HondenPage baasje angela

Wat schreven de vrienden van angela op het forum

honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in GRRRR.. dit vind ik zo irritant !!!!!
Jee,dat zou ik ook niet goed/fijn vinden,zou me er ook aan irriteren.. Hier krijgt ze tegelijkertijd met ons te eten,zij eet in de hal achter,vanaf dag 1 gedaan..(zij eet 3x op een dag,dus net zoals wij ontbijt,lunch,diner) Als wij het op hebben en de tafel hebben afgeruimd mag ze weer komen. Soms eten de kinderen ook weleens wat als ze in de buurt is maar meer dan de kop ophalen doet ze (nog) niet..ze ligt echter wel op haar plek/kussen in de woonkamer.. Als de kinderen eten aan tafel,ligt ze ook af op haar plaats..(achterpoten raken soms nog net het kussen hihihi).. De kinderen hebben haar ook nog nooit wat gegeven,ze weten dat ze geen menseneten mag hebben Onze hond is in juli 1 jaar geworden en is een Boulab.
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Kapot zooltje
Ayla heeft dat ook gehad van de zomer..haar zooltje verbrand aan het hete asfalt. We hebben toen speciale "voetzooltjes-spray" gekocht,van Beaphar (daar zit ook tea tree olie in) en dat een paar dagen achter elkaar erop gesprayde. Was vrij snel weer over.. Het is ook te gebruiken in de winter als er zout gestrooid is en je de voetzooltjes wilt beschermen.. Veel succes..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Glazen deuren...PAS OP!
Jeetje wat een schrik... Arme Tjibbe... Veel sterkte..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Blijheidsplasje ??
Thx allemaal.. Het gekke is dat ze dat buiten doet,bij 1 persoon.. In huis als we bezoek krijgen ouzo doet ze niks.. Het is echt buiten tijdens de wandeling en die persoon hoort ze/ruikt ze of ziet ze dat is het hek van de dam,geluiden maken en een plasje als hij haar aanhaalt.. Zou de tips eens uitproberen,thx allemaal..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Blijheidsplasje ??
Onze 1 jarige hond heeft nog steeds af en toe,dat ligt aan degene die haar begroet,zo'n blijheidsplasje.. Hoe enthousiaster de begroeter doet hoe meer ze plast.. Wij negeren het maar wanneer houd dit op ??
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Waar zijn jullie honden nu echt gek op?
Ayla (1 jaar) houd heel erg van het spelletje met de bal,wij zon'n stok in de hang waar zo'n balletje in zit zodat wij verder kunnen gooien..heerlijk vind ze het om de bal op te gaan halen en zoeken..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Zorgen om Bamse .
Oh nee,wat erg.. Die onzekerheid,moedeloos...zucht...:'(.. Een dikke virtuele knuffel voor jullie hoor..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Teken, teken, teken..
Zit er nog een leeftijd aan de middeltjes ??
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Teken, teken, teken..
Dank je wel voor je antwoord..Onze diva houd eigenlijk niet zo van borstelen dus dat wordt een hele uitdaging met haar vacht..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Teken, teken, teken..
Hoe kun je bij een zwart harige hond een teek ontdekken ??Ik ben er inderdaad nerveus van...onze oude hond heeft er nooit 1 gehad (is 13 geworden) maar met onze jonge hond (bijna 1jaar) en een gemeente wat bezuinigt op snoeien (wonen in een buiten gebied) dus veel hoog gras kunnen we het haast wel verwachten..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Deel hier je sneeuwfotos!
/foto/foto/282047.jpg /foto/foto/282049.jpg Mijn lieve meissie van 7 maanden...?
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Poep eten
Nou ze is er ziek van geworden,buikpijn,iets gespuugd en dunne ontlasting. Heel veel piepen en onrustig.. Ik heb uiteindelijk de DA gebeld,alle honden hebben zo'n fase en we mogen nu tijdelijk haar niet meer loslaten lopen,haar corrigeren als ze het probeerd en uitbundig belonen als ze het laat liggen. Ook moet ze een keertje extra ontwormt worden..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Poep eten
