HondenPage baasje Simone & Noah

Over Simone & Noah

honden foto van Simone & Noah Ik ben Simone. Ik ben 13 jaar oud. Ik hou heel veel van dieren, en rijd paard. Ik ben shopverslaaf, heel erg. Dus ik ben regelmatig te zien in het centrum van Amersfoort. Mocht je een klein meisje zien met knal rood haar, dan weet je dat ik het ben. :-) Ook ik ga nog naar school. Ik doe op dit moment Havo 2.Als je een vraag hebt, mag je die altijd stellen.

En ik ben Noah, een boheems herder meisje. Ik ben heel lief, maar ik heb wel wat streekjes. Ik hen geboren op 26 februari 2013. Dus ik ben nog een pup! Ik hou van: eten, klieren, spelen, en zwemmen. Oja, ook wel een beetje van mijn baasjes. Maar ze zijn zo streng. Ze zeggen dat ik moet luister om een leuke hond te worden. Pff, dat ben ik al lang hoor! Als je wil weten waar ik vandaan kom, mag je me een berichtje sturen hoor. Ik beantwoord het altijd.

Krabbels aan Simone & Noah

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 21 juni om 21:46
Waw Simone wat heb jij een mooie Noah ! Ik ken niks vh ras maar het ziet er een superlieve uit. En al wordt hij erg groot.....dan eet jij maar een boterhammeke meer om je schoot wat groter te maken....haha. Veel grote honden zitten graag op schoot. De mijne vroeger toch.
honden page profiel SophieSophie schreef om 22 mei om 22:46
Heey Simone, Ik zie dat jullie de trotse eigenaren zijn van een schattige en knappe Chodsky! :D We hebben een facebook groep voor Cp-eigenaren in Nl. Als je het leuk vind of je ouders, kun je daarbij komen. Groetjes sophie
honden page profiel Maxine, Mira en TuurMaxine, Mira en Tuur schreef om 07 mei om 11:23
Dat gaat een hele kadé worden dan :) Geniet maar van de puppy tijd want die is zo om! Tuur heeft hier volledig zijn plekje gevonden, alleen naar andere honden toe is hij onvoorspelbaar. Maar daar gaan we mee aan het werk!
honden page profiel DoggyDoggy schreef om 07 april om 14:08
Wauw, wat een prachthond. Het ras is een Chodsky begrijp ik. Nog nooit van gehoord, waar wat een prachthonden!!
honden page profiel SuusjeSuusje schreef om 03 april om 21:34
Hey Simone! Supergefeliciteerd met je geweldige nieuwe asnwinst Noah!!! Je kunt geen betere hond hebben als een Chodsky!! Alvast veel plezier en we gaan elkaar (en onze honden ook) zeker nog een keertje zien op een Chodsky Pes wandeling denk ik!!! Groetjes xXx Suus en een lebber van Rashja!!!
honden page profiel Maxine, Mira en TuurMaxine, Mira en Tuur schreef om 25 maart om 16:52
Simone, hoe is het met je pup ? Jij moet nog eventjes wachten zie ik, spannend he!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Simone & Noah heeft 1004 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Simone & Noah zeer positief gewaardeerd bij 9 waarderingen.

Berichten en online status
Simone & Noah was voor het laatst online 10 jaar, 9 maanden, 2 weken, 6 dagen, 3 uur, 14 minuten, 3 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^