HondenPage baasje Teddy-Bear

Over Teddy-Bear

Hoi daar, ik ben Klonki de chihuahua. Ik heb epilepsie aanvallen, het is gebeurd dat ik er eens dag en nacht had, en de dag erna oo nog een paar. Maar ze bestonden uit 3/4de kleine aanvallen, van zo een tien seconden. De grotere duurde 1 a 2 minuutjes, maar de baasjes schrikken natuurlijk wel. Ik ben allergisch aan rundvlees, eiwitten, kruiden en bloemetjes. Dat eet ik dus niet. Ik hoef toch wel niet ingeslapen te worden? Want voor de rest ben ik een super vrolijk hondje! Ik ren nog achter mijn balletjes, kwispel blij met mijn staartje, en ik word super verzorgd door mijn baasjes. Wat heeft een hondje nog meer nodig? Ik zou blijer zijn als de aanvallen verminderen, ik zelf heb het ongeveer twee jaar geleden gekregen, in 2012 dus. Ik ben geboren op 20 september 2007. Laat zo snel mogelijk een bericht achter want auwie, ik heb nu weer een klein aanvalletje! Gelukkig zijn mijn baasjes 7/7 en 24/24 thuis zodat ze me int oog kunnen houden, dat ik nergens tegen bots. Want ik ben wat klungelig, weet je? Hihi! Help me alsjeblieft! ;-)

Krabbels aan Teddy-Bear

honden page profiel Teddy-BearTeddy-Bear schreef om 11 augustus om 11:32
O en we houden een dagboek bij, hoe lang, waar en wanneer ze plaatsvinden! Ik hou me heel erg rustig, en de baasjes ook, zodat ik geen stress heb. Ik heb in totaal tot nu toe, al in mijn hele epilepsie ervaring twee valium spuitjes gekregen. De eerste werkte uitstekend, heb ik heel de nacht geslapen. Maar de tweede werkte niet zo goed. Heb maar twee uur geslapen. O en misschien is het ook beter om te weten, dat mijn allerliefste baasjes alles goed verduisteren, zodat het echt heel donker is. Laat alsjeblieft dringend iets weten, want het is dus echt voor niemand fijn, ookal merk ikzelf er niet veel van, van die aanvallen, want erna doe ik altijd gekjes (zoals altijd) maar baasje zegt dat ik me rustig moet houden. Pff! Tips zijn echter altijd welkom!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Teddy-Bear heeft 5 ontvangen.

Berichten en online status
Teddy-Bear was voor het laatst online 9 jaar, 7 maanden, 2 weken, 3 dagen, 1 uur, 35 minuten, 25 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^