HondenPage baasje Phylicia scooby en ukkie:)

Wat schreven de vrienden van Phylicia scooby en ukkie:) op het forum

honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbel schreef in Washbar
" Bedankt voor de tip! Er zit ook neemolie in las ik, ik gebruik dat bij mijn hond als ze plekjes heeft met demodex, of een hotspot, werkt snel en effectief. " Dobry   dat wist ik nog niet dat neemolie huidherstellend is. Ik merkte wel dat het echt lekker zeep is. 
honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbel schreef in Washbar
En ineens heb ik last, nee, mijn honden hebben last van luizen! ik kom er niet vanaf en had al 2 pipetten gebruikt met 3 weken interval en van verschillend merk omdat het niet leek te werken. na de zoektocht op Google kwam ik de washbar tegen. Toch maar gekocht en gewassen. Bizar, de luizen zitten na het wassen dood in de vacht, helaas nog niet allemaal, maar wel veel!  Ik heb ook de olie gekocht, maar deze geeft een vette plek in de vacht, en mijn oog wil natuurlijk ook wat. Je mag meerdere malen per week druppels in de nek leggen. Het ruikt wel lekker, dat weer wel.  Ik mag eenmaal per week wassen en inmiddels heb ik goede hoop dat ik over 2 weken weer luisvrij ben. ik wilde de tip van de washbar even delen.
honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbel schreef in bugs for pets
Nou, ik heb dan eindelijk ook de brok besteld. bizar! De honden vielen aan en leken hyena’s geworden.  Ze vinden het bijzonder lekker. De ontlasting is ook goed. Bugsforpets geeft 15% korting voor fokkers.  Volgend jaar komen ze met bugsforpups want daar moet een hoger vetpercentage in.  Het voelt erg fijn om onze honden mee te nemen in het milieuvriendelijker leven.
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Onhandelbare pup
Mja het blaffen...je hebt een kruising van 2 rassen die er om bekend staan... Je kan het commando 'stil' proberen aanleren(heb ik ook gedaan) van bij het begin. Blaffen is echt niet schattig, en moet direct in de kiem gesmoord worden. Dus als de pup stil is= woordje 'stil' en belonen. Je probeert telkens langer uit te stellen bij het belonen
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Gele, korstachtige wondjes vacht puppy
Dit topic is opgeschoond, er zijn reakties van een gebanned lid verwijderd, en de reakties daarop
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Onze toller pup is geboren!
dubbel topic https://www.hondenpage.com/hondenforum/227559/onze-toller-pup-is-geboren!.php
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Gereanimeerd pup groeit niet drinkt niet..
Gezien het volgens het laatste bericht beter gaat met de pup zetten we dit topic op slot. FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hondenhok maken van stenen
VERPLAATST naar de juiste rubriek
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Neusriem
Op slot aangezien baasje haar profiel verwijderd heeft
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Leven met een herplaatser // welkom Bodhi!
Op slot op verzoek van ts.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Leven met een herplaatser // welkom Bodhi!
Proficiat met je mooi gekleurde BC herplaatser. Leuk om te lezen dat het zo goed gaat. Ik wens jullie heel veel en lang plezier met elkaar.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Trots op mijn mannetje.