Ook hier een hond van 7 maanden die er de laatste weken een sport van maakt om alle hondenpoep te eten die ze vinden kan.. Heb buiten ook van alles al geprobeerd maar zodra ze de hondenpoep ziet ben ik of de traktatie niet meer interresant helaas.. Hier ergens gelezen dat je haar dan compleet moet negeren als ze het eet. Nou ben ik zojuist binnen,misselijk dat wil je niet weten,ze heeft (al loslopende) alle poep gegeten die ze vinden kon,yek... Ik heb helemaal niks gezegt,haar geroepen toen ze weer aangelijnt moest worden (ivm weg),ze kwam direct...haar beloont met een beloningssnoepje,riem omgedaan,verder geen woorden... Zucht zou het ooit goed komen met onze strontvretertje ?? Ik ben gewoon ontzettend bang dat ze onwijs ziek gaat worden ervan.. Ze krijgt overdag tussen 7 en 8 uur 180gram droge brokken met rijst erin en vers water,tussen 12.00 en 12.30 2 sneetjes brood en vers water en tussen 17.00 en 18.00 wederom 180 gram droge brokken met rijst erin en vers water...soms een tussendoortje..en ook met buiten lopen als ze iets goed een beloningssnoepje... Is dit gevarieerd genoeg of te saai waardoor ze de hondenpoep juist gaat eten ?? Nu ga ik maar even wat drinken om de misselijkheid weg te krijgen en de hond ?? Die ligt heerlijk te slapen,zucht..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Puppy blaft als wij ..
* dit topic mag weg*
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in foto van je hond waar je van smelt !
Ahhhh wat een schatties... Ik smelt nog steeds van deze foto van ons mupke.. /foto/foto/243058.jpg Hier was ze 7 weekjes precies..nu inmiddels alweer bijna 7 maanden..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Puppy blaft als wij ..
Hoi Suzanne,bedankt voor je antwoord. Nee er is nooit iets voor/omgevallen wat heet was. Heb wel in het begin tegen haar gezegt toen ze nog kleiner was als waarschuwing Ayla heet dus nu associeert ze dat met mijn theeglas/koffiekopje. Lege kopjes/theeglazen is ook geen probleem,echt het vasthouden van een heet kopje of glas.. Het gebeurd echter alleen met de koffie en thee,met de glazen prik oid niet.. Is misschien wel een idée om haar af te leiden met iets...thanks..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Puppy blaft als wij ..
Hoi allemaal, Wij hebben een puppy van 4 maanden en sinds een tijdje schiet ze behoorlijk uit haar slof (blaft uitdagend en hard) als wij thee/koffie drinken als we op de bank zitten. Het lijkt wel of ze ons wil waarschuwen dat de vloeistof heet is ofzo.. Overdag vinden wij dat niet zo''n ramp maar s'avonds als de kinderen in bed liggen galmt dat harde geblaf behoorlijk door het huis heen. We hebben al geprobeerd om het te negeren,haar even af te zonderen in de gang of af te leggen op haar kussen maar dit helpt nog niet.. Wie kan ons met die probleempje helpen ?? Groetjes Miki
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Hoeveel honden hebben jullie?
Wij hebben 1 hond en met 2 jonge kinderen meer als genoeg... Onze Ayla is nu 14 weken oud en alweer 7 weekjes bij ons..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Aandacht
Hoi allemaal, Sinds wij een puppy hebben krijgen we veel meer aandacht als normaal,logisch natuurlijk want het is ook een prachtig beestje. Wij hebben echter buren aan 1 kant die helemaal gek zijn op haar en zodra ze in de gaten hebben dat onze pup in de tuin banjert gaan ze naar de schutting en steken steeds hun handen (zo ook de kinderen van 5 en 10) door de schuttingdelen (die van ons liggen horizontaal zeg maar) en roepen en aaien haar. Op zich is dat prima maar onze pup is er nu onderhand aan gewend geraakt en gaat meteen naar de schutting als ze ze hoort en als ze dan een keer trager op haar reageren dan begint ze een beetje te graven op ons gras want daar staat de schutting. Onze pup is nu 13 weken en heeft het blaffen echt ontdekt en blaft uit enthousiasme en schuurt zich helemaal tegen de schutting aan om alle aanrakingen te ondergaan. Nu hebben zij ook een hond,een oudere soort van schapendoes) maar die blaft om elke scheet die dwars zit,komt ook niet buiten de poort voor een stevige wandeling,doet alles in de tuin. Onze pup begint dat gedrag over te nemen en dat willen we nou juist niet,wij willen straks als het weer weer goed is lekker rustig in de tuin kunnen zitten en niet steeds de hond,vanwege onnodig blaffen,binnen moeten  houden.. Wie heeft er tips om hier goed en verantwoord mee om te gaan? Groetjes Miki
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in welke ras hebben jullie?
