HondenPage baasje Lies

Wat schreven de vrienden van Lies op het forum

honden page profiel LaurenceLaurence schreef in Hiep Hiep Hoera, Skippa 3 jaar
Harte gefeliciteerd!!!3 Jaar is een mooie leeftijd! Toevallig is Devlin vandaag ook jarig!!!! Hij is 1 jaar geworden!
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in Wandeling 2013
Lijkt me erg leuk! Wij wonen in Rotterdam, dus het ligt er wel aan waar het het is. Leuk idee, als het bij de Kijkduin is moet ik wel nog even mijn ouders overtuigen. :-)
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in welke ras hebben jullie?
Een border collie :)
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in poepen over lijn!
Hier gebeurt dat ook weleens... Moet hij poepen zit de lijn even niet goed en ja hoor, ;) . Ik zou je graag een tip willen geven alleen hier gebeurt dat ook.  Dus ik hoop dat er nog handige tips komen want wij zitten er ook mee d(^_^)b Succes!
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in Wat doet jullie hond op dit moment?
Devlin ligt in zijn bench te slapen.(-_-)zzz 
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in vermist murphy sinds 02-01
Gelukkig hij is gevonden!!!!d(^_^)b https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-snc6/276433_360240377406935_1986848256_q.jpgWaar is onze Murphy?3 minuten geleden murphy is terecht!!!!!!
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in hoe oud is je hond?
Devlin is net 6 maanden
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in Broodfok puppy gekocht, ervaringen kennel gezocht
Heey, Ik volg al een tijdje dit topic, en ik wou even zeggen dat ik het heel goed vinden dat jullie zo doorzetten om haar te redden! Ik ken namelijk mensen die ook een hondje bij een br**dfokker hadden gekocht en ze het opgaven en hem lieten inslapen ook al zij de dokter dat ze 25% kans hadden dat hij beter werd! Ik hoop dat het allemaal toch goed afloopt! Ik wens jullie heel veel sterkte en ik duim voor jullie dat ze goed opknapt! d(^_^)b  En wat een leuk koppie heeft ze toch !!! O-)
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in wie gaat deze winter in de sneeuw wandelen met zijne hond
Ik fietsten van ochtend door de sneeuw naar school, ja echt het sneeuwde!!! Het heeft hier minstens 1½ uur gesneeuwd !!! :D Helaas bleef het niet liggen & werd het water ]0
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in Hond gevonden in Zwolle!
Upje ':) Hopelijk vind ze gauw weer haar mand thuis, of anders een nieuw baasje
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in welke ras hebben jullie?
Een Border Collie reu van 5 maanden O-)
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in gewicht
Hier kan je de gewichen lezen van vele rassen, teef of reu: Gewichten Per Ras Zo te zien zit daar ook de Golden Retriever tussen, volgens mij is zij niet te dik, maar ik weet niet zo veel van Golden Retrievers af!   ik hoop dat je wat aan die site hebt! d(^_^)b
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in Bayley is vandaag 2 jaar ^^
Van 
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in Gewicht Border Collie
Wow dat is best ligt... Als ik het vergelijk met onze border...;)Devlin is een reu van 5 maanden en weegt 15 kilo, en is niet dik. (zijn laatst naar de DA gegaan en zij dat die prima gewicht had)
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in Broodfok puppy gekocht, ervaringen kennel gezocht
sfZsQU09cl4
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in Bench keuze
Wij hadden voor onze bc pup van 9 weken een bench van XL 109 x B 69 x H 75 cm. Die viel ook groot dus hebben we er tijdelijk een plank in gezet om hem te verkleinen. Nu is hij 5 maanden en heeft hij de hele bench waar hij helemaal lang uit kan liggen. Valt wel groot maar is heel goed en zijn er erg te vrede mee. Dus ik zou kiezen al ik jou was tussen L & XL.  Succes! :)
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in Pup Help!