Lekker warm onder een fleece cape na een boswandeling.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Verjaardagkalender Brusselse Griffon
Als jullie iemand kennen die wel Griffonnetjes heeft of kent, willen jullie de kalender dan laten zien en hen naar ons doorverwijzen? Alvast bedankt.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Neusriem
FYSIEKE CORRECTIES/CORRIGERENDE HULPMIDDELEN en POSITIEVE OPVOEDING EN OMGANG MET DE HOND. HondenPage hecht belang aan verantwoord en positief opvoeden en begeleiden van honden. Onder positieve opvoeding en omgang met de hond verstaan wij een wijze van opvoeden en omgang waarbij het welzijn, de veiligheid en de integriteit van de hond altijd gewaarborgd is. LET OP! Het adviseren, propageren en rechtvaardigen van opvoedtechnieken met als basis dwang, fysieke correcties en/of corrigerende hulpmiddelen of andere (fysiek) provocerende, intimiderende of overheersende handelingen is niet toegestaan op de HondenPage. Behalve dat het stress veroorzaakt bij de hond en beschadigend is voor de vertrouwensrelatie kunnen ze ook een serieus risico vormen voor de veiligheid en gezondheid van mens en dier. Open vragen en gesprek hierover zijn toegestaan als middel tot informatie en kennis, maar herhaaldelijk adviseren of propageren van technieken en middelen die in strijd zijn met deze visie en beleid kunnen er bij herhaling toe leiden dat het moderatorteam een waarschuwing geeft en/of een afkoelban. Topics met als doel discussie over methodes waarin technieken gebruikt worden die niet binnen deze visie van de HondenPage passen gaan we niet op voorhand uit de weg, maar kunnen wel op ieder moment door het Moderatorteam gesloten worden wanneer zij van mening is dat alles gezegd is en/of wanneer de discussie een provocerend of verheerlijkend karakter krijgt of in strijd is met visie en beleid. Link naar volledige uitleg van visie en beleid >>> http://www.hondenpage.com/faq/regels
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Verjaardagkalender Brusselse Griffon
Dank je wel voor je compliment.
honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbel schreef in bugs for pets
Het is al een oud topic, en ik benieuwd of er al meerdere ervaringen zijn van gebruikers. mijn hondjes eten vaak genoeg levende insectjes, maar vlees is wel een anders iets.   
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Plaats hier je facebooksite
Blokje (om) met Brando is onze fundraising-pagina op Facebook. Je vindt er nuttige Brusselse Griffon hebbedingetjes voor hondenbaasjes. https://www.facebook.com/groups/1255792621247851
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Verjaardagkalender Brusselse Griffon
Brando en ik hebben een mooie verjaardagkalender gemaakt. Elke pagina/maand heeft een eigen zwart-wit Brusselse Griffon-illustratie. Je kunt de kalender inkleuren als je dat leuk vindt. Onze kalender is te koop voor € 7,50 + eventuele verzendkosten. Bestellen of meer informatie graag via een privé bericht of op onze profielpagina.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Dracht bij uw hond.
RECLAME Reclame met als doel mensen over te halen tot aanschaf van een product of dienst tegen betaling is niet toegestaan op HP. Deze topics worden op slot gezet en verwijderd. Ook sluikreclame door middel van verwijzen naar een eigen commerciele site of het wijzen op een product is niet toegestaan. Dit geld ook voor watermerken van foto's. Een foto watermerken om kopieen tegen te gaan is prima maar daarbij mag een bedrijfsnaam, websitelink of logo niet prominent aanwezig zijn. Deze foto's zijn niet toegestaan in (foto)topics op het forum, als profielfoto of in profiel album.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Trots op mijn mannetje.
Het is lang geleden zeg, dat ik op Hondenpage was. In die tijd is Brusselse Griffon Brando weer wat jaartjes ouder geworden. Mijn lieve mooie mannetje is inmiddels ruim 15 jaar. Over een week hopen we 'plus 5 maanden' te vieren. Vorige maand heeft hij nog weer eens een orthomanuele behandeling gehad d.m.v. de Aharon-methode, waarbij enkele ruggenwervels zijn rechtgezet en hij goed gemasseerd werd. Nu het frisser weer is, plukt hij daar de vruchten van: hij kan, weliswaar op seniorentempo, weer grotere wandelingen maken in de buurt. En gaan we verder van huis, dan zit hij prinsheerlijk in de buggy.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef in Orthomanuele dierenarts, fysiotherapie, of allebei? | update: naar orthomanuele dierenarts geweest
Wat goed dat je met je hond naar een orthomanuele arts bent geweest. Geeft ze behandelingen met de Aharon-methode? Ben je misschien bij Iris van Deur geweest? Of bij Frederique in het Gooi? Mijn hondje heeft de afgelopen jaren 4 Aharon-behandelingen gehad en knapt daar altijd goed van op, hij verlaat meestal kwispelend de behandelkamer. Heel veel beterschap voor je hond en sterkte met je zorgen om Penny.
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Welk ras past bij ons?
