HondenPage baasje haarlemse

Wat schreven de vrienden van haarlemse op het forum

honden page profiel HannaHanna schreef in Wie is bekend met stichting Freedom 4 strays
" Grappig.....je zegt:"zo belangrijk ben jij niet" Maar ondertussen weet je dus precies welk topic ik geopend heb  " Angélique, Willem & Wammes Aan de titel kon ik niet zien dat het van jouw was...staat er niet bij, heb ook niet geregeerd..jammer voor de mensen die de informatie kunnen gebruiken..lees gasten.   En Annie weet niet dat Leish door zandvliegen komen en jij ook niet?   Soory voor mijn beleerd zijn. Oeps schrijf fout sorry.    
honden page profiel HannaHanna schreef in Wie is bekend met stichting Freedom 4 strays
Ik ben Hannah niet....   Snelle reactie moet ik zeggen.
honden page profiel HannaHanna schreef in Wie is bekend met stichting Freedom 4 strays
Mag ik vragen waar jij en Annie mee bezig zijn?   In welk topic geef ik je een sneer op je vraag. Zet even de link erbij, je bent nl. niet zo belangrijk dus dat weet ik niet.   En de schrijf fout die je aanhaalt, heb ik eerder gelezen in een PB van je vriendin Annie. Als commentaar, toen ze niets zinnigs meer te zeggen had...goh toevallig.   En ook al een topic over leish? Goh je belangstelling is wel groot opeens, voor iemand die absoluut geen buitenlandse hond wil, vragen stelt, maar wel op de hoogte is hoe het werkt.    Ga niet langer door met z'n tweeën, het is me een ban waard nl.        
honden page profiel HannaHanna schreef in Wie is bekend met stichting Freedom 4 strays
Ja..jij vind zoveel, en ik ben even helemaal klaar met je.... Ben iets te belerend voor je.
honden page profiel HannaHanna schreef in Hondje weg doen?
" Medeleven zoeken omdat je in een soortgelijke situatie een hond moet wegdoen ?          " Anny en Lance  PFFF.....WAT EEN OPLUCHTING.
honden page profiel HannaHanna schreef in honden pension
Oke..ik lees mee, en wat de recht zaak ook voor uitspraak heeft, hoop ik dat ook te horen.   Verder volg ik het.
honden page profiel HannaHanna schreef in Hondje weg doen?
Ik heb toch echt gelezen, dat de situatie van TS ook ging veranderen.   Nooit gehoord dat ook al heb je een beslissing genomen, dat je dan tot het moment dat de hond werkelijk de deur uit gaat je twijfels, verdriet, schuld gevoel enz... mee spelen.   Ook al zal het om steun voor je bevestiging zijn. Ik begrijp best wel dat ook mensen heel verdrietig zijn wat er gebeurt, zeker nu in deze tijd, waar een heleboel situaties veranderen, waar niet alleen mens mmar zeker ook dier mee te maken heeft.   Ik was gisteren daardoor vol emotie. Maar ik blijf toch achter mijn mening staan wat ik schrijf, soms schrijf ik hem niet omdat er ook andere meningen staan. En dan hoop ik maar dat dit ook gelezen wordt, en meegenomen in de keuze.     Gister heb ik een hond weg gebracht, ja ik had mijn keuze gemaakt, het kon niet anders, dus hoefde ook geen bericht te schrijven. Ik heb voor het asiel staan janken...gelukkig hebben ze daar meer begrip, en had het gevoel niet meer te kunnen stoppen. Ik hoorde de hond blaffen, en kon pas weg gaan tot het moment dat hij stopte, later hoorde ik dat het vrij snel was.......   Ik heb nog nooit een hond bij een asiel afgeleverd, wel het verdriet van mensen gezien toen ik daar werkte.   Ik heb het nu gevoeld, ik zei later tegen mijn zoon je kan het vergelijken met de beslissing dat je een hond laat in slapen, maar je schuldgevoel is nog een stukje groter.   Moraal, wees ondanks je eigen frustratie en boosheid, toch iets milder.  
honden page profiel HannaHanna schreef in Hondje weg doen?
