HondenPage baasje Jenny

Over Jenny

honden foto van Jenny Hallo mijn naam is Jenny. Oorspronkelijk kom ik uit de provincie Overijssel, maar ben in april 2013 verhuisd naar Zweden. Omdat er nu tijd was voor het opvoeden van een puppy hebben we begin mei onze hond Älva aangeschaft. Älva is een kruising tussen een Jämthund en een Finse Lapenhond. Ze lijkt (denken wij) het meest op een Jämthund.

Älva is een erg leergierige hond en was eigenlijk gelijk al zindelijk. Verder is ze niet bang en probeert ze ons nu al lekker uit. Genoeg werk voor ons dus om haar tot een goed getrainde hond op te voeden.

Krabbels aan Jenny

honden page profiel JennyJenny schreef om 24 mei om 13:00
Hee bedankt beiden! @ Eurasier jongen Ik weet niet welke soort het is. De eigenaar zei lappenhond meer eigenlijk niet. Zweeds praten we nog maar een beetje dus echt er op ingegaan zijn we verder niet. @Deborah, Chula & Bowser Älva is nu 13 weken. We hebben haar gekocht via blocket. Dat is de Zweedse marktplaats.
honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen schreef om 19 mei om 22:28
Wow Jenny Wat een leuke kruising. Finse lappenhond als in lapinpoirakoira of lapinkoira? Zelf in Zweden wezen kijken voor beiden in Moira bij een fokker.Ook een Jämthond is ons wel bekend,heerlijke honden beiden. Ben benieuwd van welk ras je de eigenschappen zult terug vinden. Veel plezier met haar. Vriendelijke groetjes
honden page profiel Deborah, Chula & BowserDeborah, Chula & Bowser schreef om 19 mei om 22:12
Hallo Jenny welkom op HP! wat een mooie en bijzondere kruising! hoe oud is je puppenkind nu? en hoe ben je aan haar gekomen?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Jenny heeft 29 ontvangen.

Berichten en online status
Jenny was voor het laatst online 2020 jaar, 4 maanden, 5 dagen, 7 uur, 49 minuten, 49 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^