Wij hebben nog zitten kijken naar een dwergschnauzer. Leuke intelligente hondjes met een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Ze zijn sportief, luisteren goed en waken ook. Ze ruiven niet, maar moeten eens in de zoveel tijd geplukt worden. Vind ze enorm stoer en leuk om te zien. Je hebt ze in verschillende kleuren ook. Ben bevriend met een fokker die heel leuke karaktertjes fokt en die ik ook persoonlijk ontmoet heb.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hond bijt in nek andere hond
Oud topic, dus deze gaat op slot. Het advies is dan ook om een eigen topic aan te maken, dan kunnen mensen gerichter reageren 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Intolerantie naar andere honden bij de Stafford
Oud topic, daarom wordt deze nu gesloten. 
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Waterdichte (wandel)schoenen
Zeker, alle wandelschoenen(Type A, zowel laag als mid) met een gore-tex membraan in. Bij as adventure in België of bij Bever Zwerfsport in Nederland
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Welke hond zou je (n)ooit willen hebben?
Nooit: eveneens hondintolerante hondenrassen en rassen met te zware lichamelijke problemen. Wel: krulvachten en naakthonden, hou wel wat van honden met een karakterkopje :-)
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Het soms even niet meer weten, pup 5 maanden
OMGANG OP HET FORUM HP stimuleert het respectvol reageren naar elkaar. Neem daarom ook gezamenlijk de verantwoording om de site leuk, leerzaam en gezellig te houden. In je emotie kun je soms iets te fel overkomen, een verkeerde aanname doen of te scherp oordelen. Dit kun je voorkomen door de tijd te nemen om je mening goed te forumleren en eerst je bericht nog eens goed door te lezen voordat je op de reageerknop drukt. Stel eerst eens een vraag voordat je meteen je oordeel geeft. Afbranden draagt niet bij aan een goed gesprek en jaagt mensen weg. Dat laatste willen we graag voorkomen omdat het doel is om zoveel mogelijk honden en baasjes te helpen. Wij zetten waar nodig een moderatormelding in om mensen hieraan te herinneren, maar stimuleren ook dat leden elkaar hier netjes op wijzen. Samen maken we de sfeer en de kwaliteit van het forum!
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Het soms even niet meer weten, pup 5 maanden
FYSIEKE CORRECTIES/CORRIGERENDE HULPMIDDELEN en POSITIEVE OPVOEDING EN OMGANG MET DE HOND. HondenPage hecht belang aan verantwoord en positief opvoeden en begeleiden van honden. Onder positieve opvoeding en omgang met de hond verstaan wij een wijze van opvoeden en omgang waarbij het welzijn, de veiligheid en de integriteit van de hond altijd gewaarborgd is. LET OP! Het adviseren, propageren en rechtvaardigen van opvoedtechnieken met als basis dwang, fysieke correcties en/of corrigerende hulpmiddelen of andere (fysiek) provocerende, intimiderende of overheersende handelingen is niet toegestaan op de HondenPage. Behalve dat het stress veroorzaakt bij de hond en beschadigend is voor de vertrouwensrelatie kunnen ze ook een serieus risico vormen voor de veiligheid en gezondheid van mens en dier. Open vragen en gesprek hierover zijn toegestaan als middel tot informatie en kennis, maar herhaaldelijk adviseren of propageren van technieken en middelen die in strijd zijn met deze visie en beleid kunnen er bij herhaling toe leiden dat het moderatorteam een waarschuwing geeft en/of een afkoelban. Topics met als doel discussie over methodes waarin technieken gebruikt worden die niet binnen deze visie van de HondenPage passen gaan we niet op voorhand uit de weg, maar kunnen wel op ieder moment door het Moderatorteam gesloten worden wanneer zij van mening is dat alles gezegd is en/of wanneer de discussie een provocerend of verheerlijkend karakter krijgt of in strijd is met visie en beleid. Link naar volledige uitleg van visie en beleid >>> http://www.hondenpage.com/faq/regels
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Waaks blaffen in de tuin; overlast buren
