HondenPage baasje San & 7

Over San & 7

honden foto van San & 7 We hebben 3 Kooikers en 4 Sib. Husky's en zijn zoveel mogelijk in de bergen & sneeuw. De Kooikers gingen mee op vakantie: bergtuigjes aan, met de gondel naar soms 3800 mt en wandelen maar. Daarna met zijn allen in een tent, de Kooikers in hun eigen slaapzak. In Frankrijk zagen we een sledehondenbedrijf en toen wisten we welk tweede ras we wilden! Er kwamen 2 Huskypups en daarna nog eens 2 van 6 jaar uit Zweden. En toen een kar, een slee, nog meer tuigjes, etc. Inmiddels de tent ingewisseld voor een camperbus en naast de Oostenrijkse, Zwitserse en Franse Alpen, nu ook het Zweedse Lapland als favoriet. 's Avonds liggen alle 7 gezellig bij ons op of naast de bank. Ik heb 7 nestjes gefokt, ringtraining gegeven, heb een trimsalon en in het verschiet examen HKB. Dus hond, hond en nog eens hond. En oja, voor de 20 uur werk in het ziekenhuis heb ik amper tijd, haha.

Krabbels aan San & 7

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 10 maart om 00:15
Trouwens de enige Sandra op de eindlijst van Pmc is Sandra wildeman ben jij dat dan? Hihi
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 09 maart om 21:31
jaa ik ben op PMC geweest. Werd omgeroepen ja. Patricia Otto. Wat stoer dat je eerste was. Dna heb ik je vast ook wel gezien! Wij zijn verder nog niet naar de sneeuw geweest. Ik heb nu een halfbroertje van mn jongste reu hier. Hij is op zoek naar een nieuw huisje. Maar het was of marktplaats of naar mij toe. Dus hij zit hier, word opgevoed en dan over 2,5 week komt hij beschikbaar voor herplaatsing. Volgende week zondag gaan we bij de fokker naar de pups kijken en waarschijnlijk ook een keuze maken. Omdat er 8 pups zijn, en alle kopers van ver moeten komen. DUs Spannend! Hoe was st. Ulrich?
honden page profiel MarianneMarianne schreef om 02 december om 12:08
Hoi, ik heb de schoentjes van Karlie bestelt. Deze zijn speciaal voor kleine pootjes. Gisteren en vandaag geoefend met de voorpoten. Levert leuke filmpjes op! Tot nu toe blijven ze goed zitten. Ben benieuwd of dat ook zo is met nat weer. Het klittenband zit wel helemaal om het pootje dus heb er wel vertrouwen in.
honden page profiel MarianneMarianne schreef om 27 november om 15:23
Doe ik! Ik laat je weten wat het wordt en hoe het bevalt!
honden page profiel MarianneMarianne schreef om 26 november om 13:35
Leuk zeg! Ik vind het heerlijk om met hem bezig te zijn, als we maar bewegen! Ik zag dat bij zooplus nu de hondenschoentjes in de aanbieding zijn. Vorig jaar had Doerak echt last van zijn poten door het strooizout dus wil ik die schoentjes aanschaffen. Jij hebt vast ook van deze schoentjes ivm jullie wandelingen door de bergen! Raad jij een bepaald merk aan? En welke maat heb jij?
honden page profiel MarianneMarianne schreef om 24 november om 15:35
Ja, Doerak is gek op water, vooral sinds onze laatste vakantie. Toen hebben we heel veel gezwommen. Aan het eind van de vakantie sprong hij zelfs vanaf een rots het water in. Was niet zo'n hoge rots hoor... Zwemmen die van jou ook?
honden page profiel MarianneMarianne schreef om 07 november om 15:02
Wat een mooie Kooikers! Onze Doerak heeft ook Manusia's bloed, zijn hele mooie hondjes!
honden page profiel Nicky, Bayley & Hunter Nicky, Bayley & Hunter schreef om 05 november om 11:30