Wij hebben een kruising Labrador-Berner Sennen ofwel Boulabpup van 3 mnd oud..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Wij zij nieuw hier
Hoi Huub,welkom hier..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Puppy en vuurwerk?
Oh ja,zo'n dvd zou inderdaad wel een uitkomst zijn.. Zou het zinvol zijn om met de puppy-cursus trainer over vuurwerk te hebben en eventueel een trainig daarbij ?
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Puppy en vuurwerk?
Hoi bedankt voor de reacties.. Ik heb het gisteren heel kort geprobeerd via You tube,ze reageerde niet eens.. Vandaag weer (een ander stukje van een filmpje) maar daar reageerde ze wel op. Ze lag te slapen en ik met de laptop op schoot,ik heel zachtjes het filmpje aangezet (geluid was niet je-van-het) en toen keek ze me aan...niet terug gekeken...ze begon te draaien,lopen en piepen en toen heb ik hem weer uitgezet,nog steeds haar niet aankijkend. Toen het geluid uit was,ging ze weer rustig liggen en sliep verder..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in gucci van barbie
Huh 2 keer ?? Heb maar 1x geklikt.. Sorry..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in gucci van barbie
IK snap ook niet dat er niet wordt ingegrepen. Ik heb zo'n medelijden met dat hondje. Ook hoe ze reageren dat hij vlooien heeft, dat moet Jack maar oplossen want die heeft hem naar het hondenhotel gebracht! Wat mij betreftis Jack de enige die nog wat voor dat dier doet. Niemand in die hele familie snapt ook maar iets van honden. In en in triest. Jeetje denk ik dan... In mijn hoofd dreunt het k.nker Gucci nog na...hij wordt zo het balkon op gekiepert... Ik heb trouwens ook nog nooit gezien dat ze ermee gingen lopen,iemand van jullie wel? Laten ze aub een goed huisje vinden voor ze want ze zijn duidelijk niet in staat om dat beestje op te voeden..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in gucci van barbie
IK snap ook niet dat er niet wordt ingegrepen. Ik heb zo'n medelijden met dat hondje. Ook hoe ze reageren dat hij vlooien heeft, dat moet Jack maar oplossen want die heeft hem naar het hondenhotel gebracht! Wat mij betreftis Jack de enige die nog wat voor dat dier doet. Niemand in die hele familie snapt ook maar iets van honden. In en in triest. Jeetje denk ik dan... In mijn hoofd dreunt het k.nker Gucci nog na...hij wordt zo het balkon op gekiepert... Ik heb trouwens ook nog nooit gezien dat ze ermee gingen lopen,iemand van jullie wel? Laten ze aub een goed huisje vinden voor ze want ze zijn duidelijk niet in staat om dat beestje op te voeden..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Yourie, Lara en Tommie...alledrie gegaan op 8-10-2012
Slik,een dikke brok in mijn keel. Wat moet het nu stil zijn in huis en wat zullen jullie jullie 3 tal missen... Heel veel sterkte..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Puppy en vuurwerk?
Onze vorige hond was doodsbenauwd voor vuurwerk en nu we een puppy hebben ( is 12 weken) willen wij graag weten hoe we haar aan het vuurwerk kunnen laten wennen voordat het los barst. Ik weet we zijn een beetje vroeg maar misschien hebben we dan nog de tijd om haar er aan te laten wennen.. Tips zijn erg welkom..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Knuffel puppy
Bedankt voor jullie reacties.. Ze heeft hem zojuist weer uit de bench gehaald en speelt er heel ontroerend mee,ze houd hem zachtjes in haar bed,ligt op haar rug en kroelt er echt mee. @Duuk het is van het merk Petstages Dit is hem http://i1150.photobucket.com/albums/o619/christel2208/Ayla/knufayla_zpsce83d127.jpg Deze kan dus in de magnetron zodat hij warm is...kost (meende ik) 13 euro..
honden page profiel ·­»Miki«­··­»Miki«­· schreef in Knuffel puppy
Hoi, Wij hebben voor onze puppy (nu bijna 12 weken oud en sinds 7 weken bij ons) een knuffel met kauwstukjes en die in de magnetron kan voor de warmte gekocht. Dit hebben we gedaan voordat we haar ophaalden en het heeft tot nu toe steeds in de bench gelegen. Nu wilt ze sinds enkele dagen dat knuffeltje steeds mee nemen uit de bench. Ik heb alleen ergens gelezen dat dit niet mag maar klopt dit? Wie weet raad..mag onze pup dat knuffeltje uit de bench meenmenen naar de woonkamer of raden jullie dit af.. Groetjes Miki
 

Vrienden van angela

honden foto van ·­»Miki«­·

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^