Over Kim, baasje van Laika, Caelin, Lizzy en Bella +

honden foto van Kim, baasje van Laika, Caelin, Lizzy en Bella + Hallo people :-)

Even voorstellen, ik ben Kim, 24 jaar, woon samen met mijn vriend in het westen van NL vlakbij duin 200m en strand 1 km. Heerlijk dus voor onze 3 Jack Russells, Laika van 11, Caelin van 9 en Lizzy van 2 jaar.

Inmiddels dus ruim ervaring met de Jack Russell (incl. rasvereniging en fokkers). Dus als iemand vragen heeft, mijn pb box staat open!

Bella verdient hier ook een plekje, helaas hebben we haar een paar weken terug in moeten laten slapen op 16,5 jarige leeftijd. Hondje van mijn moeder, we kregen haar toen ze 1 jaar was. Kranig als ze was heeft ze tot de week voor haar overlijden nog gewoon meegelopen met de grote ronde (2 uur). Zo eigenwijs als een Jack Russell ;-)Ik heb heel veel van haar geleerd en ik mis haar nog elke dag! Rust zacht lieve Bella.

Krabbels aan Kim, baasje van Laika, Caelin, Lizzy en Bella +

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 09 januari om 12:36
Echt een mooie profielfoto heb jij !! En wat een dotjes, Bella heeft een hele leeftijd bij jullie mogen bereiken zeg, maar het blijft natuurlijk triest als je ze moet afgeven. En ik las ook je verhaal over Caelin, geweldig dat je haar een gouden mand geeft en vooral zelf nooit vergeten dat het inderdaad een gouden mand is. Haar gedrag lijkt me nog heel normaal, als je leest wat ze meemaakte. Ik denk echter dat ze het bij jullie naar haar zin heeft, gewoon geduld hebben en jezelf niet in vraag gaan stellen. Veel plezier met je roedel !!
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 24 juli om 22:48
Welkom Kim en hondjes :-)
honden page profiel Koning Obi Koning Obi schreef om 24 juli om 22:47
Inderdaad een superleuke profielfoto! Wat een leuke boevenbende hihi.
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef om 24 juli om 19:45
Leuke profielfoto heb je!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Kim, baasje van Laika, Caelin, Lizzy en Bella + heeft 232 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Kim, baasje van Laika, Caelin, Lizzy en Bella + zeer positief gewaardeerd bij 12 waarderingen.

Berichten en online status
Kim, baasje van Laika, Caelin, Lizzy en Bella + was voor het laatst online 6 jaar, 6 maanden, 4 weken, 1 dagen, 4 uur, 49 minuten, 36 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^