HondenPage baasje Marit

Over Marit

honden foto van Marit Even voorstellen:

Ik ben Marit en ben de gelukkige eigenares (samen met mijn partner ;-)) van 2 prachtige honden.

Een Staffordshire Bull Terrier die luistert naar de naam Dano en sinds Sinterklaas 2011 hebben wij onze mooie meid een Pitbull genaamd Kyra geadopteerd uit het Asiel.

Het zijn 2 heerlijke honden! Erg lief, aanhankelijk en ga zo maar door! ;-)

Wij zijn actief bezig met de beestjes.. Van verre wandelingen maken, Gehoorzaamheid cursussen en behendigheid hopen wij aan alle 'eisen' te voldoen om uit eindelijk 2 tevreden honden op de bank (ja op de bank!) te hebben.. :-)

Krabbels aan Marit

honden page profiel MaritMarit schreef om 20 februari om 07:40
He Peter, Dank je wel! Kyra hebben wij idd uit het Asiel.. Ze is daar terecht gekomen wegens prive omstandigheden van de vorige eigenaar. Ik heb geen idee of haar vorige eigenaar haar heeft laten couperen of dat er misschien nog een eigenaar voor heeft gezeten. Ik weet wel dat het verdomd lastig is want ik kan me niet normaal inschrijven bij bepaalde Clubs, krijg veel negatieve reacties (die we even goed al krijgen gezien ze een Pitbull is) en ze niet de moeite nemen om haar te leren kennen zonder eerst naar haar uiterlijk te kijken.. Maar even goed bedankt voor je poritieve feedback! ;-)
honden page profiel Peter & DinosPeter & Dinos schreef om 06 januari om 12:48
Hee Marit lekkere beestjes heb je,Komt Kyra uit asiel omdat ze gecoupeerd is??

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Marit heeft 51 ontvangen.

Berichten en online status
Marit was voor het laatst online 11 jaar, 2 maanden, 1 dagen, 12 uur, 25 minuten, 48 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^