HondenPage baasje Aurelia

Wat schreven de vrienden van Aurelia op het forum

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Beer- brandwonden door warmtemat dierenarts -update 5 juli
" Je mag best een beetje erom heen met te tondeuse. Hebben hier ook een korthaar gehad met dikke allergie en de nodige hotspots. Ik ben niet zo van de honingzalf, calendula is minder vet en je kunt het dunner verdelen maar niemand wil mijn ervaring horen hihi " Anouk van Botty Het is toch ook niet jouw huid waar die honingzalf opgesmeert wordt?    Het ziet er echt geweldig uit Hannah! Ik blijf het zeggen, het is onbegrijpelijk dat zo'n wond zo snel en goed geneest. Door jouw goede zorgen én de honingzalf! 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Welk hondenras is geschikt voor ons?
" @pascale.. Nee hoor echt niet op mijn tenen getrapt... Maar als hier een Labradoodle ter sprake komt is er altijd commentaar. Maar ik en vele met mij genieten onwijs veel van...   " to En dat is het belangrijkste, dat je van je hond geniet. Neemt echter niet weg dat mensen niet gewaarschuwd moeten blijven worden. En goed lezen. Ik duidelijk dat er weinig verantwoordelijke fokkers zijn, en met name bij de Pomsky. En daar is geen woord van gelogen.  
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Welk hondenras is geschikt voor ons?
. Bovendien is het weinig speuren met hun, daar worden ze simpelweg niet voor opgevoed  Anouk van Botty Dus jij denkt dat een labrador, werklijn of niet, er niet voor gemaakt is om te speuren? Denk jij dat het doodgeschoten wild door de jager eerst voor de neus van de hond gaat liggen? Ze zullen het wild écht wel eerst zelf moeten gaan zoeken, alvorens ze kunnen apporteren (retrieven)    Daarbij is elke hond een beginnershond als je hart bij dat ras ligt. Een Labrador is een prima keuze. Uiteraard zijn hebben ze, zoals elk ras, een consequente opvoeding nodig, ze worden natuurlijk niet opgevoed en onder appél geboren. Maar het is een ras dat erg vergevingsgezind is, wat m.i een héél fijne en belangrijke eigenschap is voor nieuwe hondenbazen, ze leren snel en graag, hebben een goede off switch mits dit is aangeleerd, zijn sociaal naar andere mensen en dieren (ze zijn er voor gefokt met meerdere honden samen te werken, ze moeten dus wel sociaal zijn, tenzij je deze bij een slechte fokker vandaan haalt) en het zijn heel makkelijke honden in de omgang. 
honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasje schreef in Echo 1 pup
Het hangt voor mij af van de dierenarts die de echo gedaan heeft of ik deze ook als betrouwbaar zou zien. In Breda zit bijvoorbeeld een dierenarts die erg goed is in het doen van echo's, maar ook in Eersel. Je weet dat je teefje zeer waarschijnlijk een klein nest verwacht, dus ik zou haar goed in de gaten houden en op tijd aan de bel trekken bij de dierenarts. Heb je een andere fokker die in de buurt woont en bij twijfel langs kan komen?
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Welk hondenras is geschikt voor ons?
gelukkig ik dacht al waar blijven ze met het commentaar op de Labradoodle... Neem dan de Autralian Labradoodle en zoek een verantwoorde fokker en ja die zijn er echt!!!   Zijn echt onwijs leuke honden, goed trainbaar, luisteren goed, zijn er in de medium maat, houden van wandelen, en zijn lief met kinderen. (stel je hebt neefjes en nichtjes) En echte knuffel honden. Voor geen goud voor mij te missen. " to Gelukkig, ik dacht al, waar blijft diegene die héél snel op haar teentjes getrapt is. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Tips?
Een hond doet niet iets 'uit het niks'. Je geeft zelf aan dat hij naam mensen blaft, dus dat is de reden.    Probeer veel aandacht en afleidings oefeningen te doen. Elke keer wanneer je iemand tegen komt kun je wat voer op de grond gooien, of de hond vragen naar jou te kijken en dit te belonen. Hij moet weten dat het bij jou te doen is, en niet bij de personen in de buurt.    Bij het trekken naar andere honden is het belangrijk jouw hond andere dingen te leren negeren. Zodra je een hond ziet, probeer je de afstand zo groot mogelijk te maken en beloon je hem wanneer hij zijn aandacht bij jou heeft. Laat hem voorlopig ook niet snuffelen aan andere honden, aangezien je dan weer bij stap 1 kan beginnen.
