HondenPage baasje ientje

Wat schreven de vrienden van ientje op het forum

honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Hond van 6 maanden heeft grijze haren
" Relax. Het topic is net een dagje open. Sommige mensen hebben nog zoiets als werk of een privé leven. " Kekhor Voordat je commentaar geeft, even verder kijken. Mijn reactie is inderdaad zoals Sylvia vermeldt, ook gebaseerd op het feit dat TS 6 topics heeft gestart, waarvan ze slechts in 1 topic nog reageert. Ondanks mijn irritatie hierover vraag ik TS vriendelijk om te reageren. Forumleden doen moeite om te reageren, dan is het gebruikelijk om daar op in te gaan. 
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in medicatie
Je kunt dit ook aan een voedselbank voor huisdieren geven.   Eigenaren van honden, die hier een beroep op moeten doen, kunnen ook zieke honden hebben, waarvoor zij medicatie niet kunnen betalen.   Google met: voedselbank voor dieren.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Hond van 6 maanden heeft grijze haren
Simone   Kan je nog reageren op de on topic reacties?   Het is niet prettig als je een topic opent en zelf als topic starter niet meer reageert.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Friese Stabij
De zoekfunctie van HondenPage werkt niet goed.   Bij rasgroep 7 worden zowel de Stabyhoun als de Friese Stabij vermeld   https://www.hondenpage.com/hondenrassen/stabyhoun.php   https://www.hondenpage.com/hondenrassen/friese-stabij.php  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Serrano Ham bone - en nu een beetje spijt
Wat je wel kan geven zijn o.a. botten van runderkophuid, runderoren , bullepees, buffelhuid (rawhide), gedroogde runderpens etc.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Serrano Ham bone - en nu een beetje spijt
Je titel noemt Serrano ham bone, terwijl in je tekst buckles worden genoemd. Deze bones zijn gerookt en splinteren. De buckles komen van de bone en splinteren dus ook, tenzij het vermalen is. Splinters veroorzaken verstopping en beschadiging van de darmen.   Deze ham bones komen van het varken. Ik geef mijn hond niets van het varken. Deze ham bones worden bij een temperatuur van  slechts ca. 25 graden gerookt.    Parma bot is hetzelfde alleen uit Parma i.p.v. Serrano https://www.hondenpage.com/hondenforum/139535/waarschuwing-..parmabotten-!.php      
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Hond van 6 maanden heeft grijze haren
Komt je hond uit een kruising met een grijze (niet erkende kleur) labrador? Heb je de moeder en het nest gezien? In welke plaats woont de fokker?  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Eieren gevallen en het is nog geen eens Pasen!
Goede slobberhulp en daarna de boel weer spic en span.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Anaalkliertumor
Helaas slecht nieuws Renate.   Houd je hond goed in de gaten. Let op houding: o.a. lage rug, oren naar achteren, staart laag en hijgen zijn tekenen van pijn. Laat je hond niet afzien en maak de moeilijke beslissing op tijd.   Ik hoop dat jullie nog wat tijd  bij elkaar kunnen zijn.   Sterkte.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Lily - 56 dagen drachtig
Fijn dat Lily zich vlak voor de worp zo goed voelt. Je verheugt je zeker op het kleine "grut". Ben heel benieuwd hoeveel pups er komen. Succes.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in kunstheup voor Lucy
Fijn dat Lucy onder je begeleiding eindelijk weer op de bank kon. Het zal voor haar een welkome afleiding zijn. Wij blijven hier ook duimen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Dalmatiër
" In die link staan niks van gegevens van Janine.  Dus hoe moet ze dan in contact komen met haar.  " Antje en de beestenbende Normaliter staan in de fokkervermelding contactgegevens maar deze zijn vreemd genoeg niet ingevuld of weggehaald.   Ik neem aan dat TS met de kennelnaam, die ik noemde gegoogled heeft en dan vind je het facebook account van de kennel.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Elke ochtend nat
