HondenPage baasje Sophia

Over Sophia

honden foto van Sophia Ons lieve hondje komt uit Spanje en is bij een zigeunerkamp gevonden toen ze 4,5 maand was. Ze hebben haar meegenomen naar een asiel en is via een organisatie in Nederland terechtgekomen. Wij hebben haar sinds eind november en ze is nu 13 maanden oud.

Gitana is een kruising Duitse herder en een podenco (dat werd niet vermeld maar ze heeft er gewoon heel veel van weg). Heel groot is ze niet, ze heeft nu een schofthoogte van bijna 50 cm dus ik vraag me stiekem wel af of ze nog groeit, gezien een Duitse herder teef gemiddeld 55 cm wordt. Ze heeft een hele slanke bouw en vrij lange poten, een behoorlijk jachtinstinct en ze rent als de wind. Apporteren deed ze eigenlijk al uit zichzelf en ze is heel trouw. Toch wel een allemans vriendje? Ze is ontzettend slim, en leerde de basiscommando's al binnen 10 minuten oefenen. Ze komt zoveel mogelijk bij je om te knuffelen (ja echt knuffelen en kopjes geven). Ik kan me geen liever hondje voorstellen!


Krabbels aan Sophia

honden page profiel SophiaSophia schreef om 21 juni om 14:55
Hoi Anny en J&J, Ik kijk regelmatig op hondenpage, maar had jullie reacties nog niet eens zien staan, Schaam me kapot! Anny, je hebt wel gelijk hoor nu je het zegt. Net een kangoeroe haha.Komt door dat smalle koppie Zelf vindt ik haar ook wel lijken op een vosje:)Ze komt inderdaad uit Spanje, bij een zigeunerkamp weggehaald. Gitana betekent ook: zigeunermeisje. Dank je Ilona. Die oren zijn het eerste wat opvalt, haar persoonlijkheid trouwens ook hoor. Ze maakt me iedere dag aan het lachen, ze is mijn grote trots!
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 01 februari om 18:45
Gitana....is dat een spaanse hond .....een ziguenerin '? Heel mooie naam en fijn hondekopje. Niet lachen maar op die foto vind ik het net een kangoeroekopje. Adios Gitana . Guapa !
honden page profiel J&JJ&J schreef om 20 januari om 13:21
Wat een mooie prachtige hond met mooie grote oren! Een Podenco mixje leuk zeg! Ik heb een hondje uit Roemeniƫ, een whippet/labrador kruising. Groetjes Ilona

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Sophia heeft 148 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Sophia zeer positief gewaardeerd bij 5 waarderingen.

Berichten en online status
Sophia was voor het laatst online 5 jaar, 7 maanden, 5 dagen, 4 uur, 16 minuten, 50 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^