HondenPage baasje marjon

Over marjon

honden foto van marjon Ik heb een leuke boomer van bijna een jaar en een pup van 8 weken herderXstafford
we wonen samen met drie katten, slangĀ en mijn vriend in Tilburg ook heb ik nog een paard maar die heb ik helaas niet aan huis staan, ben dus een echte dierenvriend.
Ik zou het leuk vinden om via deze site contacten te leggen met andere honden liefhebbers om bv eens samen te wandelen, bos, duin te gaan, of ervaringen te horen van anderen kwa opvoeding.

Krabbels aan marjon

honden page profiel RikRik schreef om 27 februari om 09:41
:) Hij is inderdaad redelijk waaks maar niet overdreven. Als hij iemand hoort voorbijlopen en het staat hem niet aan, gromt hij stilletjes en kort, als wij het maar gehoord hebben is het goed ;). Hij heeft wel wat last van het deurbelcomplex, soms vervelend, ergens ook wel normaal aangezien het waakse. Is er misschien wel uit te trainen maat dat gaat niet simpel zijn :) Reacties van andere mensen lopen sterk uiteen. Sommige mensen vinden het leuk van eens een 'specialer soort' hond te zien. Sommige spelen er ook graag mee omdat hij verzot is op balletjes, daar doet hij echt alles voor. Soms zijn de mensen ook bang en trekken ze hun hond bijvoorbeeld strak tegen hun been aan, tot we gepasseerd zijn. Ik vind het net leuk dat zijn grote oren omhoog staan, is weer net iets anders en ik vind het ook makkelijker om staande orden te 'lezen' dan hangende, makkelijker om te zien wat hij denkt of waar hij mee bezig is, vind ik. Foto's op mijn profiel normaalgezien :) groetjes!
honden page profiel RikRik schreef om 27 februari om 09:41


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

marjon heeft 46 ontvangen.

Berichten en online status
marjon was voor het laatst online 8 jaar, 2 maanden, 3 dagen, 7 uur, 12 minuten, 33 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^