HondenPage baasje hmeerveld

Over hmeerveld

honden foto van hmeerveld Ha! Ik ben Harold en al jarenlang liefhebber en trainer van honden. Verder maak ik graag foto's van de combinatie tussen hond en eigenaar. Inmiddels is dat uitgegroeid tot een 2e baan :-)

Mijn hond heet Moja van Dorrequelle en is een wolfsgrauwe Duitse herder. Ze heeft een enorme werklust buiten, maar binnen is het een lekker rustige hond. Ze is erg vriendelijk en open naar andere mensen toe. Ook met andere honden kan ze goed overweg. Op de foto zie je ons beiden samen aan het slalommen wat zij ontzettend leuk vind om te doen!

Krabbels aan hmeerveld

honden page profiel hmeerveldhmeerveld schreef om 05 december om 20:41
@kylie Thanks :)
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 05 december om 20:30
Mooie foto's hoor :-) Welkom op HP. Heeel even dacht ik dat ik een giraffenpoot voorbij zag komen tussen de "nieuwe" foto's ;-)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

hmeerveld heeft 40 ontvangen.

Berichten en online status
hmeerveld was voor het laatst online 8 jaar, 10 maanden, 3 dagen, 3 uur, 4 minuten, 46 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden foto Sam honden foto Zooey Border Collie honden foto Foto van deelnemers tijdens workshop hondenfotografie honden foto Lexus Rottweiler
hmeerveld heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Diverse honden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^