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Puppy Boyd (en Fudge)wanneer starten met alleen zijn?
" In principe heb je zeker een punt, als Boyd de enige hond zou zijn. Echter,we hebben Buddy nog,een 11 jarige hond die niet enorm gecharmeerd is van Boyd. Aangezien Buddy prima alleen kan zijn, maar dan niet opgesloten, moet Boyd straks in een groot afgezet stuk van de woonkamer. Op die manier wordt het toch al gauw een ‘ding’ zeg maar. Zou ik dat dan vast kunnen oefenen als ik gewoon binnen ben en van daaruit opbouwen? " annette & de boefjes Ja absoluut. Vanuit binnen oefenen is juist de beste en eerste stap. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Puppy Boyd (en Fudge)wanneer starten met alleen zijn?
Ik zie dit topic nu pas! Wat een knappe mannetjes!    Over het alleen zijn, als er geen haast bij zit zou ik er geen dingen van maken. Persoonlijk heb ik altijd het idee dat als er echt druk op wordt gelet en er bewust mee getraind wordt, honden het als een 'ding' gaan zien en er dan moeite mee hebben.    In principe ben je  wat aan het oefenen als hij kan blijven liggen terwijl jij weg loopt. Dit is al stap 1. Wat als jij even naar boven of buiten loopt? Ook dan ben je in principe aan het oefenen op het alleen leren zijn. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Welk hondenras is geschikt voor ons?
Leuk dat jullie je goed aan het verdiepen zijn in een geschikt ras.  Ik denk in principe dat elk ras dat hierboven genoemd is zou kunnen, let wel dat Duitse herders echte wakers zijn en dus sneller zullen aanslaan bij geluid. Wellicht iets om over na te denken als je veel buren hebt.    Ik zou persoonlijk weg blijven van de Pomsky en Labradoodle. Dit zijn kruisingen waarvan er maar héél weinig verantwoordelijke fokkers te vinden zijn, met name de Pomsky. Ze kosten ontzettend veel geld en er wordt vaak niet getest op erfelijke afwijkingen of gefokt op karakter. Je weet dus simpelweg niet wat je in huis haalt.    Ik denk dat een Labrador en Golden retriever zeker geschikt zullen zijn, zeker als je ze tijdens de wandelingen nog wat taakjes laat uitvoeren zoals kleine apportjes spoortjes uitlopen. Ik zou dus inderdaad in de retriever sector gaan kijken. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Welke brok krijgt jouw hond en waarom?!
" Ik geef nog steeds hetzelfde als de fokker aan mijn 15 weken oude pup. 's Morgens vers vlees (puppymix compleet van degomeat) en de rest van de dag Eukanuba brokken. Pup eet veel liever het vers vlees, de brokken maak ik aantrekkelijker door ze vaak in een beloningsbal of snuffelmat te verstoppen.Daar speelt ze graag mee. Ik wil eigenlijk al een tijdje met echte clickertraining beginnen en brokken dan enkel met de hand geven, maar door dat vers vlees te geven 's morgens gaat dat moeilijker, want die brokken zijn daarna niet aantrekkelijk genoeg om mijn vuist met brokje daarvoor overal te gaan volgen...   Geven jullie supplementen, zalmolie ofzo die jullie over de brokken sprenkelen? Ik voorlopig niet, maar ik twijfel of ik dat niet beter zou doen. Vergat er laatst met de dierenarts over te spreken. " Marie Als je al brokken geeft, zou ik zeker geen supplementen bijvoeren. Zalmolie zou kunnen, maar er zijn maar weinig varianten. De meeste olies zijn hun voedingswaarde al verloren tijdens het verlaten van de fabriek, dan zou ik eerder voor Omega3 capsules gaan. Ben je er wel van bewust van overdosering van supplementen zeker bestaat. Zit er al zalmolie in de brok, geef niks bij, en ga niet beginnen met andere supplementen zoals kelp, magnesium etc etc zonder dat er daadwerkelijk is vastgesteld dat je hond hier een tekort aan heeft.    Ik zie de laatste tijd veel mensen een hoop supplementen bijvoeren, t lijkt haast wel een hype, en vaak gebeurd dit nog bovenop de brok. In een goede brok zit alles wat de hond nodig heeft dus supplementen bijvoeren doet in zo'n geval vaak meer kwaad dan goed.    Wat je wel kan doen is er eens in de week een visje bij geven. Bijvoorbeeld sardines, tonijn, haring etc (t liefst vers, en anders op waterbasis) ook hier zit al omega3 in wat goed is voor de vacht.    Ik geef zelf wel supplementen (spierondersteuner, magnesium na het sporten, Glucosamine voor mijn hond met artrose, Omega3 tabletten (krill of sardine waarvan de werking daadwerkelijk bewezen is), Ijslands zeewier en groenlipmossel. Ik geef dit omdat ik zelf de maaltijden van mijn honden samenstel en hier dus geen enkele toevoeging in zit. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Welke brok krijgt jouw hond en waarom?!
