HondenPage baasje Kelly Driesen, bazinnetje van Honda

Over Kelly Driesen, bazinnetje van Honda

honden foto van Kelly Driesen, bazinnetje van Honda Mijn naam is Honda.  Ik ben een black & tan shiba inu en zag op 6 maart 2013 het levenslicht.  Op negen weken kwam ik bij mijn baasjes terecht.  Mijn bazinnetje gaat sinds enkele weken met mij naar de hondenschool omdat ik af en toe een beetje selectief doof ben.  Maar ja, wat wil je, ik moet de wereld nog verkennen maar toch is het wel leuk want als ik luister krijg ik lekkere salami van mijn vrouwtje.  Mijn beste speelkameraadjes zijn twee schipperkes.  Ze zijn 5 maanden ouder dan ik maar ik laat mij niet doen hoor.
In ons gezin  is er nog een kater die Ernie heet en die jaag ik graag achterna.  Ik krijg er ook wel regelmatig een mep van maar hij doet me geen pijn want hij gebruikt zijn nagels niet.  We hebben ook nog Fatso de kattin.  Dat is al een ouw moeke en die heeft het wat moeilijker met mij omdat ik zo speels ben maar dan helpt mijn vrouwtje me wel.
Als het baasje na het werk thuiskomt met de wagen, spurt ik naar beneden en loop ik onder de elektrische garagepoort door.  Het baasje doet dan zijn portier open waardoor ik naar binnen kan en dan zet ik mee de auto in de garage want ja...die moet veilig staan.
Zo, dat ben ik in een notendopje,
Honda

Krabbels aan Kelly Driesen, bazinnetje van Honda


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Kelly Driesen, bazinnetje van Honda heeft 71 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Kelly Driesen, bazinnetje van Honda zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Kelly Driesen, bazinnetje van Honda was voor het laatst online 10 jaar, 6 maanden, 1 weken, 5 dagen, 8 uur, 12 minuten, 26 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Een trieste Honda net voor ons vertrek naar Madeira.  De schoonbroer en schoonzus kwamen op haar hondensitten maar toch was ze triest dat we vertrokken. honden foto Eerste uur bij haar aankomst in haar nieuwe gezinnetje. honden foto Honda haar eerste lesje in de puppyklas bij hondenschool 't Sas in Duffel honden foto honden foto Baasje, de tuintafel is goedgekeurd!!
Kelly Driesen, bazinnetje van Honda heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Puppyfoto's


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^