HondenPage baasje Anoukk - Mandark !

Over Anoukk - Mandark !

honden foto van Anoukk - Mandark ! Hallo, mijn naam is Anouk! Ik ben 24 jaar, studeer en woon samen met m'n vriend, Tim.

Sinds 4 september 2010 hebben we 2 katten (kater en poes), Maine Coons. Het is broer (Dexter) en zus (Deedee) van elkaar (ze zijn dus ook gecastreerd en gesteriliseerd).

PitaPata - Personal picturePitaPata Cat tickers


Sinds 27 september 2012 hebben wij een Franse Bulldog , Mandark (je zegt: Mendark), in ons midden.

PitaPata - Personal picturePitaPata Dog tickers

Krabbels aan Anoukk - Mandark !

honden page profiel KyraKyra schreef om 08 december om 23:05
Oepsiee.. Ik lees nooit mijn berichtjes op mijn eigen profiel haha ! Dankje ! Kyra is een meisjesbull van 7,5 maanden :D en de jouwe ? Mendark :D ! Lief x
honden page profiel MAxime - Guusje, Demi & Tommie MAxime - Guusje, Demi & Tommie schreef om 27 november om 22:56
Hoi hoi, sorrie ik lees mijn berichten altijd veeelste laat!! maar heel erg bedankt. ik ben anders ook helemaal smoor verliefd op jullie kleine vleermuis-puppie!!!
honden page profiel annemieke&nakannemieke&nak schreef om 14 november om 08:44
hallo,wat hebben jullie een schattig puppie zeg? Die foto,dat Manddark op zn nieuwe kussen ligt,zo plat op zijn lieve snoetje,tja dan ben ik wel verkocht hoor. Met andere woorden,jullie ventje heeft een smeltgehalte van 1000%. Heel veel plezier,samen met dit koddige kereltje.
honden page profiel Gina HeuvelslandGina Heuvelsland schreef om 31 oktober om 09:24
Wat een cute puppy!!
honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu schreef om 24 oktober om 21:02
Hey, jou manneke lijkt wel op mijn Bully, de mijne is een half jaartje ouder, is van 19 januari. Ze zijn wel superleuk hè?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Anoukk - Mandark ! heeft 222 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Anoukk - Mandark ! zeer positief gewaardeerd bij 4 waarderingen.

Berichten en online status
Anoukk - Mandark ! was voor het laatst online 4 jaar, 11 maanden, 2 weken, 1 dagen, 21 uur, 45 minuten, 33 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^