" De term vers vlees kan op meerdere soorten “vers” duiden. Het kan kort na de slacht rauw en onverwerkt aangeleverd worden, maar het mag volgens een fabrikant ook vers heten na pasteurisatie en eventueel het onttrekken van vetten. Het heet dan vers omdat het niet gedroogd is, maar het is wel bewerkt.   https://www.voerwijzer.com/veelgestelde-vragen-over-brokken/ " Kimeta Ik zie in de link die je stuurde nergens staan dat er vers vlees in brokken verwerkt zit. Uiteraard kán het vers zijn tijdens het proces van het maken van de brok. Maar zodra het bewerkt wordt, is het niet rauw / vers meer. Hetzelfde van boontjes uit een potje geen verse boontjes meer zijn, maar wel ooit zijn geweest. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Welke brok krijgt jouw hond en waarom?!
Wanneer iets is bewerkt, mag het geen vers meer genoemd worden. Zelfs de gestoomde kvv worsten zijn niet vers meer / rauw meer.    Ik voer 100% vers, maar wanneer ik op reis ben krijgen mijn honden de geperste brokken van Darf Vol. Dit is een brok met een hoog vlees percentage waar mijn honden het heel goed op doen.    Ik vind ook de brokken van Purizon, Farmina, Essential Foods, Acana en Wolf of Wilderniss erg goed, maar mijn honden deden het het beste op Darf. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote TROTS/BLIJ Zijn Topic
Trots op Willow die vanmorgen voor het eerst een spoor die iemand anders heeft gelegd heeft uitgelopen, met vreemde voorwerpen. 900 meter in totaal, een U vorm van 3 x 300 meter. Elk voorwerp heeft ze netjes verwezen.    Nu is ze bek af voor de rest van de dag. Zelfs van 10 kilometer rennen naast de fiets, is ze minder moe dan na 10 minuten speuren. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Hoe oud is jouw hond en wat doe je om hem / haar fit te houden?!
Hier 2 honden en beide durf ik behoorlijk fit te noemen.    De oudste hond is 9 jaar. Met haar fiets of hardloop ik 2 a 3 keer in de week 5 a 10 kilometer, en wandelen we dagelijks 2 tot 3 uur op een dag. Af en toe wat gooien met een bal of speeltje vindt ze ook erg leuk. Ze is dan wel een 'senior', zo zie, en behandel ik haar niet, daar is ze nog veel te fit voor.    De jongste is bijna 3. Met haar train ik 3 a 4 keer in de week IGP, waar we werken aan appél en bijt en protectie werk. Zij rent 2 a 3 keer in de week mee naast de fiets (tussen de 10 en 15 km) en gaat ook mee hardlopen. Met het warme weer uiteraard minder. Ook zij loopt 2 a 3 uur op een dag, en daarbuiten laat ik haar rennen achter ballen en frisbee's aan. Vooral frisbee vindt ze erg leuk, springt hoog om ze te vangen.    Daarbuiten doen we nog leuke dingen zoals suppen en Balans en Coördinatie oefeningen. Beide honden gaan ook 1 a 2 keer per week mee speuren.    Wanneer we aan het reizen zijn (vorig jaar 2 maanden door Noorwegen en Zweden gereisd bijvoorbeeld) lopen ze met gemak 8 tot 10 uur door de bergen.    Buiten de beweging die ze krijgen, speelt voeding een grote rol in het slank / fit houden. Ze eten 100% vers, en krijgen barf maaltijden inclusief hele prooidieren, die ik zelf prep voor ze.     
