HondenPage baasje brenda

Over brenda

Hoi mijn naam is Brenda en sinds een kleine 2 jaar, Sem onze rottweiler wordt in december 2 jaar, zijn wij dus eigenaar van Sem. Sem is een hele vrolijke, onstuimige en eigenzinnige hond, waar we al heel wat mee te stellen hebben gehad.
Opvoeden is een hele klus... maar goed investeren in een hond geeft ook heel veel terug.
Echter, op dit moment gaat het niet echt lekker meer hij is bijzonder dominant en hij heeft gebeten, er is wel wat aan verzachtende omstandigheden aan vooraf gegaan, maar sinds dit bijtincident is er wat veranderd bij Sem, hij gromt meer, is agressief naar andere honden toe etc. Ik wil graag voordat ik allerlei hulp etc. aanga wat meer achtergrondinformatie zien in te winnen. Op internet word je overspoelt met gedagstherapeuten, hondenfluisteraars etc. Nou zijn we niet te beroerd om dit aan te gaan, maar je kunt het denk ik maar 1x echt goed doen en ik wil een weloverwogen keuze maken. Dus goede raad is welkom..
Bedankt alvast

Krabbels aan brenda

honden page profiel brendabrenda schreef om 14 september om 19:48
Onze rottweiler Sem is een vrolijke hond die ontzettend onstuimig en onverschrokken is, helaas geeft dit nogal wat problemen en de laatste tijd hebben wij een echt dominantie probleem ik zou graag met mensen van gedachten willen wisselen over hoe dit aan te pakken etc..

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

brenda heeft 5 ontvangen.

Berichten en online status
brenda was voor het laatst online 11 jaar, 7 maanden, 4 dagen, 16 uur, 48 minuten, 44 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^