HondenPage baasje Superpipapo

De laatste reacties in het hondenforum

Superpipapo heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Toby heeft aparte ogen vind ik! honden foto Dit is Toby. Hij is in elk geval gedeeltelijk Xoloitzcuintle (Mexicaanse naakthond): wel met haar en daarom samen met z´n zusjes bijna omgebracht. Net als zij rol bij de Azteken, is hij ook bij ons waaks, zit hij het liefst op een heuveltje voor overzicht en slaapt hij het liefst tegen mensen aan. (Vroeger als kruik voor de Indianen). honden foto Blije Dama! honden foto Onze eerste hond Rona. We hebben aar al vanaf 6 weken.  Ze is geboren in 2008.Ze is regelmatig fotomodel voor mijn sieraden.  Haar moeder was half Labrador, half Border Collie en vader een Italiaanse straathondje...zo zie je maar! honden foto Dit is Dama: ze komt uit de honden opvang honden foto Voor het modelleren uiteraard beloning!
Superpipapo heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Mijn honden

Verhalen van Superpipapo in het Dogboek

Superpipapo heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Dama, net een maandje bij ons na twee jaren Asiel, geniet van de vrijheid en het Lentezonnetje!

Als ze blij is, dan lacht ze haar tanden bloot en blaft je welkom! Ron is uit haar dak geweest! Water, zand en wind voor het baasje! Toby warmt zich voorzichtig op aan het lente zonnetje en Rona kauwt relaxed op een varkens oortje. Achter Rona: stropdas aan een boom! Lang haar favoriete speeltje geweest. 

Maar, na poseren voor deze fotos, eerst even dat stukje hout voor haar proberen.

Jong geleerd oude gedaan: bijna 5 jaar en precies hetzelfde. Spelen en poseren!

Clubs

Superpipapo is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^