FYSIEKE CORRECTIES/CORRIGERENDE HULPMIDDELEN en POSITIEVE OPVOEDING EN OMGANG MET DE HOND. HondenPage hecht belang aan verantwoord en positief opvoeden en begeleiden van honden. Onder positieve opvoeding en omgang met de hond verstaan wij een wijze van opvoeden en omgang waarbij het welzijn, de veiligheid en de integriteit van de hond altijd gewaarborgd is. LET OP! Het adviseren, propageren en rechtvaardigen van opvoedtechnieken met als basis dwang, fysieke correcties en/of corrigerende hulpmiddelen of andere (fysiek) provocerende, intimiderende of overheersende handelingen is niet toegestaan op de HondenPage. Behalve dat het stress veroorzaakt bij de hond en beschadigend is voor de vertrouwensrelatie kunnen ze ook een serieus risico vormen voor de veiligheid en gezondheid van mens en dier. Open vragen en gesprek hierover zijn toegestaan als middel tot informatie en kennis, maar herhaaldelijk adviseren of propageren van technieken en middelen die in strijd zijn met deze visie en beleid kunnen er bij herhaling toe leiden dat het moderatorteam een waarschuwing geeft en/of een afkoelban. Topics met als doel discussie over methodes waarin technieken gebruikt worden die niet binnen deze visie van de HondenPage passen gaan we niet op voorhand uit de weg, maar kunnen wel op ieder moment door het Moderatorteam gesloten worden wanneer zij van mening is dat alles gezegd is en/of wanneer de discussie een provocerend of verheerlijkend karakter krijgt of in strijd is met visie en beleid. Link naar volledige uitleg van visie en beleid >>> http://www.hondenpage.com/faq/regels
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Wat maakt jouw hond, jouw hond? Leuke trekjes etc.
Als hij hoort dat ik de schuif met zijn leiband open, dan draait hij wild rondjes. Als hij aandacht wil, of net dat lekker stukje vlees, dan gaat hij zitten op zijn kont, en gaat systematisch met beide pootjes op en neer bedelen :-). Hij tikt tegen je arm in de zetel tot je hem aait en smijt zijn speelgoed echt letterlijk in je schoot of onder jouw neus(incl kwijl) tot je het opgooit. Hij snuffelt aan elk paaltje en stukje onkruid, plast en gaat dan soms fier met zijn achterpoten 'schrapen' alsof hij zich groot voelt. Hij bromt bij valavond als hij ergens is dat hij niet gewoon is, tot je hem gerust stelt. Hij is soms bitsig als honden over hem heen gaan staan, en snauwt dan van zich af. Als hij wil geaaid worden dan klikt zijn hoofdje op een heel grappige manier naar je borst toe en laat hij zich 'vallen' op jouw lichaam :-). Hij is soms een beetje dom en onhandig, dan springt hij net naast de zetel waardoor mijn vriend en ik in een deuk liggen.Hij kijkt dan erg beteuterd!Ook als je doet alsof je een bal gooit, blijft hij die lange tijd zoeken. Drink je een fles leeg dan staat hij al te wachten tot hij er mee mag spelen, net als kurken van cava of wijn :-).Hij is er echt verzot op! Ik kan zo wel nog even door gaan haha!!!:-D
 

Vrienden van Phylicia scooby en ukkie:)

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithhonden foto van Simone & Noahhonden foto van het Moderatorteamhonden foto van Mirjam en Curly Koda honden foto van Griffyloverhonden foto van sneeuwwitje en de dwerghonden foto van Safi Kengeehonden foto van Nicole, Guus en Puk?honden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van michaela en barthonden foto van liesbeth en de bende .. honden foto van Lianne, Mara & Maybehonden foto van Anny en Lancehonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van De jongens!honden foto van tamarahonden foto van Team Black & Whitehonden foto van Habbelbabbelhonden foto van Erikhonden foto van Pumbahonden foto van Romy love kayahonden foto van Laura&Roxyhonden foto van -honden foto van .honden foto van Femke & Stormhonden foto van Anne & Levihonden foto van Erik & Saschahonden foto van Alexahonden foto van silkehonden foto van Troy & Anhonden foto van Ben & Mylohonden foto van Zhonden foto van De mannenhonden foto van Esther Kloethonden foto van Siarahonden foto van lotte en siep

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^