HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Heleen is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Heleen een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van Heleen

Wij fokken nu ruim 30 jaar catalaanse herders honden oftwel gos d atura's ,Al onze honden leven in en om het huis en niet in kennels. Vele generaties gossen zijn hier aanwezig en leven in goede harmonie met elkaar. Net als elke hond heeft de gos veel beweging nodig , Onze honden showen in binnen en buitenland met prima resultaten ,Vele internationale kampioenen bezitten wij ,maar wat we belangrijker vinden is een fijn karakter en prima werklust . Een aantal van onze honden doen het geweldig als reddings en zoekhond , Ook in behendigheid blinken zij uit ,en als schapendrijver staan ze ook hun mannetje (of vrouwtje) Wij staan door onze grote kennis van het ras de mensen graag bij door informatie te geven over gezondheid en karakter .

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'merza' of bekijk alle Jack Russell Terrier fokkers
Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) fokkers
Catelaanse Herdershond fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^