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Beer- brandwonden door warmtemat dierenarts -update 5 juli
" Het klinkt gewoon echt niet logisch dat bij een wortelkanaalbehandeling? Beer lang genoeg op een mat heeft gelegen om 3egraads brandwonden te kunnen veroorzaken of hypothermie kan krijgen. Er wordt bovendien zelden gebruik gemaakt van 40c temperatuur. Op die hoogte is het al een uitzonderlijke situatie.  Als de mat een storing had gehad veroorzaakt dat piekstroom, waren de stoppen eruit geslagen.   Dan als alles dan wel zo is? Vind ik dit geen menselijk foutje meer. Dit had je kunnen voelen op zo een korte duur, bovendien wordt er geacht de dieren te draaien. Dan is er dus onvoldoende nazorg geweest. Dus ik? Had persoonlijk verhaal gaan halen maar ieder moet voor zich weten wat ie daarin beslist. " Anouk van Botty Ik haak hier even op in Anouk. Jij weet duidelijk niet waar je over praat. Dit is zéker mogelijk. Ik werk als verzorgende IGer in de wijkzorg en toevallig had ik een tijd geleden een cliënt in zorg. Een meisje van 16, dat ernstige brandwonden had opgelopen als gevolg van een lach gas tank tussen haar benen. Maar liefst 20 minuten in de auto met de tank tussen haar benen geklemd. Die avond voelde ze hier niets van. De ochtend daar na was het wat rood, de dag daarna was haar been bedekt met grote blaren, en toen die weg waren bleek er een 3e graads brandwond onder te zitten. Aan beide benen, van bijna 1.5 cm diep. Die wonden hebben wij weken behandeld en nu gaat het weer goed. Maar door ronduit te zeggen dat dit niet mogelijk is, is erg foute info. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Een mijlpaal....
Gefeliciteerd! Prachtige leeftijd 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Reu, teef of maakt het echt niet uit ?
" Aan het gerimpelde uiterlijk zal het in ons geval niet liggen (geen overmatige rimpels hier). Wel aan het onverantwoordelijke gedrag van hondeneigenaren die hun nerveuze, intolerante naar andere honden of gewoonweg agressieve honden laten loslopen waar het helemaal niet mag. Want "het is een brave" en "hij doet niks".    " Roy † & Oscar Dit is weer een andere discussie haha. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Reu, teef of maakt het echt niet uit ?
" Ben ik niet met je eens hoor. Mijn Aussies reageren juist enorm op de oertypes. Husky’s, Malamutes en Akita’s vinden ze eigenlijk altijd stom, puur door het uiterlijk. Heel onterecht vaak trouwens. Maar dat zijn juist de rassen waar weinig aan geprutst is. Het heeft heel erg met de houding van de kop, oren en staart te maken. Border Collies vinden ze ook vaak stom. Ze reageren enorm op het staren en de lage kop. Ook een hond waarbij het uiterlijk niet heel anders is, ze lijken er zelfs op. Franse Bull en Peruaanse naakthond gaat hier dan weer prima. En Stafford’s reageren ze nauwelijks op. Natuurlijk zijn er honden die minder goed signalen afgeven. Maar hier wordt dat dus vooral gezien als geen signaal dus ok.  " Klara Oh ja absoluut. Die van mij ook hoor. Dat sluipen van die bordercollies moeten die van mij niks van hebben haha, evenals vele herdersoorten. Ik doel vooral op signalen die gegeven worden / een gebrek daar aan. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Reu, teef of maakt het echt niet uit ?