" TS reageert al niet meer.    Waarschijnlijk heeft ze inmiddels een huisje gevonden voor de Kees. Met onze toestemming uit huis geplaatst. Ik blijf het idioot vinden....dit soort topics.... Maar goed, het zal wel aan mij liggen.... Gezien de vele oneensen die ik krijgen mijn reacties.   Misschien kan ik op een dag net zoals jullie denken?? Hond is druk, hond moet weg.... Neeeeeeeee, zeker weten dat ik nooit zo ga denken..... Zal me benieuwen hoe lang de chi nog mag blijven....wat als deze zich gaat vervelen?? " Angélique, Willem & Wammes  Je kan alleen maar vanuit je eigen situatie reageren, en je eigen conclusies trekken, omdat iemand niet meer reageert. Ook al staat er waarschijnlijk bij, voor de beleefdheid.   Maar gelukkig lees ik ook mensen die een hele andere reactie geven, dus wat weet jij wat deze TS heeft beslist.    En je weet best wel wat ik met verdwijnen bedoel....
honden page profiel HannaHanna schreef in Ik daag de baasjes van HP uit mee te doen!
" Wauw! Echt heel knap!! al die trouwe geduldige honden met die oogjes vol verlangen naar lekkers, hihi Ik heb een zwak voor zulke honden, haha. ik heb net nog een foto buiten gemaakt en dit keer ging het wel wat moeilijker want ze wilde niet kijken, haha,  is ook wel lastig om 5 honden jou kant op te laten kijken op het zelfde moment dat je een foto maakt en dat terwijl er lekkers voor hun neus ligt, haha.   " Robin's dreamteam!  Wat knap!...ben al blij dat ze met z'n vijven bij elkaar kunnen eten, zonder elkaar aan te vallen. En als ik met de bakken loop dat ze rustig wachten tot de bak op hun plek staat.   Maar dit.....en niet alleen geduld maar ook gericht op de baas....op de foto onder dit bericht heel duidelijk te zien.   En dan al die uitdrukkingen op die koppies..   Diepe buiging voor de foto;s van honden en bazen die hier staan.
honden page profiel HannaHanna schreef in honden pension
" Waarom heb je een vergunning voor 90 honden nodig indien je er maar een "klein aantal in huislijk sfeer" opvangt " Xtine  Ik lees mee, en heb geen ervaring...maar dit vind ik een super, vraag.   Ben benieuwd wat het antwoord is.
honden page profiel HannaHanna schreef in Hondje weg doen?
Ik hoor hier gedrag therapeut.   Is het dan zeker dat het goed komt. Of blijf je doormodderen tot het einde, met alle gevolgen van dien.   Aan wie denken jullie eigenlijk..echt aan de hond.   Vind het niet zo heel raar dat mensen verdwijnen.
honden page profiel HannaHanna schreef in Hondje weg doen?
" Het klinkt alsof je alles geprobeerd hebt wat je kon verzinnen. Soms lopen dingen zo. Je gunt je Keesje het beste en je bent bereid om in te zien dat jij dat haar niet kunt bieden, nu. Daarmee bewijs je in ieder geval dat je superveel van haar houdt. Het vergt moed om te zeggen dat je zoveel van je hond houdt  dat je liever hebt dat zij gelukkig is in een ander mandje dan ongelukkig bij jou.   Als je afstand doet van je hondje, dan vind je haar geluk belangrijker dan jouw eigen ego. Dan ben je een goede baas, ook al is het niet wat je wilde. Bij een nieuwe baas krijgt ze een nieuw leven en een nieuwe kans. Wij hebben onze Benji geadopteerd uit het asiel en we zijn zielsgelukkigmet elkaar. Dat gun je jouw Keesje toch ook? "  6x oneens....voor mij een eens.  
