HondenPage baasje chantal

Wat schreven de vrienden van chantal op het forum

honden page profiel HeleenHeleen schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
" Oh, als het weer gebeurd dan moet er een scan van zijn hoofd gemaakt worden. " yooop Vestibulair syndroom is niet te zien op scan.
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Zooo dat is schrikken yooop! Hier bekend met vestibulair syndroom ,Meestal duurt dat langer ,ik had er zelfs een die er jaren een scheef hoofdje aan over hield ,Totaal heeft ze het vier keer gehad . Sterkte voor jullie en beterschap voor Sam.
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Hartproblemen? Bronchitis? Wat is het nou
" Bedankt voor je reactie. Vandaag heeft de dierenarts weer terug gebeld.en ze hebben de röntgenfoto's nogmaals bekeken en met elkaar overlegd. Ze zien toch wat bronchitis in de longen. En was toch mijn gevoel goed geweest. Ik moet stoppen met de plastabletten omdat er nu geen reden is om het te geven. Ik moet het nu gewoon aanzien om te kijken hoe het gaat. En anders krijgt hij weer een injectie voor bronchitis.  Ik heb het nog gehad over afgeplatte luchtpijp maar dat konden hun niet zien op de fotos " Tjady Als er long foto's gemaakt zijn staat de luchtpijp er niet in het geheel goed op , Ze concentreren zich op de longen ,waar ze nu ineens wel bronchitis zien en eerder niet? Ik zou toch eens vragen om nog een foto van de luchtpijp temeer om dat dat een chihuahua kwaal is . In elk geval succes!
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Reu wilt onze teef dekken die allang geholpen is.
" Tuurlijk beschermen wij  ons Tossie tegen de reu. Vind het gewoon heel vreemd.   @Heleen. Dit zou idd de maand zijn dat ze loops moest worden, vaste prik april en oktober november. Zou diezelfde geur dan er nog steeds zijn met die tijden. Hij heeft het niet eerder gedaan. Kees. Niet eerder gedaan bij onze eigen teef. " Tosca en ik Hier is het de ene keer erger als de andere keer ,maar een reu met goede neus ruikt het gewoon. Het kan zijn dat Tjabo de volgende keer er niet eens naar kijkt . Of het dezelfde geur is als bij een loopsheid weet ik niet ,(ik ruik er niet aan) Hier is het met een paar dagen wel over ,dat hitsige gedrag en veel van mijn reuen doen het ook niet .
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Reu wilt onze teef dekken die allang geholpen is.
Hier rijden ze wel eens op steriele teefjes tegen de tijd dat die voor hun sterilisatie loops moesten worden, Als je dan terug gaat rekenen klopt dat precies ,dus het zou ook kunnen als je even terug gaat rekenen ,dat dit de tijd is dat ze loops zou worden . Ben ik nog te volgen? Uiteraard zeg ik er gelijk wat van ,   Zou niet best zijn als reuen van eigen teefjes afblijven ,dan heb ik niets meer qua dekking aan mijn reuen .
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Bruine afscheiding
" Precies, het is ook zo zielig om te zien. Ga haar zo nogmaals aanspreken. Hoop dat ze het doet. Heb serieus gedacht als ze het niet doet het ergens te melden, maar weet ook niet als ik dat kan ‘maken’ " Samantha Vraag haar anders even bij wie ze geweest is ? Dan kan je zelf informeren of dat inderdaad zo is ,
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Voor Froukje Sijtsma
Omdat het onderwerp gesloten is kan er daarop niet gereageerd worden ,maar ik wilde toch even de vragen beantwoorden die Froukje stelde .   Echo met volle blaas maakt voor een goede dierenarts die gewend is goed echo's te bekijken niet uit . De baarmoeder ziet er heel anders uit als de blaas dus dat wordt wel herkend. Je kan qua tijd van dekking nu al een nieuwe echo laten maken ,bij een dierenarts die het echt kan ,anders wordt het niet zo leuk voor je hond ,om dat steeds te moeten ondergaan , Stel dat ze drachtig zou zijn dan moet je stress wat niet nodig is vermijden . Nogmaals succes.
