Over Noëlla en ~Ioki~

honden foto van Noëlla en ~Ioki~ Deel twee, terug van weg geweest.
Ioki is nu reeds drie jaar, ik ben een tijd uit de running geweest, was zo moe van het internet dat ik het echt niet meer zag zitten. we nemen de draad weer stilletjes op. Ondertussen hebben we alle drie dezelfde achternaam gekregen hihi, ben gehuwd met mijn Robert en we noemen alle drie Valson, Ioki Valson, het is net of hij het weet hihi.
Ik hoop dat jullie niet te boos zijn op me :'( Sorry hoor!Ik ben Noella Beste forum-dierenliefhebbers,
verhuist naar Frankrijk met mijn twee honden die nu helaas overleden zijn.
Ik wou geen hond niet meer, ik had heel veel zorgen met mijn honden gehad doordat ze steeds ziek waren. Ze zijn toch mits goede verzorging bijna 11 en 9 geworden maar het is erg om ze te missen. 
Ik heb dus 2 grasparkietjes gekocht .... maar dat is helemaal niet hetzelfde he !
Ze zijn steeds met elkaar bezig, leuk om te zien maar daar blijft het ook bij.
Dan hebben we de knoop doorgehakt en zijn naar het asiel gegaan voor een lief klein hondje uit te kiezen. Tja mijn vriend en ik zijn het allebei direct eens geworden over dat schattige puppytje en we hadden direct ook zijn aandacht, dus... dit is nu Ioki en ik denk dat hij niet zo klein zal blijven haha maar kom dat is niet erg, we voeden hem met veel liefde en geduld op en proberen hem de goede manieren te leren want hier in de buurt is er geen hondenschool. Gelukkig heb ik wat ervaring maar ben ook reeds veel vergeten natuurlijk :-)
Zo dat is zo een beetje mijn klein verhaaltje en hoop dat ik het hier naar mijn zin heb op dit forum :-)
Maar nu nog even over Ioki zelf.
We waren naar het asiel gegaan toen we op internet een hondje gezien hadden, een fox terrier, die naar het asiel gebracht was.
Toen we daar aankwamen was het reeds weg. Na de rondleiding kwamen we in het lokaal waar Ioki zat en het was net of hij ons reeds kende hihi. Hij kwam ui de bench rechtstreeks naar ons toe gerend, een plasje van blijschap en  de pootjes op ons. Hij was binnengebracht door een arbeider van de stad ! Deze had hem gevonden langs de weg, verloren gezet, geen chip of tattoo en heeft hem dus naar het asiel gebracht. Hij zat er pas een dag of misschien twee toen we hem ontdekt hebben. We moesten hem wel nog een dagje laten want hij moest nog zijn chip krijgen. Die nacht geen oog dichtgedaan natuurlijk hihi.
De volgende dag is hij dus met ons mee naar huis gegaan ....een begin van een mooi en veilig lang en gelukkig leven :-)

Plaats deze hond
.//^ ^ op je profiel
(/(_•_)) om te laten zien
._/''*''_ dat je TEGEN
(/_)^(_) DIERENMISHANDELING bent !!! 