honden page profiel HannaHanna schreef in Wie is bekend met stichting Freedom 4 strays
"   Gewoon voor mezelf. Maar maakt dat wat uit dan??  Ik bedoel.....is het gek als ik hier een vraag over stel?   Mijn kennis wil niet perse bij een stichting helpen. Ze zou hier voor gevraagd zijn. Of ze dit wel of niet gaat doen? Geen idee.... Bemoei ik me ook niet mee. Moet iedereen voor zichzelf uitmaken waar en/of je iets wil doen voor een stichting. " Angélique, Willem & Wammes  Is mijn vraag zo gek?   Ik zeg toch, als het voor je kennis is.....enz.   En omdat ik een eerlijk antwoord geef met een stukje informatie, krijg ik twee doggies? Kan ook een vergissing zijn, viel me alleen op.
honden page profiel HannaHanna schreef in Ontmoeting met de vossen.........sorry beetje veel foto's
Prachtig...en wat een ervaring ook voor de kinderen.   Ik ging ook vaak met mijn Pa op stap, door de duinen....het liefst 's morgens als het licht begon te worden. Ook vossen gezien...wat dat betreft wonen we een een mooie omgeving.  Je kunt er heerlijk struinen.      
honden page profiel HannaHanna schreef in Wie is bekend met stichting Freedom 4 strays
Zet je deze vraag hier neer voor je kennis, of voor jezelf om te weten wat en hoe die stichting is.   Begrijp het niet zo goed.   Als je kennis niet zeker is, raad ik haar aan om bij een stichting te gaan helpen die al stevig is in ervaring.......lees al heel lang zonder negatieve publiciteit. Die zijn er zeker.        
honden page profiel HannaHanna schreef in Hondje weg doen?
Ik wens je veel sterkte met wat je ook beslist.   Ik ga zo een afspraak maken om een hond, die ik meegenomen heb uit een bizarre situatie, vermagert, geen goed gedrag...enz. naar het asiel te brengen.   Deze hond, komt uit Spanje is geadopteerd als pup. Stichting is niet meer thuis, en ik kan het fysiek niet meer aan, hij is te sterk voor mij. Doordat ik hem meegenomen uit zijn situatie, is het mijn verantwoording. Wat er ook over je heen komt, denk altijd het eerste aan je hond.   Knopen doorhakken, niet twijfelen, dit gaat ten koste van je hond.   Sterkte met je verdriet. Ik weet wat je voelt.
honden page profiel HannaHanna schreef in Wie is bekend met stichting Freedom 4 strays
Ik ken wel de stichting Rescani waar ze mee samenwerken, af en toe, zoals ze zelf schrijven.   Ze zijn ook in Belgie actief.   En als is cuenca lees, wordt ik al achterdochtig......zeker naar rescani.   Erg veel ruzie, oneinigheid enz....binnen stichtingen, geeft o.a. nieuwe stichtingen. Spreek uit ervaring.
honden page profiel HannaHanna schreef in *UPDATE pag. 26* Dier proeven discussie topic !!PAS OP!! !!DIERENLEED..!!
Ik vraag me ook af waarom en met wat voor reden het is opgeschort:   De maatschappelijke onrust, Heeft het met de rugge graat van de Universiteit cq de wetenschapper{s} te maken. Zijn ze toch niet zo zorgvuldig geweest, met de gestelde eisen. En hebben ze dan gejokt.   Er moet toch een verklaring komen lijkt mij. 
honden page profiel HannaHanna schreef in *UPDATE pag. 26* Dier proeven discussie topic !!PAS OP!! !!DIERENLEED..!!
"  Dierproeven goed praten is wat anders dan eisen naar alternatieven, die er wel zijn. " Blaise  En juist dat gene is een stukje waar men niet over wilt praten, zie de tekst.    Dat is aan de universiteit, volgens de actievoerders.   En heb je de reacties gelezen die bij Piep staan over het onderwerp.  
honden page profiel HannaHanna schreef in *UPDATE pag. 26* Dier proeven discussie topic !!PAS OP!! !!DIERENLEED..!!