Dankjewel voor je berichtje! Ja het gaat heel goed tussen de 3, ze spelen samen en volgen elkaar overal. Je merkt wel dat de husky een heel ander karakter heeft dan de staffs ( we hadden ook niet anders verwacht hoor :P) maar ze kunnen het vanaf het begin heel goed met elkaar vinden en daar zijn we heel blij mee, het is altijd nog maar afwachten of 2 verschillende rassen elkaar wel accepteren, vooral deze combinatie haha. Ja zwemmen heeft ie van de hond van mijn schoonouders, dat is een mechelaarxbordercollie hij sprong hem zo achterna en dus ja vanaf het begin ging hij dus zwemmen, ik denk dat hij 4/5 maanden was toen hij dat deed misschien wel eerder en hij springt nu nog zo het water in. Jij hebt ook prachtige honden zeg, en ook veel haha! Maar dat lijkt me echt ontzettend gezellig, ik wil er stiekem ook nog eentje bij maar niet nu meteen :P. Ging dat ook goed samen die husky's en kooikers? Zijn ook 2 hele verschillende rassen. En echt heel gaaf wat je met je honden doet! Ik wil later ook meer met ze gaan doen maar ik wacht er ff mee tot ze wat ouder zijn :)
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 20 oktober om 16:59
ja klopt, ik ben 2x geweest op de zaterdag. De zondag heb ik mijn skippa uit geleend aan renate. Ik ben 's ochtends gestart met 2 honden en 's middags met 1 hond. Ik hoop binnenkort mijn 3 wieler te verkopen en dan een kar te kopen. Heb nog nooit op een echte kar gelopen. Wel op een 3 wieler. Meeste beginners beginnen met 1 of 2 honden. Dus kwa beginners met de kar zijn er meestal geen. De turn ging bij ons met 2 honden lastig. Skippa en Sky wilden alleen maar vooruit. Met Skoda ging het uitstekend. De zondag liep ik met Skoda en Sky, en dat ging ook super met de turn. De line out ging super behalve bij Skoda. Die snapte er niks van. Bij de gewonde musher ging het allebei de keren goed. Alleen de zondag zat er een kuiltje in de weg en heb ik een salto gemaakt, met mijn step: gevolg step stuk. De wandelaar met hond ging elke keer goed. Alleen met de tegemoed komende teams was het lastig. Skippa dook er elke keer in. Skoda snapte er niks van die dacht ooh ik mag ook spelen. En bij het inhalen snapte Skoda het ook weer niet. Ik heb verder niemand echt kunnen kijken. Ik was erg druk met mijn 2 teams en daarbuiten dan nog wat mensen helpen met starten. Ja het is altijd leuk om te zien hoeveel mensen elkaar wel niet helpen :)
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 14 oktober om 20:29
volgens mij heb ik jullie wel gezien maar hebben we elkaar niet meer gesproken! hihi! Wel jammer! Was erg benieuwd! Ik was nr 33 en nr 2... en volgens mij waren jullie degene die nieuw waren met 4 honden voor een kar ;)
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 07 oktober om 22:16
wauw, jullie trainen met een kar? Ja wij met een step. We Trainen al 1 jaar met de step, dus zijn wel wat gewend. Maar ik moet zeggen dat soms houd ik mn hart vast. Donderdag nog zijn we onderuit gegaan met de step. Door die hoeveelheid regen was de grond erg zacht en modderig waardoor mijn step onder me uit gleed toen ik 2cm naar links ging. Dit gebeurd meestal wanneer we door plassen gaan of modderige grond, zachte grond of echt los zand. Wij zijn al een tijdje op zoek naar een kar. want met 3 voor de step gaat echt niet. Ja aankomend weekend gaan we ook naar het info weekend van de dassc in kuinderbos! Zien we elkaar dan vast wel! Ben erg benieuwd naar die van jullie! Op de foto's zijn ze al prachtig!
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 22 september om 20:30
hoe ging de eerste training?
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 22 september om 01:57
dankje! Morgen is onze 5e training. Dan verhogen we de afstand naar 4 km. Dit aangezien we nu 1 week al 3 km trainen en ze echt niet meer moe terug komen (ok na de 2e training was dit al zo)
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 21 september om 18:27
wat een mooie hussen!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

San & 7 heeft 164 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van San & 7 zeer positief gewaardeerd bij 5 waarderingen.

Berichten en online status
San & 7 was voor het laatst online 7 jaar, 4 maanden, 1 weken, 6 uur, 12 minuten, 40 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^