Hier staat een schema van het wisselen van de verschillende gebitselementen van een hond   http://www.dierengebit.nl/hond/hond-normale-gebit/hond-normale-gebit    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Uitdagend gedrag en einde raad
" Idee van bot? Farmfood was geen succes qua te veel eiwitten en dus blaasontsteking tot gevolg. Wat doe je in de kong? Hij krijgt normaal niets van tafel Welke hersenspelletjes? Is onze eerste hond daarmee " Kat   Kong recepten vind je hier https://www.hondenpage.com/hondenforum/73105/kong-recepten-(vraag-naar-receptenboekje).php   Wat betreft hersenwerk gaf ik je een link in mijn vorige reactie. Kies wat je aanspreekt.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Dalmatiër
" Sorry hoor.  Janine is een vriendin van me en vraagt me om te reageren en te zeggen dat ze ban heeft. En hoe of waarom dat zo is gaat je niks aan.  En ook vroeg ze me ts een pb te sturen zodat ze in contact kan komen met haar.    Dus het is niet aan jou om daar op te reageren.    Verder wil ik het er nu niet meer over hebben.  Topic is aangemaakt omdat TS meer wil weten over een dalmaat.   " Antje en de beestenbende   Kan het wat minder.   Zoals je kunt zien, had ik al vóór dat jij in dit topic reageerde een link naar de gegevens van de kennel Southern Spots vermeld, waar alle contactgegevens staan. Dus TS To had die gegevens al.   Het staat mij vrij om te reageren zoals ik dat wil. Ik vroeg en vraag niet naar het hoe en waarom van een ban.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Uitdagend gedrag en einde raad
" Door 'Zomaar uit het niets' met  het genoemd gedrag,  'red cocker syndroom'? Misschien handig om dit uit te sluiten? " Karin Bakker   In profiel gekeken, het is geen rode Cocker.   Het lijkt mij dat deze hond niet de juiste uitdagingen krijgt.  Cockers zijn energieke honden. Doe eens wat hersenwerk met je Cocker https://www.hondenpage.com/hondenforum/166781/het-hersenwerk-topic!.php   Hoe lang zijn de 2 wandelingen? Een hond moet sowieso vaker plassen dan 2 x per dag. Hoe doe je dat? Of mag hij in de tuin zijn behoeftes doen? 2 x per dag wandelen is weinig. Meestal worden honden 3 - 4 x daags uitgelaten.   Zoals hier boven al genoemd, zorg dat je hond voldoende goed groot kauwmateriaal krijgt zoals runderkophuid, bullenpezen, runderoren, gedroogde runderpens, buffelhuid etc.   Een bench hoort niet als strafplaats gebruikt te worden. Het moet nl. een veilige plaats voor je hond zijn.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Dalmatiër
" Wie een ban heeft of niet gaat je weinig aan.  En je kunt mij op mijn woord geloven.  Verder ben ik nu klaar met dit want het topic gaat over iemand die wat wil weten over de dalmaat.  En niet over wie een ban heeft en hoelang die ban is.    " Antje en de beestenbende   Ook goedemorgen!  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Dalmatiër
" Janine kan hier niet reageren omdat ze ban heeft.  Ik heb To al pb gestuurd zodat ze in gesprek kan met Janine.  " Antje en de beestenbende   In het banoverzicht zie ik vnl. bans tot 30 november?   https://www.hondenpage.com/baasjes/banoverz   Dit overzicht wordt kennelijk niet up-to-date gehouden. Recente ban van een forumlid voor 1 maand staat hier ook niet vermeld.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Lekker fit met corgi Jarvis!
Mooi in beeld gebracht. Succes en plezier met de training.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Ff hulp nodig
Lukullus blikvoer en zakjes zijn inderdaad ook prima. Bij Zooplus leuke aanbiedingen.  bijv. gemengd pakket natvoer junior ook voor pups https://www.zooplus.nl/shop/honden/hondenvoer_nat/lukullus/lukullus_hondenvoer/686052 Zakjes zijn makkelijk. Ik koop vaak 800 gr blikken, waarvan ik een deel geef en de rest in porties in de vriezer.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Ff hulp nodig
