HondenPage baasje Sas

Over Sas

honden foto van Sas Hallo hondenliefhebbers!

ik ben Sas ben 32 jaar en heb een geweldige hond Charlie een gecastreerde reu van 3 jaar het lijkt mij heel leuk om in contact te komen met andere hondenliefhebbers en meningen te horen en te delen.
Zelf ben ik helemaal gek van mijn hond en alles over honden, wil ik graag ook veel van weten.

Charlie heeft een verwaarloosde situatie achter de rug waar hij op een appartementje weken achter elkaar een jaar lang alleen heeft geleefd zonder enige prikkeling en aandacht van zijn oude baas.
1x per week werd er eten naar binnen gegooid.
Nu is dat niets voor chihuahua's en Charlie had/heeft behoorlijke gedragsproblemen bijv.
Durfde niet de straat op te gaan voor een wandeling wilde alleen op de bank liggen en enorme angst voor mensen.
Nu is dat behoorlijk opgeknapt en we lopen flink en zoek steeds weer nieuwe situatie's op en ik merk dat hij flink is op geknapt.
Maar we moeten er nog steeds na 11/2 jaar aan werken.
Verder is het een super hondje en kan goed genieten van lange wandelingen door het bos
Mijn Schat Charlie

Ook ben ik actief als honden opvang als gastgezin voor honden in nood en probeer ik graag te helpen door zo een hond op te vangen en er een gezin voor te vinden.
Heerlijk vind ik het de energie die ik er voor te rug krijg ,als de hond dan bij mij is ga ik er ook helemaal voor om het goed te doen zeg maar en het voelt zo fijn als de hond een fijn adres heeft gevonden waar hij/zij een tweede kans krijgt, is echt mijn ding
Het lijkt me gaaf en heel leuk om in contact te komen met andere honden liefhebbers,ik lijk hier wel de enigste in mijn dorp ;-).
Omg. Gouda/Schoonhoven
om mee te wandelen

Ik wil graag ook een tweede hond ik denk momenteel aan een Papillon als iemand daar ervaring mee heeft wil ik graag er alles over weten.

Met vriendelijke groet Sas

Krabbels aan Sas

honden page profiel NatasjaNatasja schreef om 23 augustus om 09:58
Wauw zat net het verhaal van Charlie te lezen in een topic.. Wilde eigenlijk alleen zeggen dat ik het echt super vind dat hij het nu zo fijn heeft!! Wat heeft hij het nu getroffen naar zoveel ellende! xx
honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker schreef om 06 juli om 14:45
Hey sas, wat leuk dat je vlinders leuk vindt. Heel anders dan een chihuahua. Eind dit jaar verwacht ik trouwens een nestje. Van het toppertje op de profielfoto en begin volgend jaar van mijn andere toppertje. Het zijn schatjes!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Sas heeft 177 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Sas zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
Sas was voor het laatst online 8 jaar, 2 maanden, 2 weken, 1 dagen, 1 uur, 27 minuten, 24 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^