Dus de oplossing daarvoor is...labjes redden geen proefdieren meer?   Blijf toch liever bij de mogelijkheid om kritisch te zijn.   Oh..ja ik ben me ook BEWUST dat ik Hypocriet ben    
honden page profiel HannaHanna schreef in *UPDATE pag. 26* Dier proeven discussie topic !!PAS OP!! !!DIERENLEED..!!
" Geld Juud....en waardering voor leven. Sommige levens worden als niks gezien en anderen als alles. Armen en dieren mogen verekken en rijken....daar kan alles voor. " Blaise  
honden page profiel HannaHanna schreef in *UPDATE pag. 26* Dier proeven discussie topic !!PAS OP!! !!DIERENLEED..!!
"  Dus als je geld geeft moet je voor de rest je mond houden??? Eerste stap voor veranderingen is begrijpen wat er gaande is en niet "doneren" en klaar.   " Blaise  Waar zeg ik dat je je mond moet houden?       "Begrijp je niet en hoef het ook niet te begrijpen."?   Ik laat je verder met rust...
honden page profiel HannaHanna schreef in *UPDATE pag. 26* Dier proeven discussie topic !!PAS OP!! !!DIERENLEED..!!
" Geld Juud....en waardering voor leven. Sommige levens worden als niks gezien en anderen als alles. Armen en dieren mogen verekken en rijken....daar kan alles voor. " Blaise  Ik zeg dan,, doneer dan met geld de onderzoeken die er zijn naar alternatieve.   Dan besteed je je geld, wat er nu eenmaal is, aan de waardering van leven.    
honden page profiel HannaHanna schreef in *UPDATE pag. 26* Dier proeven discussie topic !!PAS OP!! !!DIERENLEED..!!
"  Nee. en dan vallen en blijven er toch slachtoffers vallen. je kan niet iets radicaal omzetten..dat heeft niets met accepteren te maken.    Dus geen hulp meer..laat ze maar creperen, want je houd een systeem in stand, of helpen en ook een systeem proberen om te zetten?   niet aanvallend bedoeld. " Hanna  En ik vind bij vele reacties, niet alleen bij deze actie, dat dit stukje vergeten wordt.   Maar respect dat je er wel over na denkt en er open voor staat!  
honden page profiel HannaHanna schreef in *UPDATE pag. 26* Dier proeven discussie topic !!PAS OP!! !!DIERENLEED..!!
" Hannah, er zijn gelukkig mensen die wel helpen. Ik doe ze niet tekort.....dat wordt gedaan door hoe het systeem werkt. Verandering breng je niet door je aan te passen aan wat is of het te accepteren! " Blaise  Nee. en dan vallen en blijven er toch slachtoffers vallen. je kan niet iets radicaal omzetten..dat heeft niets met accepteren te maken.    Dus geen hulp meer..laat ze maar creperen, want je houd een systeem in stand, of helpen en ook een systeem proberen om te zetten?   niet aanvallend bedoeld.
honden page profiel HannaHanna schreef in *UPDATE pag. 26* Dier proeven discussie topic !!PAS OP!! !!DIERENLEED..!!
Ik heb het toch op mijn facebook gezet, naar aanleiding van de reacties van mensen. Mijn open en eerlijke reactie naar Piep, wordt niet geplaatst, enkel kreten. Daarom heb ik dit gedaan, en piep ook een prive bericht gestuurd.   Bij reacties als...geen bucket ALS heeft al aandacht genoeg en er worden ook dierproeven gebruikt.     heb ik de suggestie gedaan om dan te doneren voor onderzoek naar alternatieve.   En wat je nu zegt Blaise, en niemand kijkt naar ze om, dan moet ik toch aan de doc. denken van die verpleger, de oproep van artsen zonder grenzen...we hebben mensen nodig....en al die mensen die daar hard werken...die doe je te kort. En er zijn al meerdere slachtoffers onder de verpleging gevallen dan dat er naar buiten kwam, hoorde ik. Cijfers niet onthouden..sorry.   Ik ben het daarom niet met je eens. Wat zou moeten..is niet, dus je moet op een andere manier naar dat moeten toe gaan. 
honden page profiel HannaHanna schreef in Wat voor uitdagingen geef jij je hond tijdens wandelingen?