" Bedankt voor je reactie! Ik hou hem sowieso op afstand van andere honden (reuen en teven) want sommige honden kunnen heel agressief op een shar-pei reageren. En alhoewel moet er normaal gezien een 'universele' hondentaal bestaan, merk ik dat de reacties op mijn hond heel rasgebonden zijn (dit is nu mijn subjectieve ervaring). Daarom lopen wij sommige rassen zelfs niet in een boog om heen, maar het liefst 2 straten verder. Terwijl dat de andere rassen blijkbaar niks van de "agressieve" shar-pei's uitstraling merken en willen onmiddellijk vriendjes worden.  Een echte uitdaging met mijn pup is dat hij IEDEREEN leuk vindt. Daar heb ik eerlijk gezegd niet op gerekend. Mijn oudere hond was enorm zachtaardig maar afstandelijk naar onbekende mensen en toonde geen interesse in andere honden wat uiteraard heel gemakkelijk was..     " Roy † & Oscar Een 'universele' hondentaal bestaat zeer zeker. Helaas zijn bepaalde rassen dusdanig 'verminkt' (laat ik het zo maar even noemen) door de mens en gefokt op extreme uiterlijkheden, dat signalen aflezen van dergelijke rassen vrijwel onmogelijk is.    Mijn honden kunnen heel prima andere honden negeren, maar zijn echt heen reactief bij het zien van extreme brachycephale hondenrassen zoals de mopshond of Franse bulldog.    Mijn buurvrouw had een sharpei, met een hoop rimpels, die konden ze negeren maar er hing absoluut spanning om hen heen. In de buurt woont een sharpei die echt nog zo is zoals hij hoort. Weinig tot geen rimpels, en de fokker heeft deze echt gefokt op gezondheid en wil zo ver mogelijk wegblijven van het extreme uiterlijk. Op deze sharpei reageren mijn honden dan ook totaal niet. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Reu, teef of maakt het echt niet uit ?
" FF of topic? Staffords zijn heel vriendelijk en sociaal maar dat moet je ze wel leren. Het zit er niet in als je het aan natuurlijk gedrag overlaat. Dat zie ik persoonlijk inmiddels vele malen met verschillende rassen gebeuren en daar komt geen dominantie training in te pas. Geschiedenis zegt dat de hond met ons wil werken omdat we een gemakkelijke voedselbron zijn en ook nog sociale wezens.   On topic? Als je wilt fokken? Waarom heeft een teef voorkeur? " Anouk van Botty Gadver. Heb je haar ook weer. 
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Reu, teef of maakt het echt niet uit ?
Ik vind reu en teef allebei fijn  op mijn werk hebben we 2 reu en 2 teef en ik heb bij mijn vader en zijn vriendin 2 teefjes Ik merk geen Verschil 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Reu, teef of maakt het echt niet uit ?
Mijn voorkeur gaat uit naar teven. Ik heb ook altijd een klik met teven en bijna nooit met reuen. Ik heb een tijd in het pension gewerkt en als ik dan buiten op het veld stond waren het de teven waar ik meer klik mee had zonder dat het geslacht nog te zien was.    Reuen zijn over het algemeen stabieler. Je weet wat je aan ze hebt en ze zijn voorspelbaar. Teven zijn wispelturig en hebben last van moodswings (zelfde als bij vrouwen). Ik merk aan die van mij dat ze de ene keer een bepaald iets heel leuk vinden, de dag daar na niet meer. Hetzelfde met honden. Dan kunnen ze weer goed met een bepaalde hond overweg, de dag er na willen ze die hond niet in hun buurt hebben.   Wat sporten betreft, merk ik toch dat de reuen fijner zijn. Het is niet zonder reden dat de meeste mensen een reu als sporthond hebben, en ik merk met mijn teef dat ze rondom haar loopsheid en schijnzwangerschap minder presteert, wat soms wel eens frustrerend kan zijn als het net samenvalt met een examen.    Ook gaan 2 reuen in 1 huis vaak beter dan 2 teven. Als reuen met elkaar vechten kan dat er even hard aan toe gaan, een tijdje later zijn het vaak weer vriendjes. Teven kunnen echt haat gaan ontwikkelen naar elkaar. Ik heb 3 teven in huis wonen waarvan er 2 pertinent niet bij elkaar kunnen. Er wordt sporadisch wel eens gevochten en dit is écht geen pretje en gaat er heftig aan toe. Ik haal liever 2 reuen uit elkaar in een gevecht, dan 2 teven.   Ik heb nog nooit een reu gehad, maar voor nu blijft mijn voorkeur een teef. Mocht mijn oudste hond ooit overlijden en ik er een 2e hond bij neem, is de kans er echter wel dat het een reu moet zijn ivm mijn jongste teef die niet altijd lekker met andere teven gaat. Dit is gelukkig nog lang niet aan de orde. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Heeft iemand ervaring met marcoskennel in uden