Voor onze border (nu 5 maanden) hebben we maat XL : L 109, B 69 , H 75 cm. Die valt wel wat groot, dus ik zou wel voor de L gaan :) Wij zijn zelf niet eerst met een kleine begonnen, wij hebben de bench in het begin een stuk afgeslopen met plank daar tussen. Nu heeft hij de hele bench waar die zich helemaal in uitkan strekken. Speelgoed : Rubberen bot, kong (?), balletjes. Succes! Hier zit ie in z'n bench: /foto/foto/256276.jpg
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in Pittah Maxi brokken
heey, wij gebruiken dit voer niet, maar ik heb hier wel een review van iemand die er ervaringen mee hebben (ga ik van uit)  Reviews van de Pittah maxi compleet 17,5kg http://www.prijsvergelijk.nl/images/icons/review7.gifBeoordeling door Ria Bruins op 25-10-2012Ik ben uiterst tevreden met pittah hondervoer, Ze krijgen er een gezonde en dikke vacht van. Ik gebruik het al 30 jaar voor mijn honden. Wel jammer dat ze nu alleen nog de brokken hebben want als afwisseling diner te gebruiken is ideaal. Een aanrader, uw hond zal u dankbaar zijn. http://www.prijsvergelijk.nl/images/but_review.png Site : http://www.prijsvergelijk.nl/dierenvoeding/honden-dierenvoeding/pittah-maxi-compleet-17-5kg.html
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in mijn eerste puppy
Ik bedoel,over twee beurten verdelen maar dezelfde portie houden als dat je in één keer zou geven ( klinkt inderdaad ingewikkeld ;-) ) Ik heb dit even voor je gekopieerd van deze site : http://www.dierenkliniekhulst.nl/?pagina=voedinghond om te laten zien hoe vaak een pup per dag eten moet krijgen ':);  Honden krijgen een aantal keren per dag te eten, afhankelijk van de levensfase waarin de hond zich bevindt. Jonge dieren (pups) dienen 4x per dag gevoed te worden tot 12 weken. Honden in de juveniele fase (3 tot 8 maanden) krijgen 3x per dag te eten en volwassen honden bij voorkeur 2x per dag (zeker bij grote rassen i.v.m. maagtorsie) of eventueel 1x per dag. Geef uw hond steeds een maaltijdvoeding, dit wil zeggen een steeds afgewogen hoeveelheid voeding. Laat de voeding 10 minuten staan en neem de bak dan weg. Zorg dat er constant vers drinkwater ter beschikking staat. En geef de juiste hoeveelheid voeding, afhankelijk van lichaamsgewicht en leeftijd van de hond.
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in wie gaat deze winter in de sneeuw wandelen met zijne hond
Wij!!! We zijn stapelgek op sneeuw  d(^_^)b  Lizzie heeft geen jasje nodig, die heeft al een dikke bontjas  ;-)   Hier een paar foto's van onze sneeuwpret vorig jaar hier in de polder: http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/418174_10150570869469576_70253294_n.jpg http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421501_10150555089209576_1152129060_n.jpg http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/429348_10150555091434576_1677328208_n.jpg http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/422097_10150555090659576_739636872_n.jpg http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/423635_10150553095594576_619313192_n.jpg http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/428618_10150555090319576_554621176_n.jpg http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/425466_10150555091614576_1016235853_n.jpg Aggghhhh wat een leuke foto's allemaal!! 
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in wie gaat deze winter in de sneeuw wandelen met zijne hond
Ik ben ook benieuw hoe Devlin zal reageren op sneeuw. Wordt ook zijn 1e keer ;)
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in Vertel eens (kleuren)
Ik vind zelf zwart-wit het mooist & zou ik ook het snelst kiezen. :-) ook al vind ik andere kleuren de laatste tijd ook heel leuk
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in Woww dit filmpje moet je zien :D
Super knap! En die achteruit salto : Wowww!!! d(^_^)b
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in mijn eerste puppy
