HondenPage baasje Max

Over Max

Sinds 30 augustus 2013 heb ik de pup thuis. Het is onze 2e Newfy. De eerste overleed na 13 jaar in 1998. Dat verlies was zo schrijnend dat we toen hadden besloten nooit weer een hond te nemen. Maar het bloed kruipt......... Dus toch weer door de knieƫn en hebben we een prachtig teefje. Ik ben alleen vergeten hoe ik destijds daar zo'n fijne hond van gekregen heb. .

Krabbels aan Max

honden page profiel MaxMax schreef om 23 mei om 11:00
De eerste puppy cursus heeft ze met een uitmuntend beeindigd. Van de vervolgcursus gedrag en gehoorzaamheid zijn we weggestuurd. Volgens de met vele diploma's van het Martin Gaus instituut gedecoreerde leidster waren wij een verkeerde match. Het zou nooit wat worden met ons beiden. Toen ben ik iedere dag naar Cesar Millan gaan kijken. Ze is in juli 2016 3 jaar en inmiddels een perfecte hond. Gehoorzaam, handelbaar en uterst betrouwbaar. Dus problemen met je hond? Kijk naar Cesar Millan op National Geographic iedere morgen om en nabij 09.00 uur.
honden page profiel MaxMax schreef om 19 mei om 12:33
Inmiddels is onze dame ruim 10 maanden. Midden in de pubertijd. Ik heb mijn handen er "vol" aan, maar ze is een echte schat. De bench heb ik op het balkon laten staan. Die staat altijd open. Daar kruipt ze alleen in met een knabbel bot of een kip karkas. Ik heb de deur van het balkon naar de woonkamer 's nachts gewoon op de haak en kan ze in en uit lopen. Als het erg regent doe ik het zonnescherm naar beneden, want ook dan wil ze niet in de bench of binnen slapen. Voor de rest is ze vaak onstuimig en zwemt ze het liefst in de zee.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Max heeft 93 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Max zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
Max was voor het laatst online 3 jaar, 9 maanden, 1 dagen, 13 uur, 23 minuten, 26 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^