" Als het niet jouw gewoonte is om willekeurige fokkers te bellen waar je geen pup gaat kopen, dan hoef je ook geen willekeurige fokkers waar je geen pup gaat kopen zwart te maken. Smaad heet dat.  De ouders zijn gezond en dit hebben mijn ouders als bewijs gezien toen zij de pup gingen bekijken om haar evt te reserveren. Ben blij dat ik mijn zegje hier in dit topic gedaan heb zodat mensen een ervaring lezen van iemand die er daadwerkelijk een pup vandaan heeft gehaald en dus de feiten kent. " nathalie Maar Natalie, elke pup krijgt een gezondheidsverklaring van de dierenarts. Dit gaat dan over de standaard check. Is het gebit schoon, klopt het hart goed, zijn de oren schoon, het tandvlees mooi roze. Dit zegt niks, maar dan ook werkelijk niks over de erfelijke afwijkingen die zo'n hond bij zich kan dragen.    Een goede verantwoorde fokker kan aantonen, wil zelfs graag aantonen, dat de hond waar mee gefokt wordt vrij is van erfelijke aandoeningen / afwijkingen. Ik zie dat op de website van jouw geliefde fokker niet staan.    Verder lijkt deze fokker echt alleen te fokken om het fokken ipv verbetering van deze kruising. Hij heeft letterlijk het ene nest na het andere en er zijn áltijd pups aanwezig. Dit valt gewoon niet goed te praten. En dan meermaals het woord 'erkende' fokker gebruiken. Bij wie is hij erkend dan? Dit is een typische broodfokterm.    Heel fijn dat jouw hondje gezond is. Ik hoop dat het zo blijft. Maar dat die van jouw tot op heden gezond is, betekend niet dat andere mensen niet gewaarschuwd mogen worden en onwetend op deze manier de broodfok steunen. Jij ook. Ik zou dit niet op mijn geweten kunnen hebben. 
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Geef een complimentje aan de persoon boven je
Kimeta Wat heb je een mooi foto en wat heb je mooi honden 
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Liz laatste nest -> geboren
" Dat weten we nog niet  " de stippelbende Ik zou hem houden hij is echt mooi 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Dag lieve Amélie,dag grote knuffelbeer...
Heel veel sterkte! 
honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy schreef in Dag lieve Amélie,dag grote knuffelbeer...
Heel erg veel sterkte de komende tijd 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Artrose jonge hond, voeding en andere?
Ik zou uitkijken met zomaar supplementen toevoegen. Groenlipmossel zit namelijk al in verschillende brokken verwerkt, en een teveel aan is ook niet goed, alles behalve zelfs. Goed nakijken dus wat al in de brokken zit!    Mijn hond krijgt voor haar artrose Glucosamine Extra van Puur. Ook is er van puur de Arthro-Complex, waar ik ook veel goede dingen over heb gehoord.    Groenlipmossel krijgen mijn beide honden, maar ik voer barf en ben er dus zeker van dat ze hier geen teveel aan krijgen. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Schuldgevoel over pup?
Hoe oud zijn die pups nu? Want als de fokker nu al spreekt over de perfecte match, zullen ze toch minstens al 6.5 / 7weken zijn? Daar voor valt er nog niet zo gek veel van te zeggen. Ben je al eens bij dit nest wezen kijken of moet je ze nog voor het eerst zien? 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in HondenNamenTopic
Dubbel
 

Vrienden van Aurelia

honden foto van judithhonden foto van Simone & Noahhonden foto van Paco, Zara, Saltarin, Sam,Muis,Vera, Papadopoulos en ????(Terra+, Dinky+)    honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van Simone, Cody en Flynnhonden foto van chrishonden foto van Yasmine, Perdie & Orgahonden foto van Love is a four-legged wordhonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Het Gouden Kwartet & Baasjehonden foto van Naomi1971 & Tessahonden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  honden foto van Pooh en Teigetjehonden foto van Iris hoogestegerhonden foto van silkehonden foto van Zhonden foto van Pascale, Kahlúa&Willowhonden foto van Lupa & Codyhonden foto van Nadine honden foto van Koert En poppy

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^