Wandelen in het bos, waar ze los kunnen. En dan hebben ze mij niet nodig.   Loop ook soms met andere bekende op. Ze dagen mij uit om alert te blijven.   Ballen gooien doe ik alleen als ze zwemmen. In het bos achter een bal aan jagen...alle zes, worden ze hieper van.   Ze gaan hun eigen gang, soms met elkaar maar ook alleen...snuffelen, ontdekken enz. Ik doe wel eens een poging..verstoppen o.i.d., maar dat is even interresant, en dan gaan ze weer hun eigen gang.   Bij de pies en poep ronde, aan de riem, snuffelen, en doen wat de bedoeling is.     Voordeel van zes honden.
honden page profiel HannaHanna schreef in *UPDATE pag. 26* Dier proeven discussie topic !!PAS OP!! !!DIERENLEED..!!
En hoe denk je nu over die apen...... zijn ze al die mensenlevens waard. Heb je gisteren dat stukje in het nieuws gezien, die kleine pakketjes die werden begraven??   Dit is zo ingewikkeld.   Ik denk dat niemand op HP zegt : laat ze maar lekker klooien met dieren, maakt niks uit, het zijn maar dieren.   Het grijze gebied, daar gaat het om en hoe controleer je dat? Nou, volgens mij kan dat dan beter in "westerse landen" waar de wet- en regelgeving nog min of meer te handhaven is, of zulke dingen als deze petitie gewoon mogen en kunnen, dan het heel "correct" hier allemaal maar verbieden en ondertussen elders de ellende laten toenemen zo van   "dat is dan hun verantwoording"   Ingewikkeld verhaal, waarbij Wakkere Husky mooi omschrijft hoe makkelijk het "hypocriet" kan worden, hypocriet zijn, hoort niemand graag, ik geef zelf zo toe dat ik het ben, 2 maten meten is heel voor de hand liggend in deze.   Maar net als Hanna denk ik dan maar, ik kijk goed naar mijn eigen voetspoor, zonder dat ik nu denk dat ik het zo goed doe, ik neem een hond uit een onmogelijke situatie en ben blij dat ik hem een honds leven heb mogen bieden na de ellende die hem (zogenaamd heel regulier en aanvaart) is aangedaan. En ik kijk kritisch naar hoe ik leef en doe.   Maar ondertussen heb ik ook medicatie nodig, en het zal ongetwijfeld uitgetest zijn op dieren, maar ik zal er geen pil minder om slikken, want ik kan niet zonder..... " goja  ...dit moest effe.
honden page profiel HannaHanna schreef in Seizoenen topic. De Herfst met onze honden .
Van de Zomer naar de Herfst? Het begon met een zonnetje    Het begon te regenen  Schuilen onder bomen.  Het werd droog.  De zon!  Op de rustplaats.   Resultaat van een wandeling in de regen.   en toch...ik houd van de Herfst.
honden page profiel HannaHanna schreef in help mijn teefje denkt dat ze een reutje is???!!!
" Mijn teef Shiva nu 12 jaar, doet dit bij elke nieuwe viervoeter die hier binnen stapt.   Reu teef, maakt niet uit, ze moeten het ondergaan en dan is het goed.   Geen zorgen. " Hanna  Zelfs koeien doen dit......even een heel andere diersoort.
 

Vrienden van haarlemse

honden foto van Tanja&Bellahonden foto van Julie & Maksie!honden foto van Hannahonden foto van Lacerna & Milo

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^