HondenPage baasje marianne4u

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto DonnerĀ“s eerste keer op het strand en wat een lol. honden foto mooi koppie honden foto Op een wandeling in Chaam. honden foto Lanu en Donner op het strand maar van wie is nou die stok? honden foto Hummer en Lanu honden foto Spelen met Lanu en Hummer honden foto Gewoon een heerlijk beest honden foto Donnie en Hummer vandaag 8 april 1 jaar oud. honden foto mot je nou honden foto Donner honden foto Donnie het broertje van Hummer. honden foto Chief met pup GBGV honden foto Dit is Holly mijn opvang galgo van Scooby uit Spanje honden foto Lanu de viespeuk. honden foto Huh wat hoor ik???

Verhalen van marianne4u in het Dogboek

marianne4u heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Hier is Hummer nog bij zijn moeder en is ongeveer 4 weken jong. Hij lag in de gekste houdingen. maar waar naar? Een begraven bot.... wie weet. Harry is mijn 2de spaanse opvang hond en alles waar maar een luchtje aan zit moet hij proeven. Zo was hij nog niet binnen hier of hij rook een buffelhuid en begon maar gelijk te eten. Was echt komisch. Sta je baasje even te praten met iemand en tja je moet nodig........... Kikkers zoeken............ Hummer hier ook in het ijskoude water maar dan alleen met de pootjes hoor. Lanu was gek op mijn ratten en cavia's die ik heb gehad. Mijn ratten liepen altijd los en gingen dan buurten bij de caafjes. Was een heel leuk gezicht en Lanu hield dat altijd goed in de gaten. Iedree rat is anders en sommige zochten Lanu altijd op om met hem te kroelen. Op vakantie lekker zwemmen in eeen ijskoude beek. Hier is Lanu net 7 weken en hebben we hem net een weekje in huis.

Clubs

marianne4u is lid van de volgende club(s):
De Club Van De Boerenfoxjes

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^