraTamara schreef in steriliseren of niet?
" Oh, sorry, Tamara! "   Sorry hoeft nu ook weer niet Niet iedereen weet dat....
honden page profiel TamaraTamara schreef in Drachtige Teef geen aantekens voor de Bevalling !!
Hier ook een teef gehad tot aan dat ze haar vruchtwater verloor gewoon lekker rustig en kalm geweest niks aan gemerkt enkel het hijgen. Het enigste wat je nu in de gaten moet houden is dat het niet maar 1 pup is en deze te groot wordt maar ik neem aan dat de dierenarts je hierover ingelicht heeft.
honden page profiel TamaraTamara schreef in steriliseren of niet?
Lena, ik doelde dus op de (wurg) contracten die vaak bij de Labradoodle gegeven worden. deze fokker willen het fokken in eigen hand houden dus vaak worden pups al met 8 weken geholpen of er staat in het contract dat de eigenaar verplicht is dit voor het eerste levensjaar laten doen. Dit was dus ras gebonden maar TS begreep wat ik bedoelde..   Nikita, we willen wel een foto van de drie onderbroeken constructie zien... Hihi   
honden page profiel TamaraTamara schreef in puppy planning From lovely borders *update; echo gehad, helaas leeg ;-(*
"   ja we hebben idd lang moeten wachten op het 2de nestje. zoals je weet hebben wij joy en sky uit de fok gehaald in verband met epilepsie in die lijnen. Destiny is nu onze hoop voor de toekomst, een compleet andere lijn. " peggy   Verstandig besluit wat betreft Joy en Sky, kunnen er nog vele een voorbeeld aan nemen! Ook het wachten tot Destiny echt volwassen is vind ik super, ik zie de laatste tijd zo vaak dat teven krap twee zijn en ze gedekt worden. De twee jongste hier worden in maart twee maar ik moet er nog niet aan denken dat ze dan ook al gedekt moeten worden, nu verschilt het natuurlijk best per hond maar ze zijn nog zo jong in hun koppies...
honden page profiel TamaraTamara schreef in Basenji puppies 1week oud!! update pag 5
oh er komen weer van die super gave pups....  
honden page profiel TamaraTamara schreef in puppy planning From lovely borders *update; echo gehad, helaas leeg ;-(*
Spannend!!   Jullie hebben lang moeten wachten op dat tweede nestje.. Ik hoop dat alles succesvol verloopt!!  
honden page profiel TamaraTamara schreef in steriliseren of niet?
De enige die kan beslissen, wel of geen nestje ben je natuurlijk helemaal zelf.   Maar wat vind de fokker ervan dat je er eventueel mee zou willen fokken? Ik geloof dat veel labradoodles al heel vroeg geholpen worden, dus al bij de fokker of dat er een contract bij zit dat ze voor de leeftijd van 1 jaar geholpen moeten worden. Iets waar ik overigens niet helemaal niet achter sta..   Misschien moet je eens beginnen met heel veel informatie zoeken over fokken. Wat het inhoud, welke testen er gedaan moeten worden, wat voor risico's er zijn, een geschikte reu zoeken, hoe je een nestje groot brengt, socialisatie enz, enz, enz.... Een nestje is niet niks, dat doe je niet effe..Je hebt er 8 weken heel veel werk aan. Ook voor de teef is het niet niks. Je schrijft dat je dat zou willen bij de tweede loopsheid, 1 of 1,5 jaar oud. Om te beginnen is dat nog veel te jong. Op die leeftijd is je hond lichaamlijk nog niet uitgegroeid maar geestelijk ook niet. Dat is ook de rede dat bij veel rassen de testen (röntgen) niet voor 18 maanden gedaan kunnen worden.   Volgens mij zit hier een Labradoodle fokker op het forum misschien kun je haar om meer informatie vragen..  
honden page profiel TamaraTamara schreef in foute vachtsoorten en kleuren
" Ligt eraan wat je onder fout defineer.   De erkende bouvier kleuren: - Gestroomd, zoals Dribbel. - Volledig zwart. - Ook gestroomd met een kleine witte vlek op de kin of borst word geaccepteerd.   De niet erkende bouvier kleur is blond:   De volgens de raad van beheer foute kleuren zijn: - Bruin, dit mag helemaal niet. - Wit. Bij een te veel aan wit rekenen ze dit ook tot fout.   Trim fouten zijn er heel veel, maar wat voorbeelden: - Gezichts beharing kort knippen - Haren boven de ogen volledig kort knippen - Nagels steken uit van de beharingsrand - Scheren (alleen de bovenkant van de kop en de bovenkant van de oren mogen geschoren worden).   Verder is de vacht van de bouvier, maar ook het uiterlijk enorm aan het veranderen. Hoe dan ook blijven het pluk honden en geen scheer honden.   De blonde bouvier is wat mij betreft zeer onhandig qua kleur.. Bouviers banjeren namelijk OVERAL doorheen Het schijnt dat de blonde bouvier wel aan het "uitsterven" is. " Roosje   Is blond niet erkend bij de Bouvier? Wij hebben er vroeger thuis een gehad, deze was blond en de fokker is er destijds mee naar show geweest.... Ik was toen nog erg jong, dus vraag met niet wat het voor shows waren.. Ik dacht dus dat het wel was toegestaan..