Jammer dat mensen niet zien, dat het geluk hebben als een pup niet piept, de eerste nachten als hij alleen gelaten in een nieuwe omgeving is, alleen het geluk voor hun is, en zeker niet een geluk voor de pup is. Een overdreven reactie lijkt het me niet, zeker niet als ik alle topics lees, waarin mensen veel problemen hebben met hun pups. Dus je bedoelt dat mijn pup helemaal niet gelukkig is de eerste nacht toen hij bij ons kwam en niet 1 keer gejankt of geblaft heeft. Nee tuurlijk was de 1e dag weg van zijn ouders en van zijn broertjes en zusjes niet leuk. Maar dacht je dan dat een pup super blij is om weg te gaan? Het betekend echt niet dat als jij 1 keer hem bent komen sussen dat hij dan ineens helemaal gelukkig is en alles van voor de eerste nacht is vergeten dat je meteen een band hebt? Ik ben namelijk de volgende dag om 7:00 naar beneden gekomen en hebben samen leuk gespeeld en geknuffeld. Zo maak je ook gewoon een band en is het niet meteen de grootste zaak  om die nachten naar benden te komen als hij even ongelukkig is.  Dit is mijn mening.  Mijn hond heeft nooit, ja nooit gejankt of geblaft midden in de nacht,s'ochtens of s'avonds, dus ik kan het misschien mis hebben omdat ik niet weet hoe dat met andere honden gaat die wel blaffen of janken. Ik weet gewoon dat ik een goeie band met mijn hond opbouw zonder de 1e paar nachten naar beneden te zijn gekomen.
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in mijn eerste puppy
Wat leuk dat jullie een pup krijgen! Ik heb er in de zomer vakantie ook een pup gekregen omdat ik zo graag een hond wou!! Ik had toen ook 2 weken vrij, en heb hem veel geleren. Alleen blijven ging goed. Je moet het opbouwen. Steeds iets langer weg. Hoor je hem janken als je even weg bent, kom dat niet terug! Anders leert je pup aan dat als hij blaft/jankt/ect. jij terug komt en je voor de rest van je leven opgescheept zit met een jankende of blaffende hond als je weg ben.]0 Ik had ook 2 weken de tijd om hem te leren alleen te blijven. Ik lees van veel mensen dat dat best kort is maar dat valt reuze mee! (lig wel aan hond) Devlin leerde het best snel. Onze pup van 5 maanden blijft nu door de weeks als ik naar school moet en mijn ouders moeten werken alleen thuis in zijn bench. Van 8:45 tot 14:30.  En meestal is er iemand van ons die hem rond 12:00 nog even zijn plasje laat doen!O-)   Ik wensen je veel plezier en succes! (goed dat je ook aan puppycurcus doet! Doen wij ook ) /foto/foto/254398.jpg ook groetjes van Devlin
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in gewicht pup 7 maanden
Wat voor ras is het? Onze border van 5 maanden weegt trouwens 16 kilo ;)
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in Welk ras is 'geschikt' voor een beginnersbaasje?
Labrador of Golden Retriever zijn hele lieve en sociale honden. Goeie, lieve & leuke beginners honden die makkelijk te trainen zijn. (ligt natuurlijk wel aan karakter O-)) Maar je kan natuurlijk ook nog een kijkje nemen in een asiel? Daar wachten ook vele honden een fijn huisje! :D Zie: http://www.dierenasiels.com/ http://www.degoldenretriever.com/golden-retriever-karakter/ http://bruinelabrador.com/bruine-labrador/karakter-labrador/ Succes met het kiezen van de juiste & bij jullie passende hond! d(^_^)b
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in welke kerstfoto? jullie hulp nodig!
Agghhh wat een leuke foto's zijn het geworden!!
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in Fotoshoot Kaylin en Kyra
Bedankt allemaal! @Nicole, het kostte even een aanloopje en wat moed van mijn held op sokken, maar toch ging ze vrij ontspannen op de tafel zitten! haha :-D @Silleke Petilleke, die snuffel is echt erg leuk geworden, zeker met die rood-getinte vacht, gele bladeren en zonnetje! Het hele plaatje klopt gewoon d(^_^)b Wouw ja inderdaad de kleuren zijn echt prachtig geworden!! Krijg meteen een lekker herfst gevoel van binnen!!! ;)
honden page profiel LaurenceLaurence schreef in Fotoshoot Kaylin en Kyra
Wouw wat een prachtige foto's!!!! Echt super mooi en leuk geworden!! 
 

Vrienden van Lies

honden foto van Laurence

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^