Krabbels aan Noëlla en ~Ioki~

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 29 maart om 23:06
... een mooi en veilig lang en gelukkig leven :-) So far so good ;-)
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef om 25 maart om 17:25
Wauw, wat een prachtige hond is Ioki! Leuke naam ook.
honden page profiel tanjatanja schreef om 01 maart om 21:18
Leuke hond hij lijkt inderdaad op buddy!
honden page profiel annemieke&nakannemieke&nak schreef om 27 februari om 11:39
Wát een ontzettende mooie,leuke hond is jullie Ioko. Volgens mij hebben jullie,heel veel plezier met elkaar. Dat het nog héél lang mag duren,is goede gezondheid.
honden page profiel annemieke&nakannemieke&nak schreef om 27 februari om 11:39
Wát een ontzettende mooie,leuke hond is jullie Ioko. Volgens mij hebben jullie,heel veel plezier met elkaar. Dat het nog héél lang mag duren,is goede gezondheid.
honden page profiel weegschaal72weegschaal72 schreef om 25 februari om 17:43
He hoi, Dank je wel voor de felicitaties op mijn profiel, vind het hartstikke lief van je.
honden page profiel Ruud, Izzy, Juno (en Nina †)Ruud, Izzy, Juno (en Nina †) schreef om 05 februari om 22:15
Bedankt voor je leuke krabbel!
honden page profiel * Baasje Buddie met Anne** Baasje Buddie met Anne* schreef om 07 januari om 14:15
Bedankt voor de lieve reacties :D pootje fan Buddie
honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje schreef om 30 november om 20:08
Dank voor je lieve krabbel (snif) wat een mooi verhaal hoe jullie aan Ioki zijn gekomen en wat een scheetje. Ik kan me voorstellen dat jullie meteen verliefd waren!
honden page profiel Nikki, vrouwtje van Baco & DaniNikki, vrouwtje van Baco & Dani schreef om 24 november om 13:25
Leuke foto's van Ioki! Lijkt veel op onze hond toen hij nog een pup was. Groetjes
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 15 november om 14:40
Wat is Ioki mooi zeg en dat koddige snuitje smelt je toch zo voor weg ! Las net hoe ze met hem omgingen in het asiel, pfff zeg, wat zou ik ook kwaad zijn geworden ! Gelukkig zijn ze bij ons in het asiel waar ik vrijwilligster ben, heel wat liever met de honden, maar ook hier in België heb ik al dingen gezien waardoor je dan denkt "waarom werk je dan in het asiel". Zijn al zulke sukkelaartjes en er dan zo mee omgaan ;-( Geef jullie lieverd een dikke knuffel van me !!!
honden page profiel Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P) schreef om 10 november om 11:31
Dank je wel maar wat een lieverd Ioki en daarbij toch een aparte maar mooie manier hoe je in contact bent gekomen met deze lieverd
honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe schreef om 07 november om 07:41
Geweldig die profielfot van jou en Ioki!
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 05 november om 14:48
Mooie foto's... en wat heeft Ioki een leuke tuin !!! s dat een beekje ernaast ?
honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 29 oktober om 21:46
Ja, ze is lief :) Wel met gebruiksaanwijzing, maar inmiddels heb ik 'm wel bijna uit denk ik ;)
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 28 oktober om 20:35
Ja welkom hier. Toch leuk dat je vanuit een "vreemd" land lekker in je eigen taal over je honden kunt vertellen en meelezen of reageren he :- En euh ja... Willemijn... vind jij die pootjes van dat lief klein hondje ook niet erg stevig !!?? ;-) Die kunnen nog heel wat meer gewicht en grootte aan denk ik :-) Haha, heel veel geluk met die (nu nog) kleine lieverd ! Elke hond is weer een nieuw hoofdstuk in je levensboek. De vorige worden niet minder belangrijk. Door hun vriendscahp en trouw hou je zoveel van honden. En als ze veel zorgen nodig hadden... Gelukkig voor hen dat ze bij baasjes terecht kwamen die hen niet aan hun lot overlieten !
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef om 27 oktober om 17:18
wat heerlijk je hebt ondertussen toch deknoop doorgehakt, en een klein rakkertje genomen, klein ? haha, dat zijn niet de oren die zo klein zijn, heel veel plezier met jouw lieverd.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef om 27 oktober om 17:17
welkom, hoop dat je het niet laat bij alleen maar lezen, wie weet toch in de toekomst een kleine rakker voor je ?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Noëlla en ~Ioki~ heeft 5559 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Noëlla en ~Ioki~ zeer positief gewaardeerd bij 178 waarderingen.

Berichten en online status
Noëlla en ~Ioki~ was voor het laatst online 5 jaar, 4 maanden, 3 weken, 7 uur, 58 minuten, 28 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden foto Zucht honden foto Moegespeeld en nu maar slapen hihi ! honden foto honden foto Doe ik het of doe ik het niet :-) honden foto
Noëlla en ~Ioki~ heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Onze Ioki, Onze Shadow, Onze Poco, PLaatjes en vanalles wat, winterplaatjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^