honden page profiel TamaraTamara schreef in snotneus
Zeker een rede om verder onderzoek te laten doen. Wij hebben het hier gehad met een van onze honden. Vele onderzoeken en foute diagnoses verder kwamen we in de kliniek in Belgie uit en bleek onze hond een schimmelinfectie in zijn neusholtes, dus achterin de holtes te hebben. Het hersenbot was zelfs al aangetast. Inmiddels zijn we drie zware operaties verder en lijkt het onder controle te zijn.   Mijn advies is dus ook om hier niet te lang mee door te lopen en als antibiotica niet helpt meteen verder onderzoek te laten doen.
honden page profiel TamaraTamara schreef in Max en agility UPDATE P 14
Wat zijn jullie weer vooruit gegaan!! Leuk om te zien!  
honden page profiel TamaraTamara schreef in Bc fokkers?? Where to start
"   Super Ik ben ook zeker van plan om verschillende Fokkers te bezoeken. Wat ik overigens ontzettend spannend vind :P " Angelique & Evie <33   Geen nood, wij zijn ook gewoon mensen die helemaal gek zijn van onze honden..  
honden page profiel TamaraTamara schreef in Bc fokkers?? Where to start
"   Werk X Show was sportlijn naar mijn weten. Kan er ook volledig naast zitten haha   Zou je me misschien de website willen sturen (:  " Angelique & Evie <33   Onze website is: www.abreezeforbliss.nl   Je bent altijd welkom om een kennis te komen maken met onze honden en zodat je kan zien hoe wij met onze honden om gaan.  
honden page profiel TamaraTamara schreef in Bc fokkers?? Where to start
Wat versta je onder sport lijn? Ik heb combinaties van werk en show lijn en die doen het aardig in de sport. Wij zijn voornamelijk actief in de behendigheid. Ook wij hebben een nestje op de planning staan wanneer precies kan ik niet zeggen maar dit zal niet op hele korte termijn zijn...
honden page profiel TamaraTamara schreef in teef ovulatie thuistest
http://www.valcobulls-shop.nl/c-2338950/valcobulls-honden-ovulatietest/   Las het toevallig gister op facebook. Ben ook wel benieuwd naar ervaringen.
honden page profiel TamaraTamara schreef in Pequeno/ Small PSPP geboren op 30.5.2014!. 3 teefjes & 1 reutje!
Ohhhh die bruine behaarde is gaaf!
honden page profiel TamaraTamara schreef in Gezocht: Bijzondere honden voor fotoshoot!
Mocht je interesse hebben in twee apart gekleurde Border Collie's dan mag je het laten weten.  
honden page profiel TamaraTamara schreef in Duitse Pinscher pups, Jay-Dee's D-nest. 4 weken oud + foto's
Gefeliciteerd!!
honden page profiel TamaraTamara schreef in Wat heeft mijn puppie ??
Even tussendoor... De speentjes van Royal Canin zijn super!! Dit was de enigste speen waar onze pups vorig jaar uit wilde drinken de eerste week dat ze fles voeding kregen. Ik had er nog wel 10 willen hebben... (jammer dat ze het op de Royal canin melk dan weer niet zo goed deden). Ook de speentjes van spat (en heel veel andere) hebben wij geprobeerd maar waren geen succes!   Kijk goed naar hoe groot het gaatje in de speen is, misschien is het gaatje gewoon te groot en krijgt de pup teveel in 1x binnen en moet echt maar een minuscuul klein gaatje in de speen zitten.
honden page profiel TamaraTamara schreef in Max en agility UPDATE P 14
" Ons hotel ligt aan barbara beach en langs de andere kant het Spaanse water    ik wil er zeker gaan duiken ( vorig jaar heb ik gescubadived, dat is hetzelfde als duiken maar uw vles drijft boven water, 10m diep kan je gaan)    Alleen zo lang vliegen dat vind ik minder leuk haha     veel plezier !!  " Max   Duiken in geweldig! Ik doe het zelf ook, alleen nog in Nederland en Egypte gedoken maar andere bestemmingen staan nog steeds op mijn verlanglijstje!
honden page profiel TamaraTamara schreef in Max en agility UPDATE P 14
Zo, jullie zijn vooruit gegaan!!! Het gaat super!    
honden page profiel  martine martine schreef in vechtende honden
Wel daar is nu altijd discussie over..... Er komen ook mensen met honden die uit het asiel komen en soms niet zo sociaal zijn, die willen hun hond ook even laten loslopen en terecht, of een reu die niet met andere reuen kan.....enz Daar komen dan zomaar andere eigenaars met hond binnen en dan heb je soms prijs. Er staat een bord en er hangt op de poort nog eens een extra verwittiging dat ze het eerst moeten vragen, maar sommigen kijken er niet eens naar.....en dan hoor je die mensen zeggen dat je met zo een hond niet op de weide moet komen.....vind dat die mensen ook recht hebben om hun hond eens te laten lopen op een omheinde weide toch?
honden page profiel TamaraTamara schreef in Blue's pups 6 weken oud
Kiriya een van de weinige toy aussie's die ik in het echt gezien heb. Die vind ik dus heel erg leuk!    
 

Vrienden van 000

honden foto van  martinehonden foto van Tamara

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^