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Hartruisje en onregelmatige hartslag
" Dit hoort bij de dierenarts thuis " Chantal En dat zegt iedereen dus ook , Maar dan wel bij een dierenarts met verstand ,want eentje die zegt dat dit hijgen met bekje dicht is ,daar zou ik geen vertrouwen inhebben .
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Echo
Vanaf dag 21 kan een ervaren dierenarts zien of je hond drachtig is , Vanaf 25-30 dagen heb je nog meer zekerheid en is het zeker te zien , Zelf kan je het ook merken na een week of twee aan gedragsverandering ,aanhankelijkheid ,iets grotere tepels ,en soms wat minder eetlust van de hond , Voor zekerheid zou je naar een dierenarts kunnen gaan die echt echo kan lezen , Succes!
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Hartruisje en onregelmatige hartslag
" Bij ons hondje van 14 is 2 weken geleden een hartruisje gehoord en een onregelmatige hartslag. Ook had hij vocht in de buik. Hier heeft hij vetmedin voor gekregen en later upcard voor het vocht af te drijven. Nu is het zo dat hij af en toe ligt te shaken/beven hoe je het dan ook noemt, alsof je zijn hartslag kunt zien.Deze gaat dan best snel. Ik heb hier een filmpje van maar kan deze niet plaatsen.  Herkent iemand dit bij zijn hondje? Iemand die weet wat dit zou kunnen " Germaine Is het vocht in de buik al minder? Bij upcard moet er binnen 48 uur bloed onderzoek volgen om te zien of de nierfunctie goed is , Er zijn honden de betere reactie geven op furosoral maar dat is aan je dierenarts om te beoordelen. En zelf even uitrekenen of de dosis van beide niet te hoog is ,dat luistert erg nauw . Hijgen met bekje dicht ? het lijkt me meer ongemak ,of benauwdheid . Succes en sterkte!
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in Keramische kralenketting tegen de teken
Ik heb de tekenbanden gemaakt, verkocht en ook zelf gebruikt. Ja ze werkte bij mijn honden en ja ik was en ben sceptisch. Ik zei ook altijd tegen de mensen, het is niet bewezen en ik kan niet garanderen dat het iets doet. Echter heb je dat met de chemische middelen ook niet. Bij de ene hond werkt het fantastisch en de ander niet.    Daarnaast gaf ik sowieso het advies ga je naar het buitenland, vertrouw niet op die tekenbanden maar ga dan wel voor een serestoband ofzo. Omdat daar andere soorten teken zitten ect. ect. Ik ben nu gestopt met het maken van de banden, er zijn er teveel die ze maken en totaal niet weten hoe en wat en valse informatie verspreiden.    Ik maak ze alleen nog alleen voor mijzelf, die dingen kostte me ook nog eens een hoop tijd om te maken. 
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in Schuldgevoelens euthanasie
Het is een dappere keuzen en een Duitse Dog, heeft met 8,5jaar een mooie en waardige leeftijd bereikt. Hier wordt vanmiddag de Bullmastiff van mijn zus ingeslapen op net géén 9 jarige leeftijd, hij heeft acute hartfalen. Hij kan op medicatie misschien nog een korte tijd meegaan, maar voor wie doe je het dan? De kans dat hij een hartaanval krijgt zo groot...en dat willen ze hem niet aandoen.    Mijn zus heeft het er zwaar mee en heeft ook continue 'Ben ik niet te vroeg', 'Wat als'. Echter zei de dierenarts zelf ook al, als hij een hartaanval krijgt waar jullie bij zijn + de kids, is dat echt géén fraai gezicht + je krijgt een 70kg zware hond ook niet zomaar even van de grond. Hij is ook continue benauwd en slaapt ontzettend veel, dus hij lijdt ergens dan gewoon.    Maar dit is altijd, zeker omdat honden niet zelf kunnen aangeven 'het is genoeg zo'. Mooiste is als ze zelf inslapen, maar dat gebeurt zelden. 