De zalm versie van Renske Vers vind ik de minste soort. Een keer geprobeerd; nooit meer.  Waarom niet de puppy versie? Mijn hond deed het als puppy goed op https://www.renske.com/nl/onze-voeding/producten/honden/renske-vers-maaltijden-395g/renske-vers-puppy-verse-kip-lam  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Dalmatiër
Janine schrijft zo af en toe op dit forum over haar Dalmatische honden. Zij is een door HP goedgekeurde fokker. Fokt met ouderhonden, die getest en goed bevonden zijn op erfelijke aandoeningen. Zij werkt samen met de fokker van haar eerste eigen honden. https://www.hondenpage.com/fokkers/profiel/5229/southern-spots.php   Topic https://www.hondenpage.com/hondenforum/222444/kleine-picasso-.php  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in boomer
Misschien komt TS nog kijken in dit topic Boomer in NL asiel   https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asieldier/hond/139302/dierenopvangcentrum-de-doornakker  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Foute fokker aangepakt
Prima dat de fokkerij van kortsnuitige honden wordt aangepakt. Deze maatregelen zullen alleen effect hebben als er goede handhaving en controle plaatsvindt. Hoe denkt de overheid dat te doen? De NVWA komt nu al niet toe aan vele andere handhaving- en controletaken. Maatregelen gelden ook voor niet rashonden. https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2019/03/18/minister-schouten-komt-met-nieuwe-criteria-voor-hondenfokkerij  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Trachea collaps
" Sneeuwwitje en Bulleke, bedankt voor de tips. Ik hoop dat de brochoscopie ons meer duidelijkheid geeft. " Louise Waar laat je de bronchoscopie doen? Een andere mogelijkheid hiervoor is de specialistische kliniek in Wageningen "Wagenrenk". De meeste specialisten die hier werken, zijn aan de universiteitskliniek in Utrecht verbonden. https://www.wagenrenk.com/    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in boomer
  Boomers worden veel aangeboden door louche figuren. Blijf ver weg van broodfokkers en handelaren in pups uit Oost Europa. Volg daarvoor de puppy checklist. O.a. geen moeder hond aanwezig en pups van meerdere rassen/kruisingen foute boel, wegwezen.   https://www.licg.nl/honden/de-puppy-checklist/  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in boomer
" ik snap jullie antwoorden maar deze rashonden is net wat mijn zus niet zo mooi vind vandaar " Carla   Ik kan mij niet voorstellen dat je zus zich toevallig verdiept heeft in de genoemde rassen:    Havanezer, Coton de Tulear, Bolognezer of Lhasa Apso.   Dit zijn nl. rashonden, die men niet vaak tegenkomt. Dit zijn bovendien rassen, die niet kapot zijn gefokt zijn en oud kunnen worden.   Bij een kruisinghond zoals boomer testen de fokkers niet de ouders. Er wordt geen geschiedenis bijgehouden van erfelijke aandoeningen van de ouders, grootouders, overgrootouders. Bovendien weet je niet of je een inteelthond koopt met nare gevolgen voor de fysieke en psychische gezondheid van de hond. Het inteeltpercentage is onbekend.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Beginnend!
  Info van de Raad van Beheer over fokken   https://www.houdenvanhonden.nl/fokken-met-je-hond/   Kennelnaam is niet noodzakelijk.   Hier vind je het kynologisch en fokreglement   https://www.scandia-rasvereniging.nl/fokregelementen/   Qua karakter zou ik met de rasvereniging en fokker overleggen.    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Foto's van de Tibetaantjes
Mooie Tibetaantjes. De banner in je profiel is ook prachtig. De ene knuffelig de ander imposant. Beide met karakter!
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Voorpootje ten einde raad
De Wet Dieren 2013 stelt dat men verplicht is om hulpbehoevende dieren zorg te verlenen.   TS is dus in feite strafbaar volgens deze wet en de Dierenpolitie zou kunnen ingrijpen.  
 

Vrienden van ientje

honden foto van Loesje

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^