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in Oudjes klets topic
" Hoe bedoel je dat precies? "Kijken in hoeverre hij artrose heeft" en " gericht supplementen geven"? Vind je dat niet zonde van het geld en de stress? Je weet dat hij artrose heeft, supplementen geef je voor artrose in het algemeen. Wat denk je anders te gaan doen als je ziet dat de artrose is toegenomen? (Wat eigenlijk wel vaststaat als ik je verhaal leest).  Ik had met de fysio van mijn tweede oude mannen afgesproken dat foto's maken ed geen zin heeft, want je weet het en dan? Doe je precies hetzelfde.  Ik wil je alleen behoeden voor onnodige financiële uitgaven.  " Chantal Nou kijken in de zin van in welke gewrichten hij het allemaal heeft. In zijn onderrug is het vastgesteld maar in zijn schouders weten we het niet (kan net dat hij daar continue een peesontsteking/irritatie heeft). Hij mag bijv. nu alleen nog maar een brede, zachte halsband om. Zijn Y-tuig kan hij momenteel niet verdragen, omdat dit net bovenop zijn schouders druk. Hij geeft ook dan ook echt ongemak aan als ik hem bijv. een beetje meetrek, terwijl hij het met zijn leren, bredere halsband niks aangeeft.    Ik vind het géén punt om een x-foto te maken vanwege de kosten, liever tot op de bodem uitgezocht.  
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in Oudjes klets topic
Ik heb inmiddels ook een oudje dus ik kan wel meedoen met dit topic. Maylo wordt komende oktober 12 jaar en ja dit is nu toch soms wel echt te merken en te zien. Inmiddels zijn we gestopt met de agility, omdat het niet meer ging. Hij had er zo n lol nog in maar elke keer naar de agility stond hij met moeite op uit zijn mand, totdat hij in december ook weer een ontsteking kreeg in zijn schouder. Toen hebben we besloten het is goed zo en we stoppen ermee.    Helaas blijft hij nog steeds veel last houden van zijn gewrichten en na een inspanning (Rennen en gek doen), staat hij moeilijk op uit zijn mand. In april heeft hij weer een controle bij de fysiotherapeut en we gaan dan ook x-foto's maken, kijken in hoeverre hij artrose heeft. Dat hij artrose heeft is wel al zeker, maar dan kunnen we hem ook gericht supplementen gaan geven.    Zijn zicht is ook niet meer opperbest en hij krijgt ook al beginnende staar, toch doet hij verder nog alles mee. Hij wandelt graag, gisteren heeft hij nog meegewandeld met de rest van de Parson bende (Vriendin van me heeft er ook 2) en dan zie je wel dat hij het op zijn eigen tempo doet en zich niet met het spelen enz. bemoeid. Het wordt dus een opaatje of hoe wij hem noemen 'Oldtimer'.    Helaas heeft onze ander oudje in de familie, Ed de Bullmastiff van mijn zus het niet zo goed. Hij is zondag door zijn poten gezakt en helaas wees vandaag uit bij een echo dat hij een flinke hartruis heeft en zijn hart ook overslaat. Ze kunnen in Eersel nog uitgebreider onderzoek doen, maar mijn zus is bang dat hij de autorit niet eens meer overleefd, door de stress. Ook de echo van vandaag bij de dierenarts gaf hem zoveel stress, dat de dierenarts zelfs bang was dat hij het daar ter plekke begaf.    Hij is nu weer thuis, maar ik lees eruit dat het niet meer weken gaat duren bij hem helaas.   
honden page profiel HeleenHeleen schreef in 4 poten opereren
" Bedankt voor alle reacties.  De hond komt op de eerste plaats en wij gaan niet over 1 nacht ijs. De fokker staat erg goed bekend en volgens de dierenarts kan zijn aandoening met meerdere factoren te maken hebben. Mijn zoon gaat een bezoek brengen aan de fokker, maar wat de oorzaak ook is, erfelijkheid of niet, voor ons doet het er niet meer toe eigenlijk, maar gaan we zeker goed onderzoek naar doen. Mijn zoon heeft ook garantie op erfelijke afwijkingen, maar wat koopt de hond daarvoor jammergenoeg. Er bestaat een kans dat bij de voorpoten omdat hij nog in de groei is incongruentie nog goed zou kunnen komen. Dat gaan we afwachten en gaan maandelijks langs. Daarna gaan we een beslissing nemen. Heeft iemand daar toevallig ervaringen mee, dat een hond daar overheen is gegroeid? " Angela Heel belangrijk om goed contact met de fokker te onderhouden . De ergste groei heeft de hond wel gehad ,maar hij moet nog uitzwaren natuurlijk.   Inderdaad ben ik ook wel benieuwd om wat voor aandoening het gaat ,er komen er best veel voor bij dit ras ,tw, hd,ed,dm,patella luxatie,en dan ook nog bos en entropion,   Voeding en beweging zijn zeer belangrijk ,en soms kan hd ed of patella luxatie ook door een trauma veroorzaakt worden .maar meestal zit er toch een erfelijke factoor in ,maar net wat je zegt ,het gaat er nu om hoe verder.
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
" Grappig is dat! Een vrouw stuurt haar eigen DNA staaltje naar zo'n hondenDNAlabo en ze blijkt een kruising te zijn tussen malamute, sharpei en labrador.  Dat maakt me nu wel nieuwsgierig welke uitkomst het zou geven voor de HP-baasjes hier....    https://www.hln.be/buitenland/vrouw-stuurt-dna-naar-hondenlabo-en-blijkt-25-procent-labrador-te-zijn~a8808717/ " Alaska's Finest! Geweldig!!  Ik heb er nooit in geloofd , Volgens mij zou ik een allegaartje van rassen zijn ,omdat ik er zoveel leuk vindt .
honden page profiel HeleenHeleen schreef in 4 poten opereren
Is er goed uitgelegd wat er precies aan de hand is? Ik zou wegblijven bij anicura en evidentsia klinieken ,Door de grote ophef over hun prijzen is er klant vermindering en zij moeten aan een bepaald aantal operaties komen , Heel veel sterkte in elk geval !!
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in Verlatingsangst
Ik denk dat je echt wel op de goede weg bent met der en als zij de bench vertrouwd vind, dan vind ze dat vertrouwd en zou ik haar gewoon in de bench zetten en de bench zo n comfortabel mogelijk plekje maken.     Ik heb géén honden met verlatingsangsten, ik heb er nu twee en Fudge (de jongste) heeft wel langer geduurd voordat ze uit de bench, in de woonkamer kon. Ik heb het nooit als een probleem gezien dat ze in de bench moest, ze vond het een fijn plekje en lag er graag in of ze zat erop. Ik merkte wel bij Fudge bij de 1e loopsheid dat ze dus ging slopen...dus ergens is ze onrustig geweest in die periode. Inmiddels is ze 2 jaar en net recent loops geweest en niks gemerkt.    Onze oudste hond Maylo heeft altijd een wolf momentje als wij weg zijn. Die huilt dan 3 a 4x als een wolf en gaat dan slapen. Wij besteden hier verder géén aandacht aan, we weten het en de buren horen het niet eens zeiden ze.    Ik denk als je gewoon zo doorgaat en er zelf ook positief instaat dat ze steeds langer en langer alleen zal kunnen zijn. Je doet het goed en je gunt haar gelukkig ook de tijd.    Maar wat doet ze eigenlijk als jij weg gaat? Waaraan merk je dat ze verlatingsangst heeft? Ze raakt in de paniek, maar kan ze zich uiteindelijk ook zelf kalmeren? 
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in De jongvolwassen hond
" Hoe is het met jullie? Hier gaat het redelijk goed. Ik ben een tijdje terug begonnen aan mijn eerste echte baan na mijn studie en ik merk dat we even een nieuw ritme moeten vinden, maar dat zal vast goed komen. Ik voel mij nu wel vaak schuldig, omdat ik door alle nieuwe indrukken erg moe ben in de avond en er dan niet altijd met m’n hoofd bij ben als ik met Evi aan het wandelen of trainen ben.  Ook zijn we begonnen met agility en wat is dat leuk! Evi geniet met volle teugen en dat maakt me zo ontzettend blij.  Ik merk nu hoe ouder zij wordt, hoe beter onze band wordt en dat vind ik heel mooi om te merken vooral omdat ik best onzeker was over mezelf toen ik haar kreeg. Ik heb nu veel meer vertrouwen in ons en ik merk dat Evi daardoor ook meer zelfvertrouwen heeft. Ze is echt mijn maatje  " Kim & Evi O leuk dat jullie zijn begonnen met agility! Fudge heeft vorige week zaterdag ook haar 1e les gehad. Naja 1e les, ze is altijd meegegaan met Maylo zijn trainingen. Zij moet 3 trainingen meedoen in de pre-agility en dan mag ze al naar de gevorderde groep (wij doen het al recreanten maar wel volgens de regels). Dus ik kan niet wachten dat ik weer in die groep zit (zit ik al 10 jaar). Maylo is nu met pensioen, daar ging het niet meer mee.    Wel heel leuk! en zeker dat Evi er van geniet. Hoe oud is Evi nu? En ik merk dat ook met Fudge. Ze is nu 2 jaar en ze is echt wel mijn meisje geworden.      
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Heel veel sterkte, ik heb Penny nooit ontmoet maar toch leek kende ik haar wel weer door de verhalen en foto's.    Ze was een once of a lifetime hondje en zal altijd in je hart voortleven. 
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Heel veel sterkte, ik heb Penny nooit ontmoet maar toch leek kende ik haar wel weer door de verhalen en foto's.    Ze was een once of a lifetime hondje en zal altijd in je hart voortleven. 
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
dubbel
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Vaarwel lieve, knappe Penny
Prachtig beschreven met heel veel liefde , Heel veel sterkte !
honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura schreef in “Spijt ras”
Ik vind het ergens wel knap dat je het durft te zeggen. Vergelijken zal je altijd doen, ik heb zelf twee Parson Russell terriërs, eentje is ruwharig de andere Fudge is broken. Fudge is een milde broken en ik had haar veel liever flink broken gezien met een mooie snor i.v.m. dat ik soms een show loop met haar.    Dat heeft ze niet helaas maar ze is wel o zo lief en makkelijk. De band met haar had ik pas na 1 jaar, de puppytijd vond en vind ik sowieso geen leuke tijd. Zeker ze zijn schattig maar je kan er bar weinig mee en dat viel mij ontzettend zwaar omdat ik er een volwassen hond bij had lopen die wel alles kon. Dus ik kon niet wachten totdat ze ook bijv. Wandelingen mee kon doen van 5+km en dat ik niet elke 2 uur naar buiten moest   Nu kan ik der niet meer missen, ze is nu 2 jaar en echt een makkelijk, lief en tikkeltje maf hondje. Zo anders dan onze andere hond Maylo die wel de echte mooie Parson uitstraling heeft.   
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
"   (Of: Zo waarlijk helpe mij God almachtig.)   Einde citaat Bron; document van de Universiteit Utrecht als pdf te downloaden google zoekterm; "dierenartsen leggen eed af"   Jammer dat in deze eed niet meegenomen is, dat de in rekening te brengen kosten in alle eerlijkheid betaalbaar voor de diereneigenaren moeten zijn. " Loesje Misschien veel ongelovige onder de dierenartsen.
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
" Het lijkt erop dat de dorpsdierenarts hier er ook mee gaat ophouden, want er is geen opvolger. Anicura zal waarschijnlijk geen interesse hebben in zo'n klein praktijkje (1 DA en een paar assistentes). Ik hoop maar dat de prijzen bij andere dierenartsen in de buurt normaal blijven, want een kennis van me woont in de randstad en die prijzen zijn echt flink anders ...    Voor Dobber's Cytopoint injectie betaalde ik bij mijn dorpsdierenarts in 2023 zo'n €72, de injectie werd gezet door de dierenarts zelf. Die prijs is vergelijkbaar met wat ik betaalde bij de grote dierenartsenpraktijk wat verder bij me vandaan (geen Anicura).   Die kennis van me heeft een hond die dezelfde exact dezelfde injectie krijgt, maar dan gezet door de assistente. Zij zit bij een Anicura en was in 2023 zo'n €102 kwijt per injectie. Die was waarschijnlijk nog eens €50 duurder geweest i.v.m. consultkosten als de DA 'm had moeten zetten i.p.v. de assistent.   Dobbers inslapen was op een zondagmiddag en kostte in totaal iets van €125, als ik het me goed herinner. Die kennis had een tijdje daarvoor ook een van haar honden moeten inslapen (ik gok 30 kilo). Zij was op een vrijdagmiddag €230 kwijt. Die hond was wel wat zwaarder, maar dan nog ... Zij waren volgens mij op de vrijdag binnen openingstijden, terwijl ik op een zondagmiddag daar stond en dus ook het weekendtarief betaalde.  " Dobber † Anicura heeft juist veel interesse in kleine praktijken ,De dierenartsen worden benadert per brief met een groot aanbod , Van de kleine praktijken maken ze wel een grote ,door er net afgestudeerde in te zetten ,of de oorspronkelijke arts blijft er gewoon werken ,Een van de artsen hier heeft net gedaan of hij interesse had ,en daar kwam een groot aanbod uit , Gelukkig heeft hij zich niet over laten halen maar hij was benieuwd naar hun werkwijze.
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
" Al weer jaren geleden in de spoed van utrecht.  Heeft niet veel met ukg te maken maar drijft wel op de studenten. Mijn spets was letterlijk doodziek, spuugde bloed, en poepte plassen bloed, moest infuus. Ik zei, ik wil er bij blijven, mocht niet, ik kon hoog of laag springen, maar ik kon kiezen hond daar laten en naar huis gaan of hond mee naar huis nemen zonder behandeling met grote kans dat hij de volgende dag niet zou halen. Heb de hond daar gelaten. Volgende dag kunnen halen.  Hij was na het infuus een eind opgeknapt, dar was eind vd middag infuus was ook het enige wat hij kreeg. Vd infectie moest hij zelf opknappen. , de hele nacht heeft hij daar zitten huilen, blaffen en piepen, daarna kon hij nooit meer alleen zijn, . Was niet nodig geweest als ik er bij was gebleven en hem na het infuus mee naar huis had genomen. Twee dagen later hetzelfde beeld. Infuus bij eigen dierenarts, ik heb uren naast hem gezeten. Da was er blij om, kon ik hem mooi rustig houden, zoveel fijner met een infuus...... Nu mag je nergens meer bij zijn. Zelfs bij bloedprikken wordt hier de hond meegenomen naar achteren..... " ientje Gelukkig is dat hier bij veel praktijken nog anders ,die hebben graag dat je er bij blijft , Ook een vreselijk verhaal van jou spets !
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
" Is al een hele poos geleden, wist niets van Anicura, was toen al onder die naam….ben er toen naar toe gegaan voor Maarten Kappen die veel newfoundlanders deed, helaas is hij met pensioen. " Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . Ja dus verkocht aan anicura in die tijd . Veel oudere dierenartsen zwichten dan voor het grote geld en de mooie verhalen die die organisatie verteld .
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
" Inderdaad, het heeft ook totaal niets meer met kennis te maken, pure uitbuiting van mensen die geen andere keuze hebben. Broodfok in de medische sector als je het mij vraagt, cashen over de rug van dieren. " Dagmar Precies ,en de kennis is ook ver te zoeken helaas .
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Teken petitie tegen extreme stijging dierenartskosten
" Houden zo, ideaal. Is dat een spoedkliniek, of een dierenarts die nog zelf de spoeddienst doet? " ientje Anicura dus geldwolven ,
 

Vrienden van chantal

honden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van -honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura honden foto van Heleenhonden foto van Eline